teşekkür ederim cnm şimdi uzun uzun yazamam ama akşam boş vaktim de ayrıntılı yazarım mutlaka cnmrollacım bana tarif verebilir misin sen bunu kendin yapmışsın
martta bende yapacağım küçüğümün d.günü mutlaka bana tarif verebilir misin ama en ince ayrıntısına kadar da anlatman lazım...
bu arada prensesin de doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara
_SARAYCA_
akşam michel jillian 1 level yaptım sonra 1 saat ebru şallını platesini yaptım yılbaşına kadar hergün yapmayı planlıyorum
normalde kolay gibi görünüyor ama harketler oldukça zor hele topun üsütnde durması çok zorr
Tes
teşekkür ederim cnm şimdi uzun uzun yazamam ama akşam boş vaktim de ayrıntılı yazarım mutlaka cnm
ayyyy yasmin harikasın valla
bende dün akşam baktım markete kalmamış seninle konuştuğumuz yere
yok ben o seti bulur alırım kafaya koydum
kızlar hepiniz oruç musunuz, menüler neredeee
akşam bol su tüket güzis, Allah kabul etsinkızlar ben oruç tutarken kabızlık sorunu yaşıyorum akşam ıkı kuru kayısı ve limonlu ılık su içtim
benimde cumartesi oğlumun doğım günü ama okulda kutlıycaz belki ctesi evde kendimiz için yaparım okul için yaptırcam
Allah kabul etsin canım,ben vefa guziş oruccc
gelsin menülerrrr
kızlar ben oruç tutarken kabızlık sorunu yaşıyorum akşam ıkı kuru kayısı ve limonlu ılık su içtim
sağol kuzummm
Allah kabul etsin canım,
ben hepsini denedim
birde platesin hakkı kalmasınn dedim ve başladımm
şu basenler erisin gitsinnn
kızlar hepiniz oruç musunuz, menüler neredeee
benimde cumartesi oğlumun doğım günü ama okulda kutlıycaz belki ctesi evde kendimiz için yaparım okul için yaptırcam
G guziss35 canım seninde oğluşunun şimdiden doğum günü kutlu olsun,
benim oğluşumda şubatta doğdu, iyi ki hatırladım , o zamana kadar kilo vereyim, geçen sene şubatta 67-68 kg civarıydım, bu sefer sağlıkla 58-57 kg olsam hiç fena olmaz
krizantem3 neredesin kız özledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?