Hayatım Diyet

cnm olaan olmuş sen şimdi bugune bakk

ufaktan ufak yürüş yap evde hareket yap

illa spor salonuna gideceğin diye birşey yok
Ewde buna imkan yok, oğlanın derslerini yaptırmaktan zaten halim kalmıyor kafa da kalmıyor hemen uyuyorum.
Bana spor salonu olmadan olmuyor.
Ewde yürüyüş bandı veya bisiklet olsaydı, ozaman yapardım.
Ama kendi kendime hareket felan yapamam

o zaman ilk önce yeme düzenini otur sonra da uygun spor salonu bak kendine

nediyem başkaaa

bende de durumlar ıyı değil malesef geçen haftaya göre -300 çookk azzz ama en azından + değilim yarın yürüyüşe gidecem ve öbür gün haftaya kadar en azından 67 yi ucundan bile olsa görmek istiyorum

hayranım sana

hiç kasmadığın içinnn

takma canm eninde sonunda gidecekkkkk

amannnn yasemin boşver canım
şimdi ben haftaya pro yapacağım yine

hıhıhıhıhhhhhhhhhhhhhıııı evet kesin yapardın evde olsaydı
inan bana yapmazdın kaldı ki o evdeki hareketleri de kendi kendine yapmıyorsun videoları indirip film izler gibi hareketleri yapıyorsun ama evde koşu bandı bisiklet olsaydı öyle yerinde süs eşyası olarak kalırdı asıl onları kendi kendine yapmak çok sıkıcı inan bana

bende de durumlar ıyı değil malesef geçen haftaya göre -300 çookk azzz ama en azından + değilim yarın yürüyüşe gidecem ve öbür gün haftaya kadar en azından 67 yi ucundan bile olsa görmek istiyorum

inan bende karataya başladım iyi gidiyor ama arda şok diyeet yaparsam daha iyi olur gibime geliyorr

bende yeni yıla kadar 65 olsam yeterrrrrr

hatta geri almasam bile o d yeterrrr

inan bende karataya başladım iyi gidiyor ama arda şok diyeet yaparsam daha iyi olur gibime geliyorr

bende yeni yıla kadar 65 olsam yeterrrrrr

hatta geri almasam bile o d yeterrrr

dur canım sen en azından bir hafta 10 gün vücut bir alışsın sonra şoklarsın
bak normalde vücudun bir duruma bunla besin de dahil alışma süreci 21 günmüş

hadi bakalıminşallah bu sefer oynar tartıı

canım sen saraycanın dediğini pro yap ve inan 67 yi bırak 65 bile görebilirsin inan ucundan da olsa
haklısın tatlım hafta sonu çoookkk rahat uygularım eve ekmek falan almıyoprum zaten yemeyeyim diye ton balığım tavuğum kıymam yumurtam sütüm yoğurdum çook şükür hepdi var bide bol bol spor yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…