Hayatım Diyet

kızlar diyet yemekleri yarışması başlayacak, biriniz katılın daaa, hatta karnabahar kısırı çok güzel bir tarif olur, demedi demeyin

kızlar diyet yemekleri yarışması başlayacak, biriniz katılın daaa, hatta karnabahar kısırı çok güzel bir tarif olur, demedi demeyin

sen katılsana kim uğraşacak onunla yahu
ama tarifler iyi olur deneriz bizde

ya bırak detoksu

sağlıklı beslen yeter kalan kilon da yavaş gitsinn acele etme benceee

bence de acele etmesin yasemin

aman kim uğraşacak onlaaa

zaten resim paylaşmasını da bilmiyommmmm

ahahaaaa benim kafada biri daha

canım o tontonluk kaderimiz gibi malesef

detoks mu bizim niye haberimiz yok bundan F frenzy80
nerdesin kız baksana bunlara

he bende yoğurt kürü ve maydonoz kürüne başladım gizli gizli

ben karataya vucudu alıştırmaya çalışıyorummmm
ama yoğurt kürünü yapıcam inş...

ne bileyim yeni başlıycam ya 1-2 gün vücudu arındırma gibi bir şey yapsam iyi olacak gibi

bence yeme düzenini oturtur önceeee

sen katılsana kim uğraşacak onunla yahu
ama tarifler iyi olur deneriz bizde

bence de acele etmesin yasemin

ahahaaaa benim kafada biri daha

kız ben daha önce katıldım ama artık katılmak içimden gelmiyor, ama keyifli oluyor, eğer diyet yemeği yaparsan fotoğrafla iş yerinde yükler, tarif yazarsın bu kadar, zor değil ki

git gellerim çok oldu biliyorum ama ekmek bana hiç iyi gelmedi ya, ben ekmeksiz daha tok ve zinde hissediyodum kendimi, sanırım yeniden karatay bana iyi gelecek, ama 3 öğün olacak...

yasemin d vit falan kullanıyo musun, omega 3 vs. karatayda çok kullanıyolar, bi araştır göreceksin

bak alıntı yapacaktım, maydanoz suyu mu içiyorsun diye, kvalidem yaptı valla çok iyi geldi,

bilmiyorum ben de başladım biraz arınayım hem de faydası olur mutlaka diye bilmiyorum bakacağım duruma ona göre devam ederim veya etmem
annemde içti bir ara benim o da dedi yap kızım diye sende tavsiye ediyon o zaman doğru yoldayım

kız şuna tüyo vermesene o bize yetişsin

kız ben daha önce katıldım ama artık katılmak içimden gelmiyor, ama keyifli oluyor, eğer diyet yemeği yaparsan fotoğrafla iş yerinde yükler, tarif yazarsın bu kadar, zor değil ki

özel olarak yapmıyorum yapamıyorum ben
mesele karnıbahar aldım hemen haşla üzerine yoğurt, pul biber, z.yağı veya maydonoz ve ceviz ekliyorum öğün oluyor al sana diyet yemeği saraycam benim bütün yemekler bu kadar pratik olmalı

evet canım çok kullanıyorlarrrrr

ama ben hiç kullanmadım

zaten faydalı yağları kullanmaya çalışıyorum

benim tam karatay değil

örneğin sabah yediiğimiz yeşillikler mutlaka zeytiyağ gezdir diyor ama ben kesinlikle öyle yiyemiyorum

akşamları salatam biraz fazla ekliyorum zeytinyağını

meyve yok deniyor fakat bugun sabah yedimmm

şu bir gerçek ceviz badem fındık gerçekten tok tutuyorrrrr

bi dene göbek yağlarını eritiyormuş kvalidem öyle söyledi,

az kaldı geliyorum yanınıza

tarifin gayet sağlıklı ve güzel, ben neden yapmıyorum ki

canım bende hiç bir zaman tam olarak karatay diyetini uygulayamam zaten, gerçekten çok zor..
geçen dr anneme dvitamini vermiş , aklıma geldi, acaba kullansak mı diye.. ampulu haftada bir kırıp içiyor annem

bi dene göbek yağlarını eritiyormuş kvalidem öyle söyledi,

az kaldı geliyorum yanınıza

tarifin gayet sağlıklı ve güzel, ben neden yapmıyorum ki

ayyy allah seni kız be brokoli,karnıbahar,semizotu hepsi aynı mantıkla yeniliyor benim evde
bütün etler fırın poşetinde bol baharatlı pişer
sotede yapılacaksa önce orada pişer sonra ocakta soğan,biber eklerim
hem hafif hem de sağlıklı oluyor
tencere yemekleride hepsi çiğden tencereye konur kısık ateşte altını kapatınca z.yağı eklerim

kız zaten bir tek göbek kısmım kaldı benimde
2 doğumdan sonra nasıl toparlanacak ona uğraşıyorum

bende mesela ceviz ve badem de sıkıntı yok
ama fındık eğer biraz fazla yersem bana dokunuyor

kendime pek diyet yemeği hazırlamıyorum, ama bu hazırlamıyacağım anlamına gelmez tabi,

tencere yemeklerini , soğan kavurup salça vs. onlarla uğraşmıyorum, hepsini koyuyorum ve pişmeye bırakıyorum, hakikaten daha lezzetli oluyor

AY genic ne göbeği var allah aşkına sendeeeee

kızlar ben heç yemek yapmıyorumm annem gilde yeyip geçiyorum

zateen annem hep zeytinyağlı pişirir yemekleri

evde sadece kahvaltı yapıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…