ben hiç spor yapamıyorum zamanım yok iş ve ev arasına sıkışmış vaziyetteyim ama leslie bir mil yapmayı düşünüyorum hem kısa hem eğlenceli işe yararmı acababana mı dedinn
lahmacun yediğin zaman akşam hafif besleneceksin böyle böyle yemek yemesini öğrenecez
1 lahmacun yanında ayran
cnm ben akşam biraz ebru şallını hareketlerini yaptım
karın kaslarım baya ağrıdı
buda farklı taktikkk belkiiilan kızsanaa
ceza versene
sen böle dersen ben bida yerimmmmm
ben hiç spor yapamıyorum zamanım yok iş ve ev arasına sıkışmış vaziyetteyim ama leslie bir mil yapmayı düşünüyorum hem kısa hem eğlenceli işe yararmı acaba
eve limitsiz net aldık değerlendireyim onu
ögle
ezogelin çorba
ayran
çiftlik kebabı
1 dilim ekmek
şimdi limonlu su içiyorum sanırım ağır geldi
afiyet olsun cnm ben daha yemedimmmm
Sağol kuzummm sanada şimdiden afiyet olsun
öğle yemeğim Eki Görüntüle 1651883 dolmalar çok gibi gözüksede çok miniklerdi ama
afiyet olsun canımmm akşam benimde menüde dolma vardıöğle yemeğim Eki Görüntüle 1651883 dolmalar çok gibi gözüksede çok miniklerdi ama
teşekkür ederimafiyet olsun cnm
çok güzel görünüyorrrrr
sağol vefa bayılırım dolmayaafiyet olsun canımmm akşam benimde menüde dolma vardı
zaten bir daha yemeyi düşünmüyorum en azından kahvaltı olarak ara öğün de yerim belki aldığım bitene kadarRolla verirsin tekrar. Sabah hiç musli yemedim nasil bir sey tv lerde gormusumdur. Bizim guzel kahvaltilarimiz yemeklerimiz varken o tarz işlenmiş yiyeceklerin yeri olmasin menumuzde
Vefa pazartesi benden daha az cikman dilegiyle
Kizlar bir karar aldim bu hafta cumaya kadar tartilmiycam bu nedenle ptesi bu ilomu baz aliriz
Rolla verirsin tekrar. Sabah hiç musli yemedim nasil bir sey tv lerde gormusumdur. Bizim guzel kahvaltilarimiz yemeklerimiz varken o tarz işlenmiş yiyeceklerin yeri olmasin menumuzde
Vefa pazartesi benden daha az cikman dilegiyle
Kizlar bir karar aldim bu hafta cumaya kadar tartilmiycam bu nedenle ptesi bu ilomu baz aliriz
zaten bir daha yemeyi düşünmüyorum en azından kahvaltı olarak ara öğün de yerim belki aldığım bitene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?