Hayatım Diyet

ben 20 kilomu öyle verdim zaten, evde ne pişiyorsa ondan yedim, ama öyle makarna pilav vs. değil, etli sebzeli ana yemek salata yoğurt falan yedim....

bende öyle veriyorum zaten
sadece şeker ve undan uzak duruyorum farklı bir şey yapmıyorum
kaldı ki dyetisyen de bana sihirli değnek dokundurmuyor sadece kontrol altında tutuyor o kadar

Ödem hangi hastalıkların habercisidir?
Böbrek, kalp, damarve karaciğer hastalıkları, hormonal bozukluklar ile çeşitli alerjiler vücutta ödem oluşmasına sebep olabilmektedir.
Bunların yanı sıra kişide ödeme neden olduğu düşünülen ciddi bir hastalık yoksa o zaman fazla kilolar, aşırı tuz tüketimi, az su alımı, yorgunluk, uzun süre ayakta durmak, fazla karbonhidratlı beslenmek, ortamın aşırı sıcaklığı ve kadınlarda adet öncesi dönemde veya gebelik döneminde olunması da ödeme neden olabilecek faktörler olarak düşünülmelidir.alıntıdır

kızlarrr sağlığımızın kıymetini bilelim 4 gündür çektiğimi ben bilirim
öğlen canım bişey yemek istemedi
kilo falan nedir ki yaa sağlığınızdan olmayın

horman bozukluğu var fsh ve porolaktin hep yüksekdi en son doktor böyle yaşamaya alışacaksın dedi

belki erken menepoza girersin dedi 64-65 kg oaşağı lduğum zaman regl hep düzgün geldi ama nezama 66 kg üstüne çıktım regl düzensiz olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…