evet tatlım bi dahaki regli olana kadar tutayım diyorum hafta sonu hariç
cnnm benım regl 3 gün geçti risk alarak yine tuttum inş.gelmez akşam da biraz namaz kılarım belli de olamz bana camiyede gidebilirimmmmm
inşallahh canım benimbende akşam oğlanı uyuttuktan sonra namaz kılmak tesbih cekmek ve yasin okumak istıyorum inş akşamerken uyur
bende akşam oğlanı uyuttuktan sonra namaz kılmak tesbih cekmek ve yasin okumak istıyorum inş akşamerken uyur
valla kreşte gayet ıyıcanım uyum sağladı ama evde bize çok nazyapıyo her akşam ve sabah bı daha gıtmıcem diye vızıldanıyo ama okulda çookk ıyımışinşallah canım
sizin kreş nasıl gidiyor var mı oğlanda bir değişiklik ?
valla kreşte gayet ıyıcanım uyum sağladı ama evde bize çok nazyapıyo her akşam ve sabah bı daha gıtmıcem diye vızıldanıyo ama okulda çookk ıyımış
bende akşam oğlanı uyuttuktan sonra namaz kılmak tesbih cekmek ve yasin okumak istıyorum inş akşamerken uyur
valla kreşte gayet ıyıcanım uyum sağladı ama evde bize çok nazyapıyo her akşam ve sabah bı daha gıtmıcem diye vızıldanıyo ama okulda çookk ıyımış
ayyy sorma canım her sabah içim parçalanıyo ama napim bunada şükür alışıcak elbett bana anne sen çalışma babam çalışsın sen işegitme diyoeeeeeeeeeeeeeee normal nazlanması bütün gün görmüyor sizi ve ister istemez özlüyor.
kız daha ana kuzusu onlar ya
ayyy inşşş canım geçecekbiliyorum ama çok üzülüyorumcnm onlar olacak zamanla hepsi geçecek hepimiz geçtik bu yollardannn
inşallah canm yaparız ibadetlerimiziiii allahın izni ileee
ayyy sorma canım her sabah içim parçalanıyo ama napim bunada şükür alışıcak elbett bana anne sen çalışma babam çalışsın sen işegitme diyo(
ayyy inşşş canım geçecekbiliyorum ama çok üzülüyorum
tabi daha yeniolmasına rağmen uykusu yemek düzeni daha ıyı oldu eskisi gibi değil kreş disiplinlibak böyle düşünme benim iki tane var ve ikisinide 4 aylıktan beri anane olsa da bırakıyorum ve ikisi de ağladı ki küçük hala ağlıyor yapacak bir şey yok sonuçta onlara daha iyi bir gelecek için çalışıyoruz bir de diğer tarafından bak sen evde olsan senin oturtamayacağın düzeni sağlıyor kreş ve çocuğun gelişimi daha sağlıklı ilerliyor
diyene bak diyeceksiniz, çok haklısınız, bende çok saldım kendimi, ama toparlanmayı gerçekten çok istiyorum, hele eski günlüklerini bırakıp, yeniden devam edenleri okuyunca... herkes yeniden kilo alarak dönüyorguziss üzülme lütfen, hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri
Rolla iyice koptu burdan, haklı, doğru düzgün kimse menü vermiyor, hep aynı kilolarda dönüp duruyoruz, onunda enerjisini alıyoruz
hadi kızlar artık toparlanalım, lütfen birbirimize destek olalım ve kaçamaksız menülerle, ideal kilomuza ulaşalım
guziss üzülme lütfen, hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri
Rolla iyice koptu burdan, haklı, doğru düzgün kimse menü vermiyor, hep aynı kilolarda dönüp duruyoruz, onunda enerjisini alıyoruz
hadi kızlar artık toparlanalım, lütfen birbirimize destek olalım ve kaçamaksız menülerle, ideal kilomuza ulaşalım
diyene bak diyeceksiniz, çok haklısınız, bende çok saldım kendimi, ama toparlanmayı gerçekten çok istiyorum, hele eski günlüklerini bırakıp, yeniden devam edenleri okuyunca... herkes yeniden kilo alarak dönüyorben yeniden kilo almak istemedikçe, alıyorum
guziss üzülme lütfen, hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri
evet herkesin enerjısı düştüü
toparlanalım dedikçe iyice dağılıyoruzz
sağlıklı beslenmeyi bir türlü oturtamayacağızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?