demi işte ben ortaya karışık yapar dururumm ben
haklısın tatlım hafta sonu çoookkk rahat uygularım eve ekmek falan almıyoprum zaten yemeyeyim diye ton balığım tavuğum kıymam yumurtam sütüm yoğurdum çook şükür hepdi var bide bol bol spor yaparım
tatlım hafta sonum boşşş bomboş hemde sabah ve akşam hiç üşenmiycem yürüyüşe gidicem tlf spor hareketleri indirdim akşam tv izlerkende onları yapıcam yok bu sefer çok azimliyim gidecek hedefime ulaşıcam inşşş
akşam yine jillian yaptım yasemin ne zamandır yapmıyorum ya
sonra da iki göbek videosu ile bitirdim sporumu
canım bak hiç korkma zaten malzemende varmış inan dene tartı seni sevindireek
ama senin cidden 1 saat spor yapman lazım bu yağların yakılması için
oğlumla eşim izmire gittiler canım o yüzden boşumoooooooooooooooooo ben senin gibi haftasonu boş olacağım var ya neler neler yaparım inan (önce temizlik)
hadi bakalım senden beklentimiz yüksek ve haftasonu miüsaitlik de senin için fırsat canım
oğlumla eşim izmire gittiler canım o yüzden boşum
cnm ben 45 dk leise yapıyorumm
15-20 DK caridoo yapıyorummm
oğlumla eşim izmire gittiler canım o yüzden boşum
yalnızları oynuoyrsun
o zaman bunu fırsata çevir heç durma oğlan geleseye bol bolspor yapppp
aynen tatlım fırsat bu fırsat deyipp gitsin kilolar ve bidahada gelmesinleryalnızları oynuoyrsun
o zaman bunu fırsata çevir heç durma oğlan geleseye bol bolspor yapppp
amannnn yasemin boşver canım
şimdi ben haftaya pro yapacağım yine
hıhıhıhıhhhhhhhhhhhhhıııı evet kesin yapardın evde olsaydı
inan bana yapmazdın kaldı ki o evdeki hareketleri de kendi kendine yapmıyorsun videoları indirip film izler gibi hareketleri yapıyorsun ama evde koşu bandı bisiklet olsaydı öyle yerinde süs eşyası olarak kalırdı asıl onları kendi kendine yapmak çok sıkıcı inan bana
sakalım yok kicanım sen saraycanın dediğini pro yap ve inan 67 yi bırak 65 bile görebilirsin inan ucundan da olsa
Aynı kilodayız leynnn senleYalnız bu arada en çok eksilmişim ilk hafta olmanın da etkisiyle önceki 55,7 idim 1,7 kg eksiğim bugüne bugün
Darısı önümüzdeki haftaya dicemde olmayacak biliyorum
yok attlım ne özeli eşimin yıllık izni vardı 10 günlüğüne gittiler oğlum 23 aylıkoooooooooo canım süper yapıyorsun
ya leslie nasıl yasemin ne diyorsun ben yapabilir miyim onu hiç denemedim onu
ya çok özel olmayacaksa neden gittiler bir de senin oğlan küçük değil miydi
inşallah sağlıkları sıhhatleri yerindedir aman hastalık falan olmasında
oyyy kıza sürekli bunu söylüyoruz amma taciz ettik yasemin spor da spor diye
Aynı kilodayız leynnn senle
aşk olsun canım hafta sonu yapıcam prosakalım yok ki
sakalım yok ki
Yalnız bu arada en çok eksilmişim ilk hafta olmanın da etkisiyle önceki 55,7 idim 1,7 kg eksiğim bugüne bugün
Darısı önümüzdeki haftaya dicemde olmayacak biliyorum
yok attlım ne özeli eşimin yıllık izni vardı 10 günlüğüne gittiler oğlum 23 aylık
aşk olsun canım hafta sonu yapıcam pro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?