Birlikte olmak bana da çok yanlış geliyordu ama nefsime yenildim. Kendimi çok da günahkar hissediyorum. Dua etmeye bile yüzüm yok inanın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kimse seni yadırgamaz için rahat olsun canım ..kimn hangi an ne yasayacağını ancak allah bilir..sen tövbeni yap arkadasın dediği gibi ruhunu bedenini arındır o adi adamdan..allaha yönel ne kadar cok rabbine yönelirsen muhabbetini artırsan inan o kadar kolay atlatırsın..genel olarak kendimde dahilim buna -ruhumuzdaki açlık boşluktan sevdiğimizi sanıp hatalar yapıyoruz inan ruhumuzu doyuracak olan allah,rabbimiz ..bol bol tövbe et..
Ben inanıyorum sen temiz kalpli ruhu ölmeyen bir kızsın (pişman olmussun ki konu açmıssın )
inşallah allahım seni kurtarır bu acıdan rabbim inşll
çalışıyor musun canım sen ?
çok teşekkür ederim yorumunuz için. Okuyorum
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkür ederim cevabınız için ama karşıma biri çıksa bile ona nasıl anlatırım ki
Çok teşekkür ederim cevabınız için ama karşıma biri çıksa bile ona nasıl anlatırım ki
2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. Şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. Şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. Hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. Bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum.Birlikte olmamızın yanlış olduğunu kesinlikle ben de farkındayım lütfen bu konuda üstüme gelmeyin. Nasıl atlatacağım ben bu durumu yardımcı olun lütfen
2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. Şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. Şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. Hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. Bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum.Birlikte olmamızın yanlış olduğunu kesinlikle ben de farkındayım lütfen bu konuda üstüme gelmeyin. Nasıl atlatacağım ben bu durumu yardımcı olun lütfen
Senden cok daha beter bir durumdaydim yillaaar once.simdi iki tane cocugum,ugrumda canini verecek
bir esim var.anladin mi canim benim?
kaç yasındasın canım ?
Yani etrafınıza bakarsanız hata yapıp deli divane aşık insanlar dolu.. Onlar evlenmiyor mu yada başka birine aşık olmuyor mu, sadece siz değilsinizdir emin olun
Evet haklısınız. Bi süre sonra zaten o bana mecbur havalarına girdi ağzına ne gelirse sayar oldu ben sustukça arttı söyledikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?