Hayatım Diyet

BENDE bir hafta olacak ekmeksizzzz

EVET KABIZLIK VE KANIM STRESTEN VE SIKINTIDAN OLUYOR ONU BENDE FARK ETTİM

AMA NASIL STRESİZ BİR YAŞAM OLUR Kİİİİ

canım normal bir rutinin var ona alışkınsın ama çocuğun sınav stresi seni de
etkiledi ki bu da normal
geçecek canım sen şu iki günü bir atlat

sonra çok acıkacaksın ve saldıracaksın resmen

biraz önce bi arkadaş geldi, çay ısmarlarken şakadan kek yok mu yanına dedi bende ikimizede kek aldım, hiç masum değil biliyorum ama, onun yanında yememek olmazdı, gerçi bu aralar masum bir şey yediğimde yok ya, neyseee

aslında bende diyette hiç ekmek yemezdim ama, sanırım diyete başlarsam sabah 2 dilim olacak listemde...

EVET KABIZLIK VE KANIM STRESTEN VE SIKINTIDAN OLUYOR ONU BENDE FARK ETTİM

AMA NASIL STRESİZ BİR YAŞAM OLUR Kİİİİ

canım normal bir rutinin var ona alışkınsın ama çocuğun sınav stresi seni de
etkiledi ki bu da normal
geçecek canım sen şu iki günü bir atlat

genicin dediklerine katılıyorum, hele sınav geçsin rahatlıyacaksın,

salatalık vs. bol tüket canım, salatanı bol yap ye, kabızlığa iyi geliyor veee bol su iç her gün, alışkanlık haline getir, diyebileceklerim bunlar

güzis üzgünüm ama böyle kilo veremezsin, 2-3 kilo gitse bile, bir süre sonra takılır kalırsın,

lütfen diyetistyen diyetlerine vs. göz at, kendine uygun diyet şekli belirle ve uymaya çalış,
biliyorum kızlar ama mecburiyetten boyle oldu öğlen tavuk vardı ama çok kötuydu o yuzden böyle oldu

aynen cnm sağoll

inan işlere güçlere bile bakmıyom şuuan

cuma günü tatil mi bilgin var mı

tatil değil canım
okul var cuma çocuklara

ya saraycam yeme canım yeme bak gitti kilocuklar ama
sen üstüne ekliyon önlem de almıyorun
spor yap kız akşamları sonra yine ye lazım değil
hareket etki yediklerin depolanmasın canım

aslında bende diyette hiç ekmek yemezdim ama, sanırım diyete başlarsam sabah 2 dilim olacak listemde...

bende listede varsa yiyorum yememiz gerekiyor diye

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

toparlanacağım, dönüşüm muhteşem olacak sadece biraz zamana ihtiyacım var,

hımmmm tamam ama yine de sanki vücut ona alışmış olabilir ve ekstradan da hafta da 4 gün yarım saatte olsa spor yapman lazım farkındasın değil mi canım
tabiki farkındayım, oğlum çok geç uyumaya başladı ya, hep aklımda bi spora başlasam zaten diyet çok rahat olacak,

tabiki farkındayım, oğlum çok geç uyumaya başladı ya, hep aklımda bi spora başlasam zaten diyet çok rahat olacak,

seni çok iyi anlıyorum benimde ufak hastalandığında öyle düzen değişince dengeyi şaşırdığım zamanlar oluyor malesef
inşallah çabucak düzene girer de sende düzene girersin canım

seni çok iyi anlıyorum benimde ufak hastalandığında öyle düzen değişince dengeyi şaşırdığım zamanlar oluyor malesef
inşallah çabucak düzene girer de sende düzene girersin canım
kendimle bile ilgilenemiyorum, kaç gündür saç boyayacağım, oğlanla uyuyup kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…