Hayatım ellerimden kaydı

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seviyordum çünkü hep dedim ben üstüne gitmişimdir sinirlendiği için ağzından kaçmıştır vs hep kendimi avutmaya çalıştım

Neyse sonuçta kurtulmuşsun.Artık geleceğe bak ve lütfen ümitsizliğe kapılma.Kimle kimler evleniyorda sen mi evlenemiyceksin?

Nasil bi dusunce stili bu beni kim alir hic cocugum olmaz kimse kabul etmez

Kabul etmek ne ya o cok muhterem sahis kim oluyormus da "kabul etmiyor"mus. Bu dusunce stili cok cirkin

Ben de fiilen esinden ayrilmis bir bayanim gayet de tekrar evlenir cocuk sahibi olurum gencim guzelim zekiyim marifetliyim diyecegine kendini asagiliyorsun topla kendini lutfen

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Allahim tek derdimiz evlenmek.. Adama ne deriz derdimiz bu. Kardesim hakaret gormussun daha 18 den beri cinsellik yasiyorsun adam tehdit ederse ailene anlatirsa birak koca derdini de kendini gelistir degistir su dusuncelerini.. Hersey bitti de nasil evlenirim derdin mi tuttu? 20 yasindasin daha ya kendini gelistor guzel bir isin olsun ayaklarının ustune bas. Erkeksiz de tasanir koca derdine dusme

Çok kızıyorum çooook kızıyoruumm.. Sevgilinle birlikte olduğuna değil, kendini bu kadar küçük görmene kızıyorum. Bir sürü kız var senin durumunda, sminle aynı şeyleri düşünen. neredeyse haftada bir konu açıkıyor bu konuda buraya.

Siz mal değilsiniz bunu sokun kafanıza önce. Biriyle birlikte oldunuz diye ikinci el olmuyorsunuz. Siz bir zar parçasından 2 damla kandan ibaret değilsiniz sokun bunu kafanıza.

Önce yaşadığın şeyin arkasında dur. Zorla olmamış, tecavüz yok, tehdit yok. Sevdiğin insanla en özel anları paylaşmışsın. Bu utanılacak bişey değil, aksine mutlu olunacak bişey. Ha olmamış yürümemiş bitmiş, sen de aman ben defoluyum artık beni terketme diye zırlamamışsın. Bu da takdir edilecek bişey.

Karşına elbette biri çıkacak bir gün. Çok küçüksün daha zaten, evlilik falan çıkar aklından. Ama o insN karşına çıktığında da dik dur. Ezilme karşısında. İstedim yaşadım, sevdim yaşadım eğer bunu sorun edeceksen hayatımda yerin yok de. O küçük erkek beyni kaldıramayacaksa defolsun gitsin zaten.

İki tane yeğenim var biri19 biri 22 yaşında. Onlara da hep bunları söylerim. Biriyle birlikte olursanız korkmayın, saklamayın, anneye babaya söylemek kolay değildir ama burda dağ gibi teyzeniz var bana anlatın sorun, öğrenin derim. Hep arkalarında olduğumu olacağımı bilirler.

Seninde arkanda dururuz burdan da olsa merak etme. Yeterki sen şu kafanı topla biraz. Hayatım bitti trajedisini bir kenara at.

Çok teşekkür ederim o kadar güzel yazmışsınız ki

Sen düzgün bir karaktermişsin ki arkadaşım, bir erkekle her şeyi yaşayıp sadece bekaretini koruyup "ben bakireyim" diye ortalıklarda gezinmemişsin. Ve her şeye rağmen o adamdan ayrılabilmişsin kendin için

O kadar çok kız (!) var ki etrafta önüne gelenle ters ilişki yaşayıp, her türlü sapkınlıkla birlikte olup ama sadece bekaretini koruyan veya kızlık zarını diktiren...
Bu durumda sen bi çok insandan daha temiz ve dürüstsün.

Her şeyi unutup geride bırakıp önüne bakma zamanı şimdi, eminim senin karşına beyni örümcek ağı tutmamış, iki bacak arasındaki iki damla kana değil de kalbinin ve aklının güzelliğine önem veren bir adam çıkacaktır.

Yorumunuzu ayakta alkışlıyorum

pardon ama kacinci yuzyilda yasiyoruz?? insanlik marsa gidiyor!! bakire degilim asla evlenemem ne demek??
sevmissin o da seni sevmis, birlikte daha cok sey paylasmissiniz olan sey bu.. bu kadar basit.
ileride sadece bir et parcasi yuzunden baskasinin seni istemeyecegini dusunuyorsan, o insan istedigin kisi olmayabilir bence.
seni sen oldugun sevicek, dusuncelerine hayran olucak kisi sana layik olan. aman oran kotu suran eksik diyen insan zaten ileride baska bir sey olsaydi da eksiklerini veya fazlaliklarini senin yuzune vururdu. 20 yasindaymissin elbette gecmis birlikteliklerin sevgilerin olacak. ve karsina cikacak kisi butun bunlari basinin ustune koymak zorunda. ayni sekilde sen de! hayat zaten zor, insanlar birbirlerinin hayatlarini kolaylastirmadiktan sonra birlikte olmak niye?

Bir adam sevmissin ve sevismissin ona verdigin emege uzul ama buna uzulme asla pisman olma bundan.insan asik oldugu adami arzular bunun kadar dogal bir durum yok ki canim.bu ikinizin tercihi olmus ve siz bu yolu secmissiniz gunu gelip baska birini sevincede bunu o adama anlatabilirsin sana saygi duyucagina eminim.duymak zorunda aska biraz olsun inanci varsa tabi.ama seni su konuda uyarmak istiyorum o cocuk basina bela olabilir eger boyle biriyse olabildigince kac ondan asla ama asla iletisime gecme bela olmasin basina tertemiz bir sayfa ac kendine ve bu durumunu cok dillendirme hayatina giren her adamada anlatmaya kalkma akillari baska calisir dahada cok uzulursun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neyden utaniyorsun sekerim, sevmissin, sevilmissin sevismissin......bunlar utanilacak degil, guzel seyler. Tovbelik bir durumun yok, uzme kendini.

Sen vitrinde duran mal misin ki kimse seni almasin? Sen bir insansin, yasadigin asklari, cinsellik, hatiralarin senin ozel hayatin, sadece seni ilgilendirir. Seni sevecek olan hatiralarini degil, SENI sevmeli. "Kabul etmek", "anlayis gostermek" gibi kelimleri de yazma, kafandan cikar, sen defolu mal misin ki "seni oldugun gibi defonla kabul eden" bir erkek ciksin?

Extra uzulme bence, ayrilmissin iste, bitmis gitmis.

Onune bak derim, guzel canini sikma. Yasin cok genc, mutlaka karsina baskalari cikar.

Son düzenleme:
Allah aşkına bari siz yapmayın. Namus için değil, sağlık içindir şu uğruna hayatlar biten, kanlar dökülen zar.
Erkek yapar, kadın yapamaz diye bir mantık yok, olamaz.
Pişmanlık duymanı gerektirecek hiçbir şey yok ortada. Sevmişsin, güvenmişsin, birlikte olmuşsun, bu kadar basit.
Dünyanın en kötü şeyini yapmış gibi davranmayın.

Size hakaret eden, hiç hakkı olmadığı halde sizi kısıtlayan birinden kurtulduğunuz için de şükretmelisiniz.
Elbette evleneceksiniz, Allah izin verirse çocuk sahibi de olacaksınız. Geri kafalılar olduğu kadar, bekarete takılmayan erkekler de var. Olumsuz düşünmeyin lütfen.

Ben hic bi erkegin erken bosaliyorum, penisim kucuk, ince, yamuk asla evlenemeyecegim, bohu bohuuu dedigini duymadim okumadim. Sozluklerde, forumlarda acin okuyun penisim kucuk diye konu acanlara seni penisin icin sevecek olan o.. Napcaksin vs. Deniyo. Kaldi ki bahsettigim sorunlar cinsel hayati %100 etkileyen seyler.

Biz kadinlar niye bu kadar ezigiz ve ezik olmaya devam ediyoruz anlamiyorum.

Güçlü dur canım. İstedin birlikte oldun bundan sonra kime ne??? Çok apansız bir yerde kendini alakasız birinin yanında bunları anlatırken bulursan o da üzüntünü seninle seve seve paylaşırsa hiç şaşırma. Çünkü bütün erkekler o senin ayrıldığın herif gibi hödük değil. Yeter ki sen kendini küçük, eksik, zavallı görme. Özgüvenini kaybetme. Senin değerin eksilmedi. Değerini artıracak olan sensin.

Şükret bu hastalıklı ilişkiden kurtulduğuna. Gerisine takılma şu an..

Keşke herkesin böyle teyzesi olsa..

Keşke herkesin böyle teyzesi olsa..

Eski teyzelerden bunu pek bekleyemeyiz ama biz yeni nesile teyze olabiliriz. Etrafınızdaki kızlara bu güveni verin sizde birinin teyzesi ablası olun. Benimkilerin şansı aramızda çok az yaş farkı olması sadece. Ama aramızda kan bağı olmayan genç kızlara da söylüyorum ben bunu hep. Siz de yapabilirsiniz.

Benim yanımda hep halam oldu bu yıllarımda sağolsun. Annemle yaşıttı. Ama kendi rahatlığından 35'inde evlenmiş tatlı dilli güzel yüzlü halam var :) Beraber yaşardık o evlenmeden önce. Şimdi de onun işi düştü bana. ben kızıma sana davrandığım gibi güzel davranamıyorum bazı konularda katı oluyorum. Sen de ona benim sana olduğum gibi yakın olur musun diyor hep :))

Gerçekten halalık teyzelik aslında önemli bir görev.. Yanlışını gördüğünde anne gibi sinirlenmez, duygusal davranmaz, yanlış yapıyorsun öyle yapma der sadece..

Anneler çocuk hata yapmadan engellemek istiyorlar, ama hepimiz insanız. Başkalarının tecrübelerinden ders alamayız, yaşayıp görmemiz gerekir. Bu durumda halalar, teyzeler, ablalar müdahil oluyor olaya. Benim yoktu öyle bir şansım hep eksikliğini yaşadım. Arkadaşlarla dertleşmek güzel ama insan daha tecrübeli birine ihtiyaç duyuyor bazen. Birinin dur demesini, çözeriz hallederiz demesini bekliyor. Ben de etrafımdaki genç kızlara o tecrübe olmaya çalışıyorum. Ne güzel siz şanslıymışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…