kendini asagilatmamissin ne guzel ayrilmissin.bundan sonra kimse olmaz beni kimse kabul etmez falan deme. once sen deger ver kendineki baskalarindan da deger goresin.bundan sonra sakin kimsenin seni yargilamasina izin verme.guclu ol canim seni her sekilde kabul edicekleri bi kiz ol.onemli olan zarin mi yoksa gorunusunle karakterinle kalbinle herseyinle senmisin bi dusun.karsindakine yillarini sevgini vericeksin bundan sonra secicegin kisi seni hakedicek biri olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neden sustun ki bu kadar? Neden sana hakaret etmesine izin verdin? Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok.Herhes dönsün bi kendine baksın.Bu kadar karamsarlığada kapılma.Sen kötü birşey yapmamışsın.Sana anlayışla yaklaşacak bir eş mutlaka bulur yuvanı kurarsın üzülme lütfen.
Seviyordum çünkü hep dedim ben üstüne gitmişimdir sinirlendiği için ağzından kaçmıştır vs hep kendimi avutmaya çalıştım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzelim...insanlar evleniyor,boşanıyor..çoluğu çocuğu varken bir daha evleniyor ki rabbim kimsenin yuvasını dağıtmasın..oluyor böyle şeyler..herkes başına kötü şeyler geldi diye karamsar bakamaz ki hayata.olanla ölene çare yok..madem sınavdayız,yalnışlarımız da olacak,doğrularımız da..sen dersini al,ve yoluna devam et..yeni günün neler getireceğini bilemiyoruz..
Çok kızıyorum çooook kızıyoruumm.. Sevgilinle birlikte olduğuna değil, kendini bu kadar küçük görmene kızıyorum. Bir sürü kız var senin durumunda, sminle aynı şeyleri düşünen. neredeyse haftada bir konu açıkıyor bu konuda buraya.
Siz mal değilsiniz bunu sokun kafanıza önce. Biriyle birlikte oldunuz diye ikinci el olmuyorsunuz. Siz bir zar parçasından 2 damla kandan ibaret değilsiniz sokun bunu kafanıza.
Önce yaşadığın şeyin arkasında dur. Zorla olmamış, tecavüz yok, tehdit yok. Sevdiğin insanla en özel anları paylaşmışsın. Bu utanılacak bişey değil, aksine mutlu olunacak bişey. Ha olmamış yürümemiş bitmiş, sen de aman ben defoluyum artık beni terketme diye zırlamamışsın. Bu da takdir edilecek bişey.
Karşına elbette biri çıkacak bir gün. Çok küçüksün daha zaten, evlilik falan çıkar aklından. Ama o insN karşına çıktığında da dik dur. Ezilme karşısında. İstedim yaşadım, sevdim yaşadım eğer bunu sorun edeceksen hayatımda yerin yok de. O küçük erkek beyni kaldıramayacaksa defolsun gitsin zaten.
İki tane yeğenim var biri19 biri 22 yaşında. Onlara da hep bunları söylerim. Biriyle birlikte olursanız korkmayın, saklamayın, anneye babaya söylemek kolay değildir ama burda dağ gibi teyzeniz var bana anlatın sorun, öğrenin derim. Hep arkalarında olduğumu olacağımı bilirler.
Seninde arkanda dururuz burdan da olsa merak etme. Yeterki sen şu kafanı topla biraz. Hayatım bitti trajedisini bir kenara at.
2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. Şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. Şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. Hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. Bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum.Birlikte olmamızın yanlış olduğunu kesinlikle ben de farkındayım lütfen bu konuda üstüme gelmeyin. Nasıl atlatacağım ben bu durumu yardımcı olun lütfen
Çok kızıyorum çooook kızıyoruumm.. Sevgilinle birlikte olduğuna değil, kendini bu kadar küçük görmene kızıyorum. Bir sürü kız var senin durumunda, sminle aynı şeyleri düşünen. neredeyse haftada bir konu açıkıyor bu konuda buraya.
Siz mal değilsiniz bunu sokun kafanıza önce. Biriyle birlikte oldunuz diye ikinci el olmuyorsunuz. Siz bir zar parçasından 2 damla kandan ibaret değilsiniz sokun bunu kafanıza.
Önce yaşadığın şeyin arkasında dur. Zorla olmamış, tecavüz yok, tehdit yok. Sevdiğin insanla en özel anları paylaşmışsın. Bu utanılacak bişey değil, aksine mutlu olunacak bişey. Ha olmamış yürümemiş bitmiş, sen de aman ben defoluyum artık beni terketme diye zırlamamışsın. Bu da takdir edilecek bişey.
Karşına elbette biri çıkacak bir gün. Çok küçüksün daha zaten, evlilik falan çıkar aklından. Ama o insN karşına çıktığında da dik dur. Ezilme karşısında. İstedim yaşadım, sevdim yaşadım eğer bunu sorun edeceksen hayatımda yerin yok de. O küçük erkek beyni kaldıramayacaksa defolsun gitsin zaten.
İki tane yeğenim var biri19 biri 22 yaşında. Onlara da hep bunları söylerim. Biriyle birlikte olursanız korkmayın, saklamayın, anneye babaya söylemek kolay değildir ama burda dağ gibi teyzeniz var bana anlatın sorun, öğrenin derim. Hep arkalarında olduğumu olacağımı bilirler.
Seninde arkanda dururuz burdan da olsa merak etme. Yeterki sen şu kafanı topla biraz. Hayatım bitti trajedisini bir kenara at.
2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. Şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. Şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. Hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. Bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum.Birlikte olmamızın yanlış olduğunu kesinlikle ben de farkındayım lütfen bu konuda üstüme gelmeyin. Nasıl atlatacağım ben bu durumu yardımcı olun lütfen
Keşke herkesin böyle teyzesi olsa..
Eski teyzelerden bunu pek bekleyemeyiz ama biz yeni nesile teyze olabiliriz. Etrafınızdaki kızlara bu güveni verin sizde birinin teyzesi ablası olun. Benimkilerin şansı aramızda çok az yaş farkı olması sadece. Ama aramızda kan bağı olmayan genç kızlara da söylüyorum ben bunu hep. Siz de yapabilirsiniz.
Benim yanımda hep halam oldu bu yıllarımda sağolsun. Annemle yaşıttı. Ama kendi rahatlığından 35'inde evlenmiş tatlı dilli güzel yüzlü halam var :) Beraber yaşardık o evlenmeden önce. Şimdi de onun işi düştü bana. ben kızıma sana davrandığım gibi güzel davranamıyorum bazı konularda katı oluyorum. Sen de ona benim sana olduğum gibi yakın olur musun diyor hep :))
Gerçekten halalık teyzelik aslında önemli bir görev.. Yanlışını gördüğünde anne gibi sinirlenmez, duygusal davranmaz, yanlış yapıyorsun öyle yapma der sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?