sizi gidi sizilerrrrr
kimin arasındasınız,
evet yarın pro ile aranızdayızz
şimdilik iyi gidiyorrrr
yarına rregl olmazsam bende niyetlenmeyi düşünüyorumm
ayy benim oğlan meyva kuruyemişde yiyorr
ne bulursa onu yiyorr
ama 2 haftada 10günde bir yapacağım yada yarım ölçü yaparım yoksa eve kalınca yiyorum benn
bende öyle diyııorum bakıyorlar ya.....
yok yokkk demem 2 çocukla uğraşmak zormuş
annem bile öyle dediyaa
normal arkadaşımmm
ben bi zamanlar dıyetisyene gıderken dıyetısyen ben ufaklık için çocuğu fazla karbonhidrata alıştırmayın nasıl alışırsa oyle gıder demişti bende bi zamanlar çok yapıyodum ufaklık çookkk seviyo haftta sonu eşim irmik helvası istedi oğlan kaşık kaşık götürdü valla
benim oğlan maşallahı var et hastası et tavuk köfte çok güzel yer
meyveye asla hayır demez
baklagilde öyle güzel yiyor
biraz sebzeye uzak
ayy benim oğlan meyva kuruyemişde yiyorr
ne bulursa onu yiyorr
ama 2 haftada 10günde bir yapacağım yada yarım ölçü yaparım yoksa eve kalınca yiyorum benn
bende öyle diyııorum bakıyorlar ya.....
canım yasemin ve sen gazı verdiniz, sonra kendi aranızda başka detokslar yapıyonuz
canım yasemin ve sen gazı verdiniz, sonra kendi aranızda başka detokslar yapıyonuz, yeni haberimiz oluyor
pro yapacaktım ama öğlen istediğim yemek yoktu,
öğlen
orman kebabı
salata
bulgur pilavı
Yok beee aaaa yapıom benn?kız yoksa sen de mi yapmıyorsun ?
5 yapalım benceeeeee
pro+sebze demii
kız aşkolsun beni neden çağır mıyorsunuz, neyim eksik benim
ben balığımı alır koyarım dolaba, akşam menüm hazır ... balık- tavuk- köfte- iş yerinde zaten pro ağırlıklı oluyor, bana uyar yani, ama tatlı işi zor oluyor proda.
VAYYY ARALARDA DETOKSLAR FALANNNN NOLUYONUZ BAKEMMMM
ŞŞŞŞŞ PROYA NOLDUUU MUZA MI DÖNDÜ
EĞER FATMA REGL OLMASZSAM DÜŞÜNÜYOM EE YARIN KANDİLL
Yok beee aaaa yapıom benn?
Ayran içtim
işte buldummmmmm
genic sende iyi vermişsin
kızlar haftaya beni görün siz , iyice gaza geldim, dün eşime dedim kilo aldım mı, yok diyor adam, aldım deyincede, ben öyle ufak kiloları tartamıyorum dedi, neredeyse kavga edecektik kilo mevzusundan
biraz işlerim var halledip geleceğim ama guzis senden bir günlük ne yer ne içersin bi yazmanı istiyorum, haftalık plan yapalım beraber
kızlar herkesin kendine özel kuralı olacak, hepimizin yeme alışkanlığı farkı, mesela ben kaçamaklarla çok rahat kilo veriyorum, yeterki abartılı olmasın
sizde zaaflarınızı vs. yazın lütfen
bak işte ne güzel verdin, bundan sonra aynısını yap lütfen belki 2 kg gitmez ama 500-1 kg vereceksin 60 kg a kadar devam
kural
1) en az 2lt ve üstü su
2) 2 fincan bitki çayı
3) bol salata- yoğurt/ayran her öğün baş tacı olacak
4) akşam mümkün olduğunca erken yenecek
5) spor yapılacak-imkan yoksa bol hareket ve yürüyüş yapılacak-asansöre veda edilecek
6) kahvaltı gayet doyurucu ve sağlıklı olacak
7) öğlen yemeği akşam yemeğinden daha fazla olacak, akşam mümkün olduğunca küçük porsiyon olacak
8) en önemlisi protein ile karbon aynı anda yenmeyecek!
--benim beslenmem; 3 öğün ve bir ara olacak.
--akşam 18.00 dan sonra hiç bir şey yememem lazım
--hafta içi her sabah 20 dk yürüyorum (kış olduğundan akşam eşim alıyor)
--ayrıca şartlarımı zorlayıp, haftada en az 2 gün spor yapmak istiyorum...
--ekmek ise 3 dl ile sınırlamam lazım (pilav -çorba-sarma gibi gıda yersem ekmekten düşeceğim)
kurallarım bunlar
yeni yıla 2 hafta var, ben 60 olamam ama 62 olayım bari
Kizlar oncelikle ben oruclarimi tutamaya odaklandim bidahaki regli olana kadar hafta sonlari tutmucam sahura kalkicam 1 yumurta 1 kk peynir yesilik ve sut icicem ve su sahurda iki dilim rkmek dusunuyom ama iftarda yemicem iftarda salata yogurt mutlaka olucak ve hem sebze hemde pro olucak
Ben abur cubur makarna pilav hamur isi yemedim mi veryom ama bi kacamak yaptimmi hooopp geri aliyom ogle ve aksam yuruyom
evet ama bundan sonra eleştiriye herkes açık olsun
ah işte benimde en büyük hatam bu, beslenme alışkanlıklarımız değişmediği sürece, biz kilo verip almaya mahkumuz
kız bir başlarsam kimse durduramaz beni benden korkulur
başladım işte dün
ben pro için dukan ekmeği yapcam yulaf kepeğinden, pazar günü yaparım büyük ihtimal, şimdi tariflere bakıyorum :)
kahvaltıyı ekmek arası koyup, iş yerine getirdim, yoksa geç kalacaktım
yok yok bırakmam artık , kıyafetlerim dar geliyor, kendimi iyi hissetmiyorum
dukan ekmeği hazır satılmıyor ki, yulaf kepeğinden yapılıyor, çok lezzetli, hiç denedin mi?
pro yapcaz ya, yulaf kepeği iyi gider diye düşündüm :)
tarif buldum
7.5 kaşık yulaf kepeği
6-7 kaşık yoğurt
3 adet yumurta
biraz tuz
biraz baharat
ve kabartma tozu,
katı olursa biraz su,
bunları karıştırıp, yağlı kağıt serili fırın tepsisine koyup, kısık ateşte kek gibi pişireceğim ve 5 e böleceğim, her gün 1 parça pazartesiden itibaren
eee ama pro da hiç ekmek yemeyecek misiniz,
senin öyle bir listen var öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?