- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Anneler çocuk hata yapmadan engellemek istiyorlar, ama hepimiz insanız. Başkalarının tecrübelerinden ders alamayız, yaşayıp görmemiz gerekir. Bu durumda halalar, teyzeler, ablalar müdahil oluyor olaya. Benim yoktu öyle bir şansım hep eksikliğini yaşadım. Arkadaşlarla dertleşmek güzel ama insan daha tecrübeli birine ihtiyaç duyuyor bazen. Birinin dur demesini, çözeriz hallederiz demesini bekliyor. Ben de etrafımdaki genç kızlara o tecrübe olmaya çalışıyorum. Ne güzel siz şanslıymışsınız.
2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. Şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. Şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. Hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. Bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum.Birlikte olmamızın yanlış olduğunu kesinlikle ben de farkındayım lütfen bu konuda üstüme gelmeyin. Nasıl atlatacağım ben bu durumu yardımcı olun lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gönderildi
2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. Şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. Şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. Hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. Bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum.Birlikte olmamızın yanlış olduğunu kesinlikle ben de farkındayım lütfen bu konuda üstüme gelmeyin. Nasıl atlatacağım ben bu durumu yardımcı olun lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki eşinize bu durumu nasıl anlattınız nasıl bi tepki verdi
Yorumunuzu ayakta alkışlıyorum
Bazı değerleri es geçemeyiz toplum olarak dinende yaşadığı şey zina siz kalmışsınız burdan yeğenlerime dedim yapın sevdiğinizle benide haberdar edersiniz diye nasihat vermeniz akıllara zarar iffetini namusunu koruyamayan nefsine yenik düşe biliyorsa bu kadar çabuk mazallah derim 😒
Yeter ki gönül istesin canım bu kadar karamsar olma ya... Tövbeni edersin hayatını düzene sokarsın... Bir sen değilsin ki... Kendine hayatı zindan etme gerek yok... Tamam diğerleri gibi kolay değil tabi zor ama imkansız mı hayırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?