ara
siz yazınca aklıma geldi(yani siz ara yaptınıxz ya, bende ara yapayım dedim)
1 adet mandalina yedim
62 miböyle gidersen önümğzdekş hafta 62kg olursun canımmmm
62 miben 60.5 falan olurum diyodum ama
yasemin eğer dikkat edersem güzel kilo veriyorum biliyorsun, ama kaçamak yapmazsam tabi
şimdi ödem çok ya, bence fazla gider, tabi kaçamk yapmazsam (ay kendime güvenim kayboldu resmen)boşver canm yavaş gitsin hızlı gidince hızlı geliyor kilolarrr
şimdi ödem çok ya, bence fazla gider, tabi kaçamk yapmazsam (ay kendime güvenim kayboldu resmen)
şimdi ödem çok ya, bence fazla gider, tabi kaçamk yapmazsam (ay kendime güvenim kayboldu resmen)
spor yapamıyorum yane ödemi kız sen yedin dikkat etmedin sporda yapmadın onlar yağ oldu
erit onları 60,5 ol o kadar kolay hadi spora da başla hemen bugün
spor yapamıyorum ya
ya çocuklarla uyuya kalıyorum hep, uyansamda çok geç oluyornedenmiş o ?
nasıl yapamıyorsun de bana bakayım
ya çocuklarla uyuya kalıyorum hep, uyansamda çok geç oluyorönceden düzenim daha iyiydi, maalesef şu aralar pek düzenim yok.
ya çocuklarla uyuya kalıyorum hep, uyansamda çok geç oluyorönceden düzenim daha iyiydi, maalesef şu aralar pek düzenim yok.
ay canım , haftada 3 gün zorda olsa yapmaya çalışacağım, olmazsa kızı uyuttuktan sonra oğlan uyanıkken yapayım, ama 30 dk falan jillian yaparım olmazsa,bende senin gibi uyuyakalıyorum bakma sonra zoraki kalkıyorum
yoksa boşversemmmm şimdiye kadar yüz defa diyeti de diyetisyeni de bırakırdım
hadi saraycam bak yaptın daha önce yine yapabilirsin sen bizim idolimüzsün
önceden yapıyodum biliyorsun ama şu aralar düzen kalmadı, ama kendime yeni bi yol çizeyimbahane yok çözüm ara
emeklerin boşa gitmesinnnn
hemen başla spora erteleme erteledikçe uzar giderrr
önceden yapıyodum biliyorsun ama şu aralar düzen kalmadı, ama kendime yeni bi yol çizeyim
ara 200 ml süt yarım paket diyet bisküvi
haklısın yasemin, dün iyi atlattım ya, gerisi güzel gelecek inanıyorum, sporu 3 gün falan yapabilirim, bunun için kendime zaman ayırmam lazım :)hala önce diyor bugune bakalım lütfennnn
inan varya canım şu an neler yapamk istiyor neler yemek istiyor bir anlatsam size
ama bir lokma kaçırısam tekrardan başa döneceğim o yüzden bir anlık yeme zevkine kanmayacağım lütfen böyel düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?