kızlar diyet yemekleri yarışması başlayacak, biriniz katılın daaa, hatta karnabahar kısırı çok güzel bir tarif olur, demedi demeyin
ay bide akşamları müsait olup spor yapsam ne iyi olacak, tontonluk kaderimiz olmasın slogonuyla yeniden sağlıklı yemeye başladım bile
detoks mu bizim niye haberimiz yok bundan F frenzy80
ne bileyim yeni başlıycam ya 1-2 gün vücudu arındırma gibi bir şey yapsam iyi olacak gibiya bırak detoksu
sağlıklı beslen yeter kalan kilon da yavaş gitsinn acele etme benceee
kızlar diyet yemekleri yarışması başlayacak, biriniz katılın daaa, hatta karnabahar kısırı çok güzel bir tarif olur, demedi demeyin
ya bırak detoksu
sağlıklı beslen yeter kalan kilon da yavaş gitsinn acele etme benceee
aman kim uğraşacak onlaaa
zaten resim paylaşmasını da bilmiyommmmm
ne bileyim yeni başlıycam ya 1-2 gün vücudu arındırma gibi bir şey yapsam iyi olacak gibi
sen katılsana kim uğraşacak onunla yahu
ama tarifler iyi olur deneriz bizde
bence de acele etmesin yasemin
ahahaaaa benim kafada biri daha
git gellerim çok oldu biliyorumben karataya vucudu alıştırmaya çalışıyorummmm
ama yoğurt kürünü yapıcam inş...
bence yeme düzenini oturtur önceeee
bak alıntı yapacaktım, maydanoz suyu mu içiyorsun diye, kvalidem yaptı valla çok iyi geldi,
ben karataya vucudu alıştırmaya çalışıyorummmm
ama yoğurt kürünü yapıcam inş...
bence yeme düzenini oturtur önceeee
kız ben daha önce katıldım ama artık katılmak içimden gelmiyor, ama keyifli oluyor, eğer diyet yemeği yaparsan fotoğrafla iş yerinde yükler, tarif yazarsın bu kadar, zor değil ki
git gellerim çok oldu biliyorumama ekmek bana hiç iyi gelmedi ya, ben ekmeksiz daha tok ve zinde hissediyodum kendimi, sanırım yeniden karatay bana iyi gelecek, ama 3 öğün olacak...
yasemin d vit falan kullanıyo musun, omega 3 vs. karatayda çok kullanıyolar, bi araştır göreceksin
bilmiyorum ben de başladım biraz arınayım hem de faydası olur mutlaka diye bilmiyorum bakacağım duruma ona göre devam ederim veya etmem
annemde içti bir ara benim o da dedi yap kızım diye sende tavsiye ediyon o zaman doğru yoldayım
kız şuna tüyo vermesene o bize yetişsin
özel olarak yapmıyorum yapamıyorum ben
mesele karnıbahar aldım hemen haşla üzerine yoğurt, pul biber, z.yağı veya maydonoz ve ceviz ekliyorum öğün oluyor al sana diyet yemeği saraycam benim bütün yemekler bu kadar pratik olmalı
canım bende hiç bir zaman tam olarak karatay diyetini uygulayamam zaten, gerçekten çok zor..evet canım çok kullanıyorlarrrrr
ama ben hiç kullanmadım
zaten faydalı yağları kullanmaya çalışıyorum
benim tam karatay değil
örneğin sabah yediiğimiz yeşillikler mutlaka zeytiyağ gezdir diyor ama ben kesinlikle öyle yiyemiyorum
akşamları salatam biraz fazla ekliyorum zeytinyağını
meyve yok deniyor fakat bugun sabah yedimmm
şu bir gerçek ceviz badem fındık gerçekten tok tutuyorrrrr
bi dene göbek yağlarını eritiyormuş kvalidem öyle söyledi,
az kaldı geliyorum yanınıza
tarifin gayet sağlıklı ve güzel, ben neden yapmıyorum ki
evet canım çok kullanıyorlarrrrr
ama ben hiç kullanmadım
zaten faydalı yağları kullanmaya çalışıyorum
benim tam karatay değil
örneğin sabah yediiğimiz yeşillikler mutlaka zeytiyağ gezdir diyor ama ben kesinlikle öyle yiyemiyorum
akşamları salatam biraz fazla ekliyorum zeytinyağını
meyve yok deniyor fakat bugun sabah yedimmm
şu bir gerçek ceviz badem fındık gerçekten tok tutuyorrrrr
kendime pek diyet yemeği hazırlamıyorum, ama bu hazırlamıyacağım anlamına gelmez tabi,ayyy allah seni kız be brokoli,karnıbahar,semizotu hepsi aynı mantıkla yeniliyor benim evde
bütün etler fırın poşetinde bol baharatlı pişer
sotede yapılacaksa önce orada pişer sonra ocakta soğan,biber eklerim
hem hafif hem de sağlıklı oluyor
tencere yemekleride hepsi çiğden tencereye konur kısık ateşte altını kapatınca z.yağı eklerim
kız zaten bir tek göbek kısmım kaldı benimde
2 doğumdan sonra nasıl toparlanacak ona uğraşıyorum
ayyy allah seni kız be brokoli,karnıbahar,semizotu hepsi aynı mantıkla yeniliyor benim evde
bütün etler fırın poşetinde bol baharatlı pişer
sotede yapılacaksa önce orada pişer sonra ocakta soğan,biber eklerim
hem hafif hem de sağlıklı oluyor
tencere yemekleride hepsi çiğden tencereye konur kısık ateşte altını kapatınca z.yağı eklerim
kız zaten bir tek göbek kısmım kaldı benimde
2 doğumdan sonra nasıl toparlanacak ona uğraşıyorum
bende mesela ceviz ve badem de sıkıntı yok
ama fındık eğer biraz fazla yersem bana dokunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?