Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsunÖğlen;
Ezogelin çorba (ekmeksiz)
Nohut 1 kepçe (ekmeksiz ve hepsini yiyemedim)
Cacık ve bol salata![]()
afiyet olsunöglen
bir kepçe tarhana çorbası
kurufasulye
2 dilim kıtır ekmek
az yoğurt
genic afiyet olsun cem sende bizimle pro yapıyorsun değilmiara: bir fincan yeşilçay
öğle: 6 yk z.yağlı fasülye + 1 sb yoğurt
bir sade soda
genic afiyet olsun cem sende bizimle pro yapıyorsun değilmi
ara yoğurt
öğle
salata yoğurt
3 orta boy biber dolması (içi kıyma soğan maydanoz baharat ) pirinç yada bulgur yok içinde pro biber dolması
diyete uyarladım
kızlar nerdesiniz
Aman dikkattkızlar ben biraz toparlanayım da öyle devam edeyim, bu aralar bi yeme arzusu başladı bende![]()
cnm diyet yapmasanda arada uğra bizi öksüz brakma menülerimize yorum yap olmazmıkızlar ben biraz toparlanayım da öyle devam edeyim, bu aralar bi yeme arzusu başladı bende![]()
yasemin genic akşamma ne yiyeceksiniz bizde akşama kurufasulye pilav var bana uymaz ne yesemmmm acaba fikir verin kızlarafiyet olsun cnm
olmuş tabikiiii
benimde regliii zamanı geliyo yakındırrrkızlar ben biraz toparlanayım da öyle devam edeyim, bu aralar bi yeme arzusu başladı bende![]()
bu sefer konsantre oldum sankiafiyet olsun cnm
olmuş tabikiiii
yasemin genic akşamma ne yiyeceksiniz bizde akşama kurufasulye pilav var bana uymaz ne yesemmmm acaba fikir verin kızlar
uğrarım tabiki canım, ayrıca akşamları uygun yemeğin olmazsa ton balığı stoklarsın, salatayla beraber :) tabii seviyorsan, bide dondurucuna köfte atabilirsin uygun yemek olmazsa köfte kızartırsın, aklıma bunlar geldicnm diyet yapmasanda arada uğra bizi öksüz brakma menülerimize yorum yap olmazmı
bu sefer konsantre oldum sanki
canım bi olsaydım ya, her ay aynı stresi yaşamaktan bıktım doğrusubenimde regliii zamanı geliyo yakındırrr
uğrarım tabiki canım, ayrıca akşamları uygun yemeğin olmazsa ton balığı stoklarsın, salatayla beraber :) tabii seviyorsan, bide dondurucuna köfte atabilirsin uygun yemek olmazsa köfte kızartırsın, aklıma bunlar geldi
bende pek sevmem :)aa ben ton balığı sevmediğim için aklıma gelmedi
ton balıkta olabilirrrr
balık ızgara da olurrr