- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
aaaaa lütfen hiç yaparmıyız öyle şey
biz vefaya yetişmeye çalışıyoruz sadece o bizi beklesinde
hep beraber diyete devam edelim diye![]()
öyle diye diye, yakında vefa size yetişecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa lütfen hiç yaparmıyız öyle şey
biz vefaya yetişmeye çalışıyoruz sadece o bizi beklesinde
hep beraber diyete devam edelim diye![]()
günaydın kızlar nasılsınız ben yerimde saymaya başladım ama umutsuzluk yok bu kilolar ya gidecek ya gidecek
gidecek o kadarrrgünaydın kızlar nasılsınız ben yerimde saymaya başladım ama umutsuzluk yok bu kilolar ya gidecek ya gidecek
sen sıkma canının
canı ne istiyorrsa ye iççç
sen her halinle güzelsin bebemm
![]()
bekle bizi vefa geliyoruzzzzzzzz
ama çok yavaş gidiyor :-(sana sopa ile gelecem yanına
azıcık pozitif ol bakalımm
eninde sonunda gidecek bu kilolar amma hızlı amma yavaş takma kafana
gidecek o kadarrr
60 kilonun altına düşmeliyimmmm
bekleyemem canımmm
![]()
ama çok yavaş gidiyor :-(
ama dayanamıyorum tartıyı camdan atıcam öyle kurtulucam manyak gibi her gün tartılıyorumdur kız daha dün tartıldın :) haftada 1 tartıl rollacım
rolla spor yapıyor musun, suyu ne kadar içiyorsun, canım spor şart, sen önceden b fite gidiyordun hatırla, evde akşamları spor yapmaya çalış derim,
ama dayanamıyorum tartıyı camdan atıcam öyle kurtulucam manyak gibi her gün tartılıyorum
spor yapmıyorum bu aralar tembelim biraz akşamlar hemde miskinlik çöküyorrolla spor yapıyor musun, suyu ne kadar içiyorsun, canım spor şart, sen önceden b fite gidiyordun hatırla, evde akşamları spor yapmaya çalış derim,
en azından 20-30 dk yürü, karatayda 20 dk en az yürümek şart :)spor yapmıyorum bu aralar tembelim biraz akşamlar hemde miskinlik çöküyor
su saymiyorum ama çok içerim
tamam tatlımen azından 20-30 dk yürü, karatayda 20 dk en az yürümek şart :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hazir-yufka-ile-borekler-oylamasi.862140/ bu linkte oylama var oylarınızı verin daaaa![]()
selam kızlar bu ara yoğunum baya yazmışsınız maşallah size
bende öğle araları 20 dlyürüyorum bu hafta tatili fırsat bilip yürüycem inş
HEM HAREKET ETMEYECEĞİZ hem de istediğimizi yiyeceğiz sonrada istediğimiz kiloda olacağız
o dünya nerede bana da biri söylesin
ben 6 aydır diyetisyene gidiyorum eğer spor yapmıyor olsaydım kesinlikle şuan ki görüntümden eser olmazdı
spor şart
bende menü yazayım
sabah
2 kuru kayısı
peynir
3 çeri domates
roka
maydanoz
2 dl çavdar ekmeği
öğlen
3 izmir köfte (patatesler yenmedi)
ayran
yoğurtlu havuç
akşam
yoğurt çorbası
salata
su 2,5 lt geçer
spor
40 dk yürüyüş (işe gidiş dönüş :)
jillian no more 56 dk. lık videosu :) yapılacak!