Hayatım Diyet

eve giderken ton balığı alirim salata ile yerim severim ben ton balığı hemde pratik olur

pratik canm
sevsemn bende alırdım

kokusunu bile sevmiyomm

wuuwuwuwuuwwwwwwwwwwwwwwwwww süpermiş canım ayda 4-6 kg arası ideal kaldı ki senin çok fazla kilo fazlan olmadığından rakam çok daha iyi

tabi 66 kg düşersemmm

şimdi 38 beden pantolonlarıma rahatlıkla oluyorrr

bir eşofmana giremedim diye başlamıştım diyete iyikide başlamışımmm

pratik canm
sevsemn bende alırdım

kokusunu bile sevmiyomm

tabi 66 kg düşersemmm

şimdi 38 beden pantolonlarıma rahatlıkla oluyorrr

bir eşofmana giremedim diye başlamıştım diyete iyikide başlamışımmm

ne güzel işte demekki arada hepimize lazım böyle şok etkileri yasemin

bu gidişle ben sana yetişirim zannımca:KK17:

ben sanmıyorum sana yetişemem herhalde 62 ye kadar düşşem diyorum 60 dan vazgeçtim bu aradaki 5 kg yapıştı bana üstelik 67 yi kıramadım bir türlü takıldım kaldım eğer bu pro ile de kıramazsam bilmiyorum ne yaparım

ben sanmıyorum sana yetişemem herhalde 62 ye kadar düşşem diyorum 60 dan vazgeçtim bu aradaki 5 kg yapıştı bana üstelik 67 yi kıramadım bir türlü takıldım kaldım eğer bu pro ile de kıramazsam bilmiyorum ne yaparım
kırarsın canım, arada olur öyle takılmalar

aaa bilmiyor musun, kız ben o çorbayla 2 günde 2 kilo verenlerdenim, bazen diyeti bırakınca 2 gün ayran aşı yapıyorum aldıklarımı geri veriyorum
anlatır mısın bana olmadı ben c.tesi bir tencere aşureyi yiyeyim üstüne de bunu yapayım bari
zaten bu sene doğru düzgün yiyemedim hiç olmazsa vicdan yapmayayım :KK70::KK70::KK70::KK70:

anlatır mısın bana olmadı ben c.tesi bir tencere aşureyi yiyeyim üstüne de bunu yapayım bari
zaten bu sene doğru düzgün yiyemedim hiç olmazsa vicdan yapmayayım :KK70::KK70::KK70::KK70:

4 er yemek kaşığı nohut, bulgur (kara buğday daha iyi bence) , yeşil mercimeği ayrı ayrı haşlıyorsun , az yağlı yoğurdu sulandırıp (ben ev yapımı normal yoğurt kullanıyorum) içerisine 2 salatalığı rendeliyorsun, sabah yumurta peynir 1 dl tbekmeği yeşillik ile hafif bi kahvaltı, ardından 2-3 saate bir bu çorbadan içiyorsun, akşam 6-7 gibi bitirirsin yeme işini.. bana çok iyi geliyor ama her bünye farklı oluyor biliyorsun, ama dediğin gibi, ye aşureni, senede 1 defa yapılıyor nasılsa, sonrada 2 gün bu çorbadan yaparsın, bence aşurenin artıları gider ..

Back
X