Hayatım Diyet

bu diyet işi bana pek bi yaradı doğrusu

zayıflayacağıma kilo alıyorummm

Kızlar neden kimse menü paylaşmıyor
Yoksa menüleri watspa tanmi yazıyorsunuz

yok canım buradan yazıyoruz mesela ben dn hastaydım bütün gün birşey yiyeymedim
sadece 2 muz bir tane havuç yedim o kadar
bugün sabah: limonlu ılık su
kahvaltı: bir dilim ekmek,yeşillik, 2 ceviz
yeşilçay
türk kahvesi
ara: yarım greyfurt
öğle: birazdan yiyeceğim ton balıklı salata

Kızlar neden kimse menü paylaşmıyor
Yoksa menüleri watspa tanmi yazıyorsunuz

yok canım menü paylaşmıyoruz whatsahptan

ben oğlanın teog stresi yüzünden iştahım yoktu ama yarın inş. bomba gibi geleceğimm

hafta sonu demeden paylaşacağım inş.

karatay tarzı yemeye çalışıyorummm

ekmek tamamen çıktı hayatımdan

ptesi itibariyle de şeker oruc (meyve - kuru meyve 21 gün boyunca tüketmiyecem ) karatay diyeti yapanlar bunu yapıyor

sonuçlarını burda görecem inş.

spor olarak 3 mil lesiel bugun başlıcam tekrardan pc bozuktu dün yapıldı geldi

öğlen
1 bardak ayran
5 köfte
1 acı biber
domates

normalde öğle yemek yemiyordum ama kahvaltı yapmadım

Şeker orucu nedir ınstragmada

Adından da anlaşılacağı üzere 1 ay boyunca şekerden uzak besleniyoruz. Karatay usulü beslenen arkadaşlar şeker orucunda fazla zorlanmıyorlar. Zaten sağlıklı beslenmeye alışkın olan vücut 30 gün boyunca sadece sabah yediği kuru ve yaş meyveden ve yine Benim buradan seslenmek istediğim hedef kitle; aç kalarak, halsizlik hissi ile ve ara öğünlerle beraber günde 6 öğün yemek tüketip zar zor hedefe varan, kimi zaman da varamayan arkadaşlarımız. Yeni bir başlangıç için bu akşam paylaştığım yasaklar ve serbestler listesini iyice okusunlar. Şeker orucunda tüm ambalaja giren işlenmiş gıdalar, pastane ürünleri şeker, hurma ve meyve dahi yok hatta leblebi,nohut ve hurma da yok.

sabah
1,5 dilim ekmek
1 yumurta
bir parça peynir 3 zeytin domates

ögle

şehriye çorbası

salçalı et yemeği

salata

yarım dilim ekmek

Arkadaşlar lütfen diğer arkadaşlarımız motivasyonun düşürücek paylaşımlar yapmayalım sonuç burda biz nefsimizi terbiye etmeye çalışıyoruz gerçekten sağlıklı olmak istiyorsak sağlıklı bilgiler paylaşalımm

yok cnm bunu çektş yok canm şunu yemek istiyor ve yedim gibi şeyler paylaşmayalım

bu şekilde yaptığımız sürece bir arpa boyu yol alamayız

şimdi herkes heeflerini belirlesin ve o tarihe hedeflerine ulaşsınn

ben ve genic yeni yıla kadar 65kg olmak istiyoruz

kezçelerimm canlarım bern size hiç küser miyim canalrım benim sadece bu hafta çok yoğunduım sabahta kreşe gittim geldim yazdıklarınızı okudum anca yani kilo 69.1 çok ıyı değil yanı neyse hafta sonu toparlarım

cnm merak ettik seni umarım herşey yolunda oğluşun işini halletmişindir

guziş artık adam akıllı beslenme düzeni oturtmak zorundayız eğer yerimizde saymak istemiyorsakkk

bence yediklerini bir gözden geçir

örneğin ben düzensiz beslendiğim zaman bunu yanında hep nescafe içrim buda bende ödem yaparrr bile bile içerimm bugun itibariyle 1 ay boyunca nescafeye elveda ediyorum onun yerine bitki çayları ve limonlu su içecem muhakkak herkes yaptığı hayatayı bilir bahane değil çözüm arayalım hepimizz

Evet cnm bende spor yapmıyorum buna bir çözüm bulmam lazım

Evet cnm bende spor yapmıyorum buna bir çözüm bulmam lazım

cnm evde pc var mı varsa aç bir kaç video yap

eğer yoksa al eline ip günlük 50 tane ile başlayarak atla

hiç birşey yoksa kalk yerinde zıpla hergün sayılırını artır en azında 2016 65kg ile karşılayalım

rolla
guziş
kriztem
genic
ve ben yılbaşına kadar 65kg olucaz varmısınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…