evet bende içine kahve atıyorum güzel oluyor sabahlari sade içiyorumevde olsam bende kesin kahveli süt içerdim
burda sütü ısıtma gibi bir şansım yokkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende içine kahve atıyorum güzel oluyor sabahlari sade içiyorumevde olsam bende kesin kahveli süt içerdim
burda sütü ısıtma gibi bir şansım yokkkk
havaya bak heleeeeeeğer cuma gün 66 kg olursam 32 günde 4,70 kg vermiş olacağım kızlarrrrr
![]()
eve giderken ton balığı alirim salata ile yerim severim ben ton balığı hemde pratik olur
wuuwuwuwuuwwwwwwwwwwwwwwwwww süpermiş canım ayda 4-6 kg arası ideal kaldı ki senin çok fazla kilo fazlan olmadığından rakam çok daha iyi
havaya bak heleeeee![]()
yasemin canım tebrikler, geri almaman dileğiyle![]()
bu gidişle ben sana yetişirim zannımcasana yetişicem inş...
işte en büyük sıkınıtı buuuuuu
harika gerçekten benim bu hafta nasıl olacak bakalımeğer cuma gün 66 kg olursam 32 günde 4,70 kg vermiş olacağım kızlarrrrr
![]()
pratik canm
sevsemn bende alırdım
kokusunu bile sevmiyomm
tabi 66 kg düşersemmm
şimdi 38 beden pantolonlarıma rahatlıkla oluyorrr
bir eşofmana giremedim diye başlamıştım diyete iyikide başlamışımmm
ben en iyisi haftasonu ayran aşımı yapayım, o paklar beni![]()
bu gidişle ben sana yetişirim zannımca![]()
bende biraz kilo veriyim yaparım bir kaç günben en iyisi haftasonu ayran aşımı yapayım, o paklar beni![]()
aaa bilmiyor musun, kız ben o çorbayla 2 günde 2 kilo verenlerdenim, bazen diyeti bırakınca 2 gün ayran aşı yapıyorum aldıklarımı geri veriyorumhımm o nedir diye sorsam ?
kırarsın canım, arada olur öyle takılmalarben sanmıyorum sana yetişemem herhalde 62 ye kadar düşşem diyorum 60 dan vazgeçtim bu aradaki 5 kg yapıştı bana üstelik 67 yi kıramadım bir türlü takıldım kaldım eğer bu pro ile de kıramazsam bilmiyorum ne yaparım
anlatır mısın bana olmadı ben c.tesi bir tencere aşureyi yiyeyim üstüne de bunu yapayım bariaaa bilmiyor musun, kız ben o çorbayla 2 günde 2 kilo verenlerdenim, bazen diyeti bırakınca 2 gün ayran aşı yapıyorum aldıklarımı geri veriyorum
bende biraz kilo veriyim yaparım bir kaç gün
anlatır mısın bana olmadı ben c.tesi bir tencere aşureyi yiyeyim üstüne de bunu yapayım bari
zaten bu sene doğru düzgün yiyemedim hiç olmazsa vicdan yapmayayım![]()
kırarsın canım, arada olur öyle takılmalar
ayy evet ne güzelll
eee herkes aşureyi de yaptı
haftaya ptesi salı yapsak mı
anlatır mısın bana olmadı ben c.tesi bir tencere aşureyi yiyeyim üstüne de bunu yapayım bari
zaten bu sene doğru düzgün yiyemedim hiç olmazsa vicdan yapmayayım![]()