Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın çokfenayım
adet olmadım şişti her yerim gecikti bu ayy
dün akşam bir kase kurufasulye az pilav ve yoğurt yedim ama
canım çok tatlı istedi bir tane browni yedimmm
sabah
kahvaltım fikss
t.b ekmeği 2 dilim
6-7 zeytin
bir parça peynir
domates biber,
ben bu kahvaltının yarısını yapıp diğer yarısını ara ögün olarak yapıyorum genelde![]()
Bugun kalkınca bir bardak limonlu suyumu içitm
kahvaltı
1 yk lor (içine dereotu ve çörek otu)
domates
biber
salatalık
1 ceviz
2 dilim ç ekmeği
1 ç.b kahveli süt
ara:
1 elma
öğle
6 yk patlıcan salatası
ayran
2 dilim ç ekmaği
ara
1 armut +peribiyotik yoğurt
akşam
6 yk mantar sote
salata
yoğurt
ben gün içinde 2 fincan yeşil çay 1 fincan ekinizya çayı ve 1fincan kahve içiyorum hepsi şekersiz
günlük 3 llt su içerimm
akşam senin dünkü videoların linklerini aldım
yaptım mı yaptım hatta şu 32 dk cardio vardı onunda 25 dk yaptım
akşam nasıl hissediyordum anlatamam sana bütün kaslarım hareket halindeydi onları hissettim resmen
ay sorma kalçalarım berbat oldu
bide oğlan dalga geçmez mi benle
anne ordaki kadın dimdik duruyor sen niye yamuk duruyon demez mi gülüyor bana
ee bende dedim o alışık ben daha yeni alışıyom dedim nasıl ter atıyom anlatamam ödem çok bende
akşam bana da eşim eeee o durmuyor sen niye duruyon bitmedi devam et diyor..
dedim oldu sen gel buraya da bundan 10 tane yap seni de görelim dedim...
hayyy allahım bizimle çok eğleniyorlar ama bak haftaya hareketleri çok daha güzel yapıyor olacağız
bende öyle yiyorum aynen yavaştan yavaştanafiyet olsun
CNM BENDE senin gibi işyerimde kahvaltı yapıyordum
inan yediğimden birşey anlamıyorum ya tel çalar ya müşteri gelirdi öğleye kadar anca yiyordum
sabahları kalkıyom 06,30 da namazımı klıp hazırlıyom kahvaltı rahat rahat 7,30 kadar yapıyoz oğlanla
kızlar günaydın çok vaktim yok akşam yine biraz fazla yedim porsiyonumu küçültmem lazım böyle yersem yerimde sayarım vakit bulunca yazarım akşamıda
vefa yada ceza verelim brovni yemiş
kızlar yarın günüm var arkadaşlar arıyor ne yapalım diye bizde herkes bır şey pişirip getiriyor ev sahibine yük olmasın diye ben tiramisu birde minik pizzalar yapicam ama nasıl dayanıcam yemeden bilmiyorum bir formül lazım bana yardım
teşekkür ederim cnmmerhaba öncelikle,
aslında hepsinden bir çatal tadına baksan da bırakabilsen ve üstüne de akşama veya misafirlerden sonra spor yapsan ne o yediklerin kalıcı olarak sana döner ne de sen böyle iradeli davranmak zorunda kalırsın. aslında bu yazdıklarım sadece sana değil kendime de telkinde bulunuyorum yanlış anlama lütfen.
evet ne kadar sağlıklı ne kadar düzenli de beslensek malesef bir yerden sonra spor olmadan olmuyor
umarım yarını çok çok güzel atlatırsın şimdiden kolay gelsin![]()