Hayatım Diyet

aaaaaaaaaa evet
ben bir de ayvalı+adaçayı
elmalı+adaçayı yapıyorum
bal ile tatlandırıp veriyorum

unutmuştum iyi oldu hatırlattığın akşama yapayım yine
çok öksürüyor kuzucuğum
ıhlamurla beraber elma kabuğunu kaynatanlar da oluyormuş, iyi geliyormuş

ıhlamurla beraber elma kabuğunu kaynatanlar da oluyormuş, iyi geliyormuş

canım ben tencereye çubuk tarçın,karanfil,zencefil, elma/ayva çekirdekleri ile dilimliyorum üzerine su ekliyorum (5 sb)
sonra onu kaynatıyorum altını kapatıp adaçayı/ıhlamur ekliyorum. 10 dk demleniyor süzüyorum biraz dinlendirip balı ekleyip içiriyorum her ikisine de

kız bu bizim ödem sökücü çayımıza benzemiş, aklımda olsun,

kız bu bizim ödem sökücü çayımıza benzemiş, aklımda olsun,

sen ödem sökücü olarak iç

genic geçen gün dr tv de
adaçayı ile ıhlamuru karıştırmayın dedi
ıhlamur sakinleştirici
adaçayı uyarıcı etki yapıyormuş

hayır ikisinden de aynı anda koymuyorum
aradaki "/" işaretini veya anlamında kullandım....

karanfil çocukların böbreklerine ağır gelebilir canlar

onu zaten koksun diye 2 tane atıyorum
ben asıl zencefilden korkuyorum

sarayca bize kilo veremez diyenleri şaşırtalım kızz
(bende bana inanmadım ama neyse)
krizantem ben ciddi ciddi başlıyorum bak haberin olsun, hadi sende artık dikkat et, ama yediklerini yazmıyorsun ki, nasıl beslendiğini bilmediğimden yorum yapamıyorum sana

mesela sabah güzel bir kahvaltı ile güne başlayıp (peynir-zeytin-yumurta-2 dl tambuğday ekmeği-bol yeşillik)

,öğlen ana yemek- yoğurt/ayran- salata (doyama kadar ve ana yemek sebze ise 1 dilim ekmek yenebilir)

akşam yine ana yemek -salata- ayran/yoğurt (yine ana yemek sebze ise ekmek yenebilir) ama et balık tavuk ise ekmek yenmemesi taraftarıyım ve günde 2 meyve ile 1 avuç içi çiğ kuruyemiş yenebilir, hem sağlıklı hem doyurucu bence, ayrıca en az 20 dk spor (bu yürüyüş olabilir mesela)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…