Hayatım Diyet

bu video tamamen kas yapmaya, sıkı bir vücuda erişmek için ideal, diyet yapınca kiloda verilir elbet, ideal kilona 5-10 kg kaldıysa elbette yaparsın, zor gibi görünüyor ama 25-30 dk. dan sonrası en kolayı, tüm vücudu çalıştırıyor, özellikle karın bölgesini çalıştırıyor, benim en çok işime gelen yönü bu :)

genic ilk zaman jillianın bu videolarını yapmanı öneririm ama :) bunu 10 gün yapacaksın sonrada level 2 ve 3 var 1 aylık program, hem kilo verirsin hem kasların güçlenir, hemde sıkılaşırsın ayrıca 30 dk. dan az :)

bende gün aşırı spor yapıyom

40 ile 60 dk arası değişiyor

hadi arkadaşlar diyetimize bir de spor ekleyelimm yağlarımızdan çabucak kurtulalımmmm

canım sporu diyette değilsekte yapmalıyız bence :) en azından bol bol yürümeliyiz

kış mevsimi olunca yürüşe vakit kalmıyor

sadece ptesi ctesi yürüyorum (oda oğlanı kursa götürdüğüm için )

ama akşamları evde işleri bitirince saat kaç olursa olsun sporu aksatmıyorum sadece gün aşırı yapıyorum

ilk 2 hafta yapınca bütün heryerim çürük çürük acıdı ama şimdi hiç zorlanmıyorum

canım akşam çocukları uyutup, evi topladıktan sonra, dizi izlemiyorum bunları yapmaya çalışıyorum, tabi her zaman vakit bulamıyorum... benim hiç dizim yok ama kösem'i izliycem sanırım

bende bir yandan tv bakıyom bir yandan spor yapınca vakit geçiyor

şimdi oğlanda başladı spora kas yapacak mış

ctesi 2 tane kendine dambıl aldı (almak isterseniz NIKE indirimde )

bizde var 5 er kiloluk ama, ben su şişesi kullanıyorum :)

öğle bir kâse tavuklu bulgurlu yeşil mercimek çorbası
yoğurt yemeğin üstüne bir küçük elma
biliyorum karatay da meyve yok ama çok özledim en azından sağlıklı bir yiyecek

aslında bunu yapabilirim ben baktım da şimdi
ki bunu yapsam daha iyi gibi benimde bütün bölgelerimin çalışmasına ihtiyacım var

bu 2. level 10 gün yaparsın

bu da 3. level 10 gün yine
http://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991
vücudundaki değişime inanamıyacaksın, ben daha önce bu videoları 3 kez yaptım

aslında 4 aydır bunun bu levellarını hep yaptım sonra değişiklik aradım yasemin8085 sağolsun oda birkaç sayfadan video önerdi onları da denedim ama buna da bakayım ben ağır olmazsa bunu da yapabilirim

aynı ben kendimi gördüm yazdıklarında ki
akşam eve geç gittim biliyorsun sonra hemen çocukları yatırdım bugünün yemeklerini koydum ocağa, fırına
sonra eşim tv izlerken bende ıpad dan spor yaptım

canım akşam çocukları uyutup, evi topladıktan sonra, dizi izlemiyorum bunları yapmaya çalışıyorum, tabi her zaman vakit bulamıyorum... benim hiç dizim yok ama kösem'i izliycem sanırım

benimde yok dizi izlemem sadece uygun olduğumuzda eşimle film izleriz

aaaaaaa buna bakayım ben hangi mağazasında bana bir de onu dersen tam olur tatlım
benim bir an önce almam lazım yoksa eşim dalga geçiyor sana d.günü hediyesi dambıl alacağım dedi.

bizde var 5 er kiloluk ama, ben su şişesi kullanıyorum :)

bende su şişesi kullanıyorum sağ elim iyi ama sol ameliyatlı olduğundan zorlanıyorum biraz

zaten senden ilham aldım

bu kadın 2 çocuklar yapıyor

ben miskin miskin oturuyodum akşamları şimdi bahane üretmeden hemen sporumu yapıyorumm

yürüyüş tam sana göre o zaman :) benim kollarım hep kalın maalesef. bacak vücuda göre ince.. en kalın bel, göbek ve yan simitler

benimde göbek kaldı valla ne olacak böyle
iki doğumdan kalan

yürüş iyide

şimdi hava şartlarından dolayı spor yapıyorummmmm

inşallah bu sefer bırakmam diyetiiii

heeee o kadar kolay değil bu defa ben bıraktırmam sana SAĞLIKLI BESLENMEYİ
çökerim tepene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…