2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum. Nasıl atlatacağım ben bu durumu
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. Şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. Şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. Hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. Bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum. Nasıl atlatacağım ben bu durumu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
niye böyle diyorsun nde dmeek hiç cocugum olmayacak o ne demek biraz anlatsan da bizde anlayıp yardımcı olmaya çalışsak
2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. Şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. Şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. Hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. Bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum. Nasıl atlatacağım ben bu durumu
Birlikte oldum dediğim gibi ileride hayatıma biri girse ona bu durumu anlatamam ben bu yüzden evlenmem. Sanki anlatsam kabul etse bile mutlaka ileride yüzüme vurur diyorum o yüzden en iyisi hiç kimseyle bir daha birlikte olmamak
sanırım evlenmeden bazı şeyler yaşadığın için böyle yazmışsın..
geçmişi geçmişte bırakıp önüne bakmalısın..
sana verebileceğim tek tavsiye şu;
öncelikle kalk abdest al ve iki rekat tövbe namazı kıl..
sonra herşeyin hayırlısını iste..
Allah elbette bir yön çizmiştir evlenip evlenemeyeceğini çocuğun olup olmayacağını karşına kimlerin çıkacağını bilemezsin..
dua kaderi değiştirir derler...
atlatabilmenin tek yolu Allah'a sığınmak...
Birlikte oldum dediğim gibi ileride hayatıma biri girse ona bu durumu anlatamam ben bu yüzden evlenmem. Sanki anlatsam kabul etse bile mutlaka ileride yüzüme vurur diyorum o yüzden en iyisi hiç kimseyle bir daha birlikte olmamak
Ahh arkadaşım neden kendini sakınmazsın.. Bak üzülen sen oldun ona ne oldu ki? Keşke biraz daha düşünerek hareket etseydin şimdi böyle şeyleri düşünmek zorunda kalmazdın... Öyle kendini de karanlıklara atma... Hayat daha güzel... Elbet evlenirsin bebeğin de olur böyle şeyleri düşünürken karamsar olma zor bir durum ama bi sen yoksun böyle
zaten beraberliğin yeni bitmiş, yeni ilişki erken... istemişsin sevişmişsin bunu kimse yüzüne vuramaz izin vermemelisin,
hem bununla ilk kez sevişmişsin ama hakareler havada uçuşmuş belli olmuyor yani sana hakaret edeceği varsa edecek konu bulur zaten
Birlikte olmak bana da çok yanlış geliyordu ama nefsime yenildim. Kendimi çok da günahkar hissediyorum. Dua etmeye bile yüzüm yok inanın
2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. Şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. Şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. Hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. Bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum.Birlikte olmamızın yanlış olduğunu kesinlikle ben de farkındayım lütfen bu konuda üstüme gelmeyin. Nasıl atlatacağım ben bu durumu yardımcı olun lütfen
O kadar pişmanım ki. Sadece şuan değil ilişkin devam ederken de hep vicdan azabı çekiyordum. Nasıl devam edebilirim ki hayatıma. Kim böyle bi eş ister ki
birlikte olmak bana da çok yanlış geliyordu ama nefsime yenildim. Kendimi çok da günahkar hissediyorum. Dua etmeye bile yüzüm yok inanın
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzum merak etme
bu ülkede İKİ DAMLA KAN döküp ben şu kadar bakire kızla oldum diye övünecek kadar şerefsizler varsa da
gözünü KANBÜRÜMEMİŞ adamlarda çok
bu nedenle böyle düşünme
karşına doğru insanın çıkması için dua et yeter
Yeter ki gönül istesin canım bu kadar karamsar olma ya... Tövbeni edersin hayatını düzene sokarsın... Bir sen değilsin ki... Kendine hayatı zindan etme gerek yok... Tamam diğerleri gibi kolay değil tabi zor ama imkansız mı hayırrr
zaten beraberliğin yeni bitmiş, yeni ilişki erken... istemişsin sevişmişsin bunu kimse yüzüne vuramaz izin vermemelisin,
hem bununla ilk kez sevişmişsin ama hakareler havada uçuşmuş belli olmuyor yani sana hakaret edeceği varsa edecek konu bulur zaten
Evet haklısınız. Bi süre sonra zaten o bana mecbur havalarına girdi ağzına ne gelirse sayar oldu ben sustukça arttı söyledikleri
insanlığını kadınına sahip çıkışını görmüşsünüz işte, evlenince daha beter olurdu bu seferde ailesiyle ugrasmak zorunda kalırdın
bitmesi çok hayırlı olmuş bence, o kaybeder
bidaha kendini ona verecek kadar seven birini evlenmeden nerde bulacak
2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. Şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. Şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. Hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. Bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum.Birlikte olmamızın yanlış olduğunu kesinlikle ben de farkındayım lütfen bu konuda üstüme gelmeyin. Nasıl atlatacağım ben bu durumu yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?