• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

zaten vefa alışkanlık yaptıııı :KK53::KK53:

ne desem ki bende yeni başladım bir kaç haftaya bende aynı olur muyum, olurum valla :D :D :D :D

yaza kadar verir alır tekrar veririm hesapları var

hep dediğin gibi yamsin biz bu işi sağlıklı beslenmeye dönüştürmeden yaşam biziçi haline getirmeden olmayacak,

diyet yaparken hep bunu düşünüyorum diyet bitince tamam :D :D :D :D :D

kızlar bu gün kilom 62.8 kg çok kötü biliyorum ama tekrar veririm ben :oops:, diyet olarak biliyorsunuz bir listem yok ama bu sefer daha düzenli beslenmeye karar verdim,
şöyle ki;

günlük 2 meyve
4 dilim ekmek (sabah 3, öğlen 1 dilim gibi...) geri kalan pro salata yoğurt ya da sebze salata yoğurt... bakalım böyle böyle kilo verebilecek miyim :KK66:
Verirsin tabi aramızda en azimli ve başarılı sensin

ne desem ki bende yeni başladım bir kaç haftaya bende aynı olur muyum, olurum valla :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

yaza kadar verir alır tekrar veririm hesapları var

hep dediğin gibi yamsin biz bu işi sağlıklı beslenmeye dönüştürmeden yaşam biziçi haline getirmeden olmayacak,

diyet yaparken hep bunu düşünüyorum diyet bitince tamam :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ee hal böyle olunca hepimiz bir ileri bir geri gidiyoruz mehteren takımı gibii

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

evet tekrar değiştirdim listemi, bu son kararım:KK70::KK70:

sabah 2 dl ekmek, 1 meyveli kahvaltı

öğlen ve akşam

pro ya da sebze-salata-yoğurt

kızlar bu gün kilom 62.8 kg çok kötü biliyorum ama tekrar veririm ben :oops:, diyet olarak biliyorsunuz bir listem yok ama bu sefer daha düzenli beslenmeye karar verdim,
şöyle ki;

günlük 2 meyve
4 dilim ekmek (sabah 3, öğlen 1 dilim gibi...) geri kalan pro salata yoğurt ya da sebze salata yoğurt... bakalım böyle böyle kilo verebilecek miyim :KK66:

verirsin sen tabiiki de 24 kg ben vermedim sonuçta SEN VERDİN canım.

hadi bakalım dikkatli beslenerek başlıyoruz ve fazlalıkları veriyoruz

Back
X