hayatım güzelleşti kendimi seviyorum ve seviliyorum artık.

hande_71

nefret et, ama acıma...
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
874
247
133
merhaba hanımlar. ben daha önce buraya sevilmediğimle ilgili konu açmıştım. eşimle bir takım sıkıntılarım vardı. bu hafta başında yine şiddetlendi bende eşime kızıp dışarı çıktım hava almak için. çocuklarıda eşime bırakmıştım.
bir bayanla tanıştım Allah ondan razı olsun derdimi dinledi bana yol gösterdi adeta ışık tuttu. psikolog desteği almamı önerdi henüz gitmedim. sonraki gün saliha erdim hanimefendinin seminerine katıldım. kapıda karşılaştık kendisiyle benimle tokalaştı. çok samimi içtan sıcak bir bayan psikolag ayrıca yazarmış.sanki benim derdimi duymuştu beni anlattı. kitabınıda aldım. okuyorum. eşimle aram düzeldi. eşime güleryüz göstermeye başladım. onun hayatımızda yerininin anlamlı olduğunu söyledim. hayatım güzelleşti gerçekten.
ogün tanıştığım bayan bana ataerk bir toplumda yaşadığımızı benim yaşadıklarımın bir çok kadının yaşadığını anlattı. send değiş sen güzelleş herşey değişecek ve güzelleşecek dedi. asla isyan etme bu benim imtihanımmış de dedi. daha birçok şey konuştuk. Allah ondan binkez razı olsun. iki cihanda da yüzü gülsün.
eğer benim gibi eşiyle eften pühten sıkıntı yaşayanınız var ise size tavsiyem siz değişin erkekler de değişecek inanın buna. eşim işten gelince onu güleryüzle karşılıyorum oda seviniyor ve bu durum çocuklarımıza yansıyor. o bana yazzmasa da ben ona hergün bıkmadan mesaj yazıyorum. onu ne kadar sevdiğimi ve o olmasaydı hayatımızın ne kadar boş olacağını yazıyorum. eve geldiğinde bana sarılıyor. çok mutluyum. A llah kimsenin ağızının tadını bozmasın inşallah.
siz kensinizi sevin eşinizi sevin herşey çok güzel olacak.

Çok sevindim sizin adınıza.Önce kendimiz tabi ki.Biz mutlu olmazsak kendimizi sevmezsek kimseyi sevemez mutlu da edemeyiz.

çok teşekkür ederim bayanlar. ama erkekler şişirilmeye ihityaç duyuyorlar malesef öyle. ama çok mutlu. diyor bana hep böyle ol asla değişme diyor. ve beni sevdiğini söylüyor sonunda

Sizin adınıza çok sevindim..

Bu yazı var ya bu yazı insanlar her dertleştiğinde boşanmayı yol gösterenlere kapak olsun ..

Herkesin bir imtihanı var. O imtihanı kabul etmek ve yaşamak gerek.

Sonrasında açılan kapılar ne güzel..

çok teşekkür ederim bayanlar. ama erkekler şişirilmeye ihityaç duyuyorlar malesef öyle. ama çok mutlu. diyor bana hep böyle ol asla değişme diyor. ve beni sevdiğini söylüyor sonunda
Adamın derdi ilgiymiş demek, maşallah maşallah.

Bu düşünceyi doğru bulmuyorum özellikle de bazi psikologlarin bunu söyleyebilmesi beni cok şaşırtıyor ama madem boyle mutlu oldunuz devam ettirin.
Ancak cevap vermese de surekli mesajlar atıp da havaya da sokmayin bence sonra yine uzulmeyesiniz.

Yani sizin moraliniz bozuk olsa, biraz stresli olsaniz, depresyonda olsaniz esiniz yine ayni mi olacak?
Insaniz ya biz. Kotu gunumde yanimda olmayan, destek olmayan eşe eş mi denir?

Tabiki mutlulugunuz daim olsun insallah ama her zaman kadinlar degil erkekler de fedakarlık yapmali..

mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. belki bende birine ışık olurum. ne dertler ne sıkıntılar var dünyada basit şeyler için kırılmaya kırmaya gerek yok kimseyi. o bayanı Allah çıkardı karşıma demekki Allah beni seviyordu. Allah sevrse kuluna ne olmuş oda sevecek ben seversem

inşallah ben değişmezsem oda değişmeyecek umudum tam. ve yakında psikolğa gideceğim.

yolda karsılastıgınız bAyana hemen esınızle kavganızı mı anlattınız?
öyle değil tabiki. ben ağlıyordum biriyle konuşma ihitiyacım vardı. eğer oaylaşmasaydım hiç bir zaman kendimle yüzeleşmeyecektim. burda herkes tanımadığına anlatıyor eşini dostunu ne varki bunda.

Evet bende bunu anlamıyorum. Yanj robot değiliz ya sürekli gül. Sürekli poh pohla. Hoşgörülü ol. İnsanız sonuçta bizim de canımızı sıkan bir şey varken veya Kizdigimiz da onlarda bize aynı şekilde mj yaklasacaklar. Hayır! Amann insanın içinde olacak. Erkekler biraz empati yapsa tamam da hep kendilerince düşündüklerinden çatisma çıkıyor.

Keşke tüm sorunlar güler yüzle, her gün atılan mesajlarla düzelse..
Mutluluğunuz daim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…