Hayatım Diyet

Günaydın kızlar

bu hafta tartı oldukca beni sinir etmişti fakat sabah az da olsa rahatladı -200 gr eksi gördüm artı görmemden iyidirr

02 kasım 67 kg iken bugun 66,80 kg

Şimdi bana kahvaltı önerileri gelsin kahvaltı yapamadım yine uyumuş kalmışım oğlanı servise bindirdim kendim için hazırladığım kahvaltıyıda evde unuttum

burda altarnatifler

simit -poğaca-birde yanımda eti form tahtakurusu olan buskuvi var dünden kalan elma ve ayran ben ne yiyem hadi bakalım

şöyle düşündüm

yarım simit ve 1bardak ayran mı içsemmmo_Oo_O bilemedimmm

hoş şu an hiç aç değilimm

Günaydın kızlar....

Dün akşam tartıldım 53.9 çıktım

Kahvaltı ediyorum;

Zeytin, peynir, salatalık, kaşar peyniri (bu saydıklarım az miktarda)

Haşlanmış yumurta

1 adet galete

Şekersiz fincan da çay

Akşam ki menüyü yazmaya unutmuşum :eek:

Bulgur pilavı (2 kepçe)

Kızarmış tavuk sınırsız :KK53:

Cacık

günaydın canm

senin hedefin nedirrr

günaydın kızlarr hayırlı cumalarrr

sabah tartı yanıltmadı beni 61,8 çıktımm:cry::cry::cry::cry:

ama hatayı nerede yaptığımı biliyorum bu son 2 gün dikkat etmeseydim 63 lerde olurdum kesin:KK42::KK42::KK42:

haftaya hedefim kesinlikle 61in altına düşmekEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

akşam
tarhana çorba
salata
balık
yarım dilim ekmek

günaydın canım
inan önlem almazsak hep artı olacak ve gün geçtikçe kilo vermemiz zorlaşacak

ben de kendimi hiç 66-67 kg gibi görmüyorum

ptesi kot aldım kendime hemide 29 beden incelmelerim çok güzel tabiki spora tam gaz devam tavsiye ederimmmm

günaydın canm

senin hedefin nedirrr

günaydın canım
inan önlem almazsak hep artı olacak ve gün geçtikçe kilo vermemiz zorlaşacak

ben de kendimi hiç 66-67 kg gibi görmüyorum

ptesi kot aldım kendime hemide 29 beden incelmelerim çok güzel tabiki spora tam gaz devam tavsiye ederimmmm
Benim hedef 50 veya 51 olmak :KK69:

Günaydın kızlar

bu hafta tartı oldukca beni sinir etmişti fakat sabah az da olsa rahatladı -200 gr eksi gördüm artı görmemden iyidirr

Şimdi bana kahvaltı önerileri gelsin kahvaltı yapamadım yine uyumuş kalmışım oğlanı servise bindirdim kendim için hazırladığım kahvaltıyıda evde unuttum

burda altarnatifler

simit -poğaca-birde yanımda eti form tahtakurusu olan buskuvi var dünden kalan elma ve ayran ben ne yiyem hadi bakalım

şöyle düşündüm

BENCE SİMİT VE AYRAN

Günaydın kızlar

burda altarnatifler

şöyle düşündüm

Yarım simit ye ve ayran yerine çay iç bence...
Kahvaltı önemli ayran nedir ya sabah sabah :)

Günaydın kızlar

burda altarnatifler

şöyle düşündüm

BENCEDE AYRAN YARIM SİMİT EN UYGUNU GÖRÜNÜYOR;)

Back
X