ondandır ama yediklerinide biraz daha azaltman lazım benceGünaydın kızlar
Geçen hafta 53.8
Bu hafta 54
Regl olmadım çok şişim ondandır dimii
Ben normalde kahvaltı yapmazdım hiç, kızlar bilir.ondandır ama yediklerinide biraz daha azaltman lazım bence
cnm afiyet olsun seni menülerinle buralarda görmek çok güzel devamını bekliyorum ama hamburger ekmeği yeme onların içinde şeker var onun için o kadar lezzetliler tam buğday yada çavdar yemeye çalışbende bugün niyetlenmedim
1 yumurta
1 kk peynir
küçük hamburger ekmeğinin arasına peyniri koydum içine marul maydanoz roka dereotu koyup yedim
kahvaltın güzel gayet iyi ama öğle ve akşam yediklerini bi gözden geçir derim tabiki spor önemliBen normalde kahvaltı yapmazdım hiç, kızlar bilir.
Kahve içerdim sadece.
Düzensiz beslendiğim için, dedim artık kahvaltı yapayım.
1 tane galete ve zeytin peynir salatalık şekersiz çay
Kahvaltı bunlar.
Ama bir yerde bir yalnış war.
Ben ne güzel spor salonuna gidiyordum 51 kiloydum 2 ay önce
Kapandı spor salonu.
Başka salona yazılmaya da musait olamadım
eve hep tam bugday alırdım evde mısafırolunca o ekmek almıştım buzluğa atmıştım hatta ekmeği ama dün akşam evde ekmek kalmamıştı bende buzluktan o ekmeği çıkardım mecburen yanicnm afiyet olsun seni menülerinle buralarda görmek çok güzel devamını bekliyorum ama hamburger ekmeği yeme onların içinde şeker var onun için o kadar lezzetliler tam buğday yada çavdar yemeye çalış
tahmin ettim ama yinede bir dip not olarak yazmak istedimeve hep tam bugday alırdım evde mısafırolunca o ekmek almıştım buzluğa atmıştım hatta ekmeği ama dün akşam evde ekmek kalmamıştı bende buzluktan o ekmeği çıkardım mecburen yani
reglidendir canım merak etmekızlarrr günaydın hayırlı sabahlarr
bende geçen hafta 61,8 idim bugün 61,4 geliyorum
-400 gr pek parlak değil
ama regli öncesiyim inşallah şişliktendirrr
yasemin ikimizde 800 gram vermişiz sen benim diyet ikizimmisin yoksa (kötü espiri)Günaydın kızlarrrrrrr
bende durumlar iç açıcı değil
ama bunada şükür diyelimmm
rolla cnm abartmadan normal beslenmeye dönebilirsin
Lillyna yanlışlık yapmıyorsun vucut kendini yeni toparlayor bence ee birde regl sanarım onuda şişliği var
guziş sen bizi bırakma eninde sonunda vereceğiz bu kiloları şöyle düşün ayda 2kg versen yılda 24kg yapar ee biz bu kiloları da bir veya iki ayda almadık
evet sıra bende
geçen hafta 66,80kg iken
bu hafta 66,00 kg
toplamında -800 gr
gayet güzel tebrikler rollacımGünaydın kızlar geçen hafta 69.5 bu hafta
68.8 pek iç açıcı bir sonuç olmasada ama olsun en azından eksi
salıdan bu güne 1.1 kg gitmiş maşallahgünaydın kızlar hayırlı ve bereketli cumalar
sabah tartı 70.00 geçen hafta cuma kaç olduğumu bilmiyodum ama salı sabah 71.1 dim
ayrıca sporda yapmalısın rollacım, illada protein diyeti yapma ama öğlen ya da akşam bir öğünün pro olsun derim et salata yoğur-- kilo vermeni hızlandırır.dört günlük protein diyetinin sonucu sadece 700 gram yasemin kusura bakmazsan ben bugün normal beslenmeye geçiyorum
sabah
iki dilim çavdar ekmeği arasında peynir maydanoz şekersiz çay
kesin ondandır :)Günaydın kızlar
Geçen hafta 53.8
Bu hafta 54
Regl olmadım çok şişim ondandır dimii
eee daha ne istiyorsun yasemin gayet güzel vermişsin işteGünaydın kızlarrrrrrr
Lillyna yanlışlık yapmıyorsun vucut kendini yeni toparlayor bence ee birde regl sanarım onuda şişliği var
guziş sen bizi bırakma eninde sonunda vereceğiz bu kiloları şöyle düşün ayda 2kg versen yılda 24kg yapar ee biz bu kiloları da bir veya iki ayda almadık
evet sıra bende
geçen hafta 66,80kg iken
bu hafta 66,00 kg
toplamında -800 gr
iyi vermişsin vefam tebriklerkızlarrr günaydın hayırlı sabahlarr
bende geçen hafta 61,8 idim bugün 61,4 geliyorum
-400 gr pek parlak değil
ama regli öncesiyim inşallah şişliktendirrr
kahvaltın güzel gayet iyi ama öğle ve akşam yediklerini bi gözden geçir derim tabiki spor önemli
Günaydın kızlarrrrrrr
evet sıra bende
geçen hafta 66,80kg iken
bu hafta 66,00 kg
toplamında -800 gr
günaydın canımgünaydın bu arada , hayırlı cumalar kızlar
ayy inşallah öyle umuyorummmreglidendir canım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?