biliyorumsonra çok acıkacaksın ve saldıracaksın resmen
biliyorum
bi kantine bakayım neler vareeee canım o zaman bir yoğurt bir şey ye
böyle aç bırakma kendini
öğlen yarım kase çorba ve azcık cacık başka bi şey yok
bi kantine bakayım neler var
öğlen yarım kase çorba ve azcık cacık başka bi şey yok
güzis üzgünüm ama böyle kilo veremezsin, 2-3 kilo gitse bile, bir süre sonra takılır kalırsın,
lütfen diyetistyen diyetlerine vs. göz at, kendine uygun diyet şekli belirle ve uymaya çalış,
kız aynı anda yazmışız, aynı şeyleri düşünmüşüz, demek ki biz diyet konusunda uyuşuyoruz+100000000000000000000000000000000000000 diyorum
Bende şimdi yedim öğle yemeğimEki Görüntüle 1699791 kıymalı karnabahar bol yeşillik kısır ve ayran
İnşallah cnm evde yemek yok ne yapsam gidince acabaafiyet olsun, ama akşam karbon olmasın olur mu rollam
pro ağırlıklı bir yemek yapabilirsin, yanına yoğurt salata iyi olur bence...öğlen sebze ve karbon almışsın çünküİnşallah cnm evde yemek yok ne yapsam gidince acaba
kız aynı anda yazmışız, aynı şeyleri düşünmüşüz, demek ki biz diyet konusunda uyuşuyoruz
Bende şimdi yedim öğle yemeğimEki Görüntüle 1699791 kıymalı karnabahar bol yeşillik kısır ve ayran
kızlar yemek yerken lütfen pilav makarna çorba patates yemeklerini de ekmek olarak algılayınız, ona göre kendinize liste oluşturunuz, ayrıca akşamları mümkün olduğunca ekmek tüketmeyiniz
inşallah cnm evde yemek yol ne yapsam gidince acabaafiyet olsun, ama akşam karbon olmasın olur mu rollam
İnşallah cnm evde yemek yok ne yapsam gidince acaba
pro ağırlıklı bir yemek yapabilirsin, yanına yoğurt salata iyi olur bence...öğlen sebze ve karbon almışsın çünkü
Cnm evde sebze bitmiş yanı pek birşey yok buzlukta köfte var en iyisi onu pişiriyimhımmm evde ne var ona göre cevap vereyim bu soruna rollacım
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Cnm evde sebze bitmiş yanı pek birşey yok buzlukta köfte var en iyisi onu pişiriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?