kendi adıma söyleyeyimmm akşama kadar vucut oturunca yerinde hımbıl oluyor
eklemlerim ağrıyr hareket etmek resmen zor geliyo bana ya
resmen vucudumu hor kullanıyorum başka bişey değilll
21,30 da tv karşısına uzanıyorum 1 saat dinlenip ev iş v.s yapıp hoop yatağa anca giriyorum
dün eşim gelirken ekmek kadayıfı getirmiş kaymaklı falan hiç yıyemedim 1-2çatal adım bıraktım
rolla bencede spor yapmazsan yerinde sayarsın ve kilo versen de sarkarsın, en azından yürümeye çalış derimHaklısin a ne biliyim işte
Haklısin ama ne biliyim işte
Kız ankarada hava çok soğuk nasıl yürüyüş yapiyimrolla bencede spor yapmazsan yerinde sayarsın ve kilo versen de sarkarsın, en azından yürümeye çalış derim
ne yediğimi yazarsam kızar yasemin
evet ben yılbaşına 65 istiyorum ve bunu doktora da söyleyeyim ben yasemin o zamana kadar 2 kontrole daha gideceğim bir ayda 2,5 kg verememem gıcık bir durum
genel olarak sabah doyana kadar, öğlen normal ve akşam mümkün olduğunca az yemeye ve bu düzeni oturtmaya çalışacağım, vereceğim kadarını veririm veremesemde korumuş olurum, böyle devam edeceğim, arada kaçamaklarda yaparım tabi :) almasam yeter bana
Kız ankarada hava çok soğuk nasıl yürüyüş yapiyim
Evet hatirliyormusu geçen kış gurbet vardı bütün fazla kilolarıni yaza kadar verdi ve bir daha haber alınamadı kendisindenbahane yok çözüm bulalım değilse
burda biz yıllarca sürünürüzzz
millet dal gibi olur biz odun gibi gezerrizzzzz
rollam evde bilgisayarın yok mu leslie indirip yapabilirsinEvet hatirliyormusu geçen kış gurbet vardı bütün fazla kilolarıni yaza kadar verdi ve bir daha haber alınamadı kendisinden
Haydi kızlar zayıflayalim diye günlüğü vardı ve biz hala buralarda sürünüyoruz
o zaman akşam yediklerini eritiyorsun spor yapıyorsunnnnnnnnnn
cnm vereceksin senin çoğu gitti azı kaldıı bak biz aylarca sürünüyoz buralardaa
bencede sen bize destek motive etttttt
ondan sonra ben neden zayıflamıyorum diyosunlöp löp yağ oluyor
cnm bir iki lokmanın tadı aynı bir kilonun tadı aynı
nediyorlar
çikolat
ağızda 30 saniyde
midede 30dk
kalça da 30 yılda erirmişşş
Var cnm yeni tamirden geldi tamam akşam indirip başlıyorumrollam evde bilgisayarın yok mu leslie indirip yapabilirsin
evde yerinde sayyyyyy
şu an tüm türkiye soğukkkkkkkkkkkkk
Zayiflicaz Başka yolu yokevde yerindemi saysınnnn
ondan sonra ben neden zayıflamıyorum diyosunlöp löp yağ oluyor
cnm bir iki lokmanın tadı aynı bir kilonun tadı aynı
nediyorlar
çikolat
ağızda 30 saniyde
midede 30dk
kalça da 30 yılda erirmişşş
görsel izleyince ve spor yapınca daha zevkli oluyor, bir kaç gün sık dişini, sonra kendin yapmak isteyeceksin, ben yapamıyorum bu ara gerçi her gün 40 dk yürüyorum ama akşamda yapmak isterdimVar cnm yeni tamirden geldi tamam akşam indirip başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?