bu video tamamen kas yapmaya, sıkı bir vücuda erişmek için ideal, diyet yapınca kiloda verilir elbet, ideal kilona 5-10 kg kaldıysa elbette yaparsın, zor gibi görünüyor ama 25-30 dk. dan sonrası en kolayı, tüm vücudu çalıştırıyor, özellikle karın bölgesini çalıştırıyor, benim en çok işime gelen yönü bu :)
bende gün aşırı spor yapıyom
40 ile 60 dk arası değişiyor
hadi arkadaşlar diyetimize bir de spor ekleyelimm yağlarımızdan çabucak kurtulalımmmm
bu 2. level 10 gün yaparsın
bu da 3. level 10 gün yine
http://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991
vücudundaki değişime inanamıyacaksın, ben daha önce bu videoları 3 kez yaptım
canım sporu diyette değilsekte yapmalıyız bence :) en azından bol bol yürümeliyiz
azimli hatunsun canım
maşallah sana
canım akşam çocukları uyutup, evi topladıktan sonra, dizi izlemiyorum bunları yapmaya çalışıyorum, tabi her zaman vakit bulamıyorum... benim hiç dizim yokama kösem'i izliycem sanırım
bende bir yandan tv bakıyom bir yandan spor yapınca vakit geçiyor
şimdi oğlanda başladı spora kas yapacak mış
ctesi 2 tane kendine dambıl aldı (almak isterseniz NIKE indirimde )
bizde var 5 er kiloluk ama, ben su şişesi kullanıyorum :)
ben hiç bişi kullanmıyorum kollarım kalın değil zatenn
benmi bacak(baldır kısmı) kalınn
yürüyüş tam sana göre o zaman :) benim kollarım hep kalın maalesef. bacak vücuda göre ince.. en kalın bel, göbek ve yan simitler
ben seni bıraktırmam,yürüş iyide
şimdi hava şartlarından dolayı spor yapıyorummmmm
inşallah bu sefer bırakmam diyetiiii
biraktirma cnm senin azmine hayranım bize destek hep destek tam destekben seni bıraktırmam,
bu video tamamen kas yapmaya, sıkı bir vücuda erişmek için ideal, diyet yapınca kiloda verilir elbet, ideal kilona 5-10 kg kaldıysa elbette yaparsın, zor gibi görünüyor ama 25-30 dk. dan sonrası en kolayı, tüm vücudu çalıştırıyor, özellikle karın bölgesini çalıştırıyor, benim en çok işime gelen yönü bu :)
genic ilk zaman jillianınbu videolarını yapmanı öneririm ama :) bunu 10 gün yapacaksın sonrada level 2 ve 3 var 1 aylık program, hem kilo verirsin hem kasların güçlenir, hemde sıkılaşırsın ayrıca 30 dk. dan az :)
bu 2. level 10 gün yaparsın
bu da 3. level 10 gün yine
http://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991
vücudundaki değişime inanamıyacaksın, ben daha önce bu videoları 3 kez yaptım
kış mevsimi olunca yürüşe vakit kalmıyor
sadece ptesi ctesi yürüyorum (oda oğlanı kursa götürdüğüm için )
ama akşamları evde işleri bitirince saat kaç olursa olsun sporu aksatmıyorum sadece gün aşırı yapıyorum
ilk 2 hafta yapınca bütün heryerim çürük çürük acıdı ama şimdi hiç zorlanmıyorum
canım akşam çocukları uyutup, evi topladıktan sonra, dizi izlemiyorum bunları yapmaya çalışıyorum, tabi her zaman vakit bulamıyorum... benim hiç dizim yokama kösem'i izliycem sanırım
bende bir yandan tv bakıyom bir yandan spor yapınca vakit geçiyor
şimdi oğlanda başladı spora kas yapacak mış
ctesi 2 tane kendine dambıl aldı (almak isterseniz NIKE indirimde )
bizde var 5 er kiloluk ama, ben su şişesi kullanıyorum :)
aynı ben kendimi gördüm yazdıklarında ki
akşam eve geç gittim biliyorsun sonra hemen çocukları yatırdım bugünün yemeklerini koydum ocağa, fırına
sonra eşim tv izlerken bende ıpad dan spor yaptım
benimde yok dizi izlemem sadece uygun olduğumuzda eşimle film izleriz
aaaaaaa buna bakayım ben hangi mağazasında bana bir de onu dersen tam olur tatlım
benim bir an önce almam lazım yoksa eşim dalga geçiyor sana d.günü hediyesi dambıl alacağım dedi.
bende su şişesi kullanıyorum sağ elim iyi ama sol ameliyatlı olduğundan zorlanıyorum biraz
yürüyüş tam sana göre o zaman :) benim kollarım hep kalın maalesef. bacak vücuda göre ince.. en kalın bel, göbek ve yan simitler
yürüş iyide
şimdi hava şartlarından dolayı spor yapıyorummmmm
inşallah bu sefer bırakmam diyetiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?