Hayatım Diyet

valla kreşte gayet ıyıcanım uyum sağladı ama evde bize çok nazyapıyo her akşam ve sabah bı daha gıtmıcem diye vızıldanıyo ama okulda çookk ıyımış

cnm onlar olacak zamanla hepsi geçecek hepimiz geçtik bu yollardannn

bende akşam oğlanı uyuttuktan sonra namaz kılmak tesbih cekmek ve yasin okumak istıyorum inş akşamerken uyur

inşallah canm yaparız ibadetlerimiziiii allahın izni ileee

valla kreşte gayet ıyıcanım uyum sağladı ama evde bize çok nazyapıyo her akşam ve sabah bı daha gıtmıcem diye vızıldanıyo ama okulda çookk ıyımış

eeeeeeeeeeeeeee normal nazlanması bütün gün görmüyor sizi ve ister istemez özlüyor.
kız daha ana kuzusu onlar ya

ayyy sorma canım her sabah içim parçalanıyo ama napim bunada şükür alışıcak elbett bana anne sen çalışma babam çalışsın sen işegitme diyo(

ayyy inşşş canım geçecekbiliyorum ama çok üzülüyorum

bak böyle düşünme benim iki tane var ve ikisinide 4 aylıktan beri anane olsa da bırakıyorum ve ikisi de ağladı ki küçük hala ağlıyor yapacak bir şey yok sonuçta onlara daha iyi bir gelecek için çalışıyoruz bir de diğer tarafından bak sen evde olsan senin oturtamayacağın düzeni sağlıyor kreş ve çocuğun gelişimi daha sağlıklı ilerliyor

tabi daha yeniolmasına rağmen uykusu yemek düzeni daha ıyı oldu eskisi gibi değil kreş disiplinli

guziss üzülme lütfen, hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri

Rolla iyice koptu burdan, haklı, doğru düzgün kimse menü vermiyor, hep aynı kilolarda dönüp duruyoruz, onunda enerjisini alıyoruz

hadi kızlar artık toparlanalım, lütfen birbirimize destek olalım ve kaçamaksız menülerle, ideal kilomuza ulaşalım

diyene bak diyeceksiniz, çok haklısınız, bende çok saldım kendimi, ama toparlanmayı gerçekten çok istiyorum, hele eski günlüklerini bırakıp, yeniden devam edenleri okuyunca... herkes yeniden kilo alarak dönüyor ben yeniden kilo almak istemedikçe, alıyorum

silkelen Sarayca silkelen
haydi hoppp bir iki

evet herkesin enerjısı düştüü

toparlanalım dedikçe iyice dağılıyoruzz

sağlıklı beslenmeyi bir türlü oturtamayacağızz

evet herkesin enerjısı düştüü

toparlanalım dedikçe iyice dağılıyoruzz

sağlıklı beslenmeyi bir türlü oturtamayacağızz

alakası yok bir kerem bak prolarla gayette sağlıklı besleniyoruz aslında işte
3 beyazdan uzak duruyoruz, şeker tüketmiyorum, günde 3 ana öğün ve 2 araöğünle gayette güzel ilerliyoruz
eee spor ve su olarak da takipteyiz.....

hep diyorum hepinize diyorum kızlar
ben yapıyorsam siz hayli hayli hem sağlıklı beslenip hem de spor yapabilirsiniz
bırakın artık bahanelerinizi kenara evet özellikle durumlar hariç hastalık sağlık
onun dışında herkes bunları yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…