en azından verdim dimiiiigayet güzel tebrikler rollacım
salıdan bu güne 1.1 kg gitmiş maşallah
ayrıca sporda yapmalısın rollacım, illada protein diyeti yapma ama öğlen ya da akşam bir öğünün pro olsun derim et salata yoğur-- kilo vermeni hızlandırır.
kesin ondandır :)
eee daha ne istiyorsun yasemin gayet güzel vermişsin işte
iyi vermişsin vefam tebrikler
gayet güzel bir rakam, tebriklergünaydın hayırlı cumalar kızlar
benim procularla durumum aynı ama ben ayrıca reglim. sanırım ben biraz fazla vermiş olabilirdim öyle olmasaydım
neyse lafı uzatmadan gelelim kiloya p.tesi 68,6 ile başladım bugün 67,7 geldim 900 gr verdim ama geçen haftaya göre -300 gr verdim gibi görünecek...
şimdi dün akşam:
bol yeşillikli omlet
2 fincan yeşilçay
yoğurtlu kür
40 dk spor
sabah limonlu ılık su
kahvaltı:1 dl tb ekmeğine sandviç
bir bardak tarçınlı süt
evet canım, sen yiyerek hemde regl ne rağmen vermişsin, baksana procular dökülmüşen azından verdim dimiiii
evet canım, sen yiyerek hemde regl ne rağmen vermişsin, baksana procular dökülmüş(duymasınlarda )
evet canım, sen yiyerek hemde regl ne rağmen vermişsin, baksana procular dökülmüş(duymasınlarda )
gayet güzel bir rakam, tebrikler
ayrıca rollacım sen hiç spor yapmadığın halde genede iyi vermişsin, spor yapmazsan kiloyu az verirsin, sonrada moralin bozulur,
diyetisyene gittiğini bilmiyordum, güzel sonuçlarla dönmen dileğiyleteşekkür ederim
sağol canım regl olmasaydım o sporlarla ben bekliyordum 1,5 kg eksi tartıda
neyse ben bugünü de pro atlatacağım yarın diyetisyen kontrolüm var
evet bence de sporsun 800 gr çok iyi bir rakam
kaldı ki genele bakınca da verdiği kayıp iyi
yasemin ikimizde 800 gram vermişiz sen benim diyet ikizimmisin yoksa (kötü espiri)
şaka bir yana aynı diyeti yaptık sen benden çok fazla kilo verseydin moralim bozulurdu gerçi metabolizma meselesi bu herkesin bünyesi farklı tabi
diyetisyene gittiğini bilmiyordum, güzel sonuçlarla dönmen dileğiyle
iyi yapıyorsun, tahlillerine, yağ-kas oranına bakılır, sağlıklı bir şekilde kilo vermiş olursun hem.teşekkür ederim tatlım gidiyorum marttan beri
bakma bu pro diyetisyen tavsiyesi değil bu defa ben kafama eseni yaptım 7 ay sonra ilk defa bir hafta
gaza getireyim dedim kendimce bitanemNEDİYON BEEEEEEE
rolla haftaya gösterelim şunlara
iyi yapıyorsun, tahlillerine, yağ-kas oranına bakılır, sağlıklı bir şekilde kilo vermiş olursun hem.
gaza getireyim dedim kendimce bitanem
BAŞLANGIÇ | 06/11/2015 | 13/11/2015 | 20/11/2015 | 27/11/2015 | FARK |
---|---|---|---|---|---|
YASEMİN 70,70 12,10,2015. | 66,80 | .66 | . | . | -4,70 |
KRİZANTEM 68,70 | 68,1 | 68 | . | . | -700 |
VEFA 60,20 | 61,8 | 61,4 | . | . | +1,20 |
GUZİSS 69,50 | . | 70 | . | . | +500. |
ROLLA 69,9 | 69,5 | .68,5 | . | . | -1,40 |
GENİC 67,9 | 68 | 67,7 | . | . | -200 |
SARAYCA 61,6 | 59,7 | . | . | . | -1,9 |
LİLYANA 53,90 | 53,90 | 54 | . | . | +100 |
. | . | . | . | . | . |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?