hayatım güzelleşti kendimi seviyorum ve seviliyorum artık.

Kadınlar çaresiz o yüzden.
Paraları yok, meslekleri ya yok ya iyi gelir getirmiyor, maddi dayanakları yok o yüzden adam ne yaparsa yapsın katlanmak zorundalar.

Bana kalırsa bu iki yüzlülük ve aynı zamanda menfaatçilik
Çünkü eğer dikleşirsem adam çekip gidebilir ,para vermeyebilir ,beni evden kovabilir ,dövebilir ,sövebilir,aldatabilir !!!
Her haltı yiyebilir o zaman ben iyi davranayım ki elimden gitmesin sahip olduklarım ve o eşi bulunmaz kocişim

Yani o da paraya ya da menfaate bakıyor.

Gidecek yeri olmayan kadınlar çaresiz adama yapışıyor.

Dediğin gibi hayat standartını kaybetmek istemeyen, çalışmak zor gelen piremsesler de gelir kaynağı olarak evlilik cüzdanı taşıyor.

Şunu söylemek isterim ki 2. kategoridek menfaatçi kadınlar çok kıymetli. Düzgün, dürüst, çalışkan, sömürmeyen, kendini baktırma yan gelip yatma gayesi olmayan kadınların değeri erkeklerin gözünde olmuyor. (ben ve arkadaşlarıma bakarak tecrübeyle sabittir).

Tabii ya benim isim gucum yok hic kotu gunum yok surekli iyi olucam surekli kocayi poh poh... Pardon da ben insanim ya. Bir gunum digerini tutmaz, bir gun gule oymaya isten eve gelirim bazen gergin gelirim herifimin beni pohpohlamasini beklerim. Tartisirsak bazen ben adim atarim bazen haksiz olsam bile uste cikarim gel kendini affettir derim.

Kadinlari makineymis gibi goren insanlardan nefret ediyorum. Bu zihniyeti yasatanlar yine kadin ya asil ona yaniyorum.

Düzgün, dürüst, çalışkan, sömürmeyen, kendini baktırma yan gelip yatma gayesi olmayan kadınların değeri erkeklerin gözünde olmuyor. (ben ve arkadaşlarıma bakarak tecrübeyle sabittir).

Bunlarin kiymetini bilenler de var tabii ki ama erkekteki karakter meselesi.

Kesinlikle öyle ,çünkü onların stratejisi şu ,ben korunmaya muhtacım !!!
Böyle türlü entrikalara sahip bu tarz kadınlar ,erkeksiz ,bir başına kalırsa ,nolur alimallah ?
E kolay tabi kıç devrip yatmak ,iki poh pohta yapıversin bi zahmet
Ama benim ayar olduğum şu aklı verenler ..
Yeni türedi bu yeşil edebiyatçılar ,güçlü gözüken kadınları çıkarıyorlar meydana ..
Bunlar edebiyattan uzak iki yazıp çiziyorlar ..
Görende bunları evlerinde pür neşe ,gülüşüp ,eğleniyorlar sanar...
Gerçi öyle de olabilir ,üç kuruşluk salak saçma fikirleriyle yazdıkları 100 binler satıyor çünkü !!!
Ana tema şu ,DİŞİ KUŞ !!
Kadın ,şöyle yapmalı ,kocayı şöylre elinde tutmalı ,kocaya öf bile dememeli ,yok ayaklarını yıkamalı ,yok sesini yükseltmemeli..
Neden çünkü kadın ..
Ötekinin farkı ne 250 gr lık uzvu !!!

Rabbim daim etsin

“Benim ekonomik özgürlüğüm var¸ çekmek zorunda mıyım” diyor. Eşi ile rekabet eder bir pozisyonda görüyor kendisini. Her grubun bir yöneticisi olur. Bu sistematik işleyiş için gereklidir. Allahu Teala da erkekleri evin idarecisi seçmiş¸ bundan niçin rahatsız olayım? Eğer erkek aileyi yönetebilecek bir yeterlilikte olacaksa bu benim için bir nimettir. İnsanlar özgüvensiz ve kompleks içinde olduklarında birilerine insiyatif vermek onlara zor geliyor. Kadın¸ eşinin ön plana çıktığında kendisinin ezileceğini düşünüyor. Negatif davranmak için harcadığımız enerjiyi pozitif davranmak için harcasak¸ çoğu sorunlar hallolacak.''

Överek anlattığınız hanımın sözleri bunlar. Başka yoruma gerek duymuyorum.

ha diyeyiM Kİ KÖTÜ DAVRANIRSAM KAPININ ÖNÜNE KOYACAK BENİ. SEN mi sahip çıkacaksın bana. anca kadınları kışkırtıp yuva bozarsınız. bir yol göster desem böyle mi diyeceksin. ogün tanıştığım kadınla vatsaaptan hala konuşuyoruz hergün dua ediyor bana.benimde görüş farkım vardı ama empati yaparım her daim. ben sorguluyorum merak etme sen

ve de 2016 ya girdik diye noluyo kocaya iyi davranılmıyor mu 2016 da. çok bilmiş ve bencil olmayın. evlimisiniz bilmiyorum ama umarım değilsinizdir

Tuzu kuru insanlar icin atip tutmak kolay tabi..

Bu guzel gunlerin hatrina o zaman da kocasi alttan alacak belki.. Ayrica herbir kisinin durumu, sartlari farkli. 21. Yuzyil feminizmi herkesin derdine ilac degil!

Vazgmeyin aynen pozitiflige, sevgi gostermeye devam! Aileniz de sizden gorerek ogrenecek eminim. Mutlulugunuz daim olsun!

Kadın erkek eşitliği bizim ülkemizde sadece lafta olur netice değişmez !!

Eşitlik ti , baş kaldırıştı , özgürlüktü derken erkekler evinde ki kadınından soğuyor..

İki kere iki dört eder. Erkek sevilmek ve güler yüz görmek ister. Saygı bekler..

Bu da kadının unutmaması gereken görevidir !! Modernleşip farklı şeyler bekleyen kadın , erkeğine saygıyı yitirmemeli..

Her başarılı erkeğin ardında mutlaka bir kadın vardır sözü boşa bir söz değil..

Bu düşüncem bazılarına uygun olmayabilir. Ama yaşadığımız toplum bunu göz ardı ettiremez.

Bende öyle düşünüyorum, bazen öyle can sıkıcı yorumlar yapılıyor ki gerçekten ben bile üzülüyorum. Kendi adıma elimden geldiğince olumsuz yorum yapmamaya yapıcı olmaya çalışıyorum. Burada varsayımlardan bahsederek insanların arasını bozmak kime ne kazandırır.. İnsanlar derdini anlatıyor güzel bir kaç söz duymak, rahatlamak istiyorlar burada... Hele ki bu konu tamamen güzel niyetlerle yazılmış, sevgiden iyiniyetten bahsedilmiş. Bunu bile farklı yönlere çekenler var gerçekten üzücü. Kadınlar birbirine destek olacagı yerde olumsuz yorumlarla birbirlerini üzmemeli..

Sevgili konu sahibi, siz güzel düşüncelerle devam edin.. Bence bu mutlugunuz uzun süreli olacak :)

ve de 2016 ya girdik diye noluyo kocaya iyi davranılmıyor mu 2016 da. çok bilmiş ve bencil olmayın. evlimisiniz bilmiyorum ama umarım değilsinizdir

Bu guzel gunlerin hatrina o zaman da kocasi alttan alacak belki.. Ayrica herbir kisinin durumu, sartlari farkli. 21. Yuzyil feminizmi herkesin derdine ilac degil!

20 yaşlarındaydım. sevgiye aç büyümüştüm. biriyle tanıştım onu çok sevdim o da beni. en önemlisi oda beni seviyordu. ama birşeyler yolunda gitmedi. ailem bir takım bahanelerle beni vermedi o na. ayrıldık. unuttuk birbirimizi... daha sonra aileminde istediği biriyle görücü usulü evlendim. ben aslında eşimden hoşlanmış onu sevmiştim. onunda beni sevdiğini sanıryordım. ama sevmediğine çok çok eminim.
o da zamanında birini sevmiş. sanırım o kız eşimi pek sevmediğinden başka erkeklerlede konuşmuş. eşim bunu öğrenince ayrılmışlar. ama nedense aklından atamıyor sanırım. bana hiç değer vermiyor. yeri geliyor kırıyor hakaret ediyor. ama işi düşünce hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. 2 . çocuğuma hamileyim ve aşırı duygusalım. çok uğraş veriyorum yuvam için. ben seviyorum eşimi ve onunda beni sevmesini az da olsa ilgilenmesini en azından güleryüz göstermesini istiyorum. vede beni başkalarına karşı küçültmemesini istiyorum. kızdım eşime benim ne günahım vardı madem başkasındaydı gönlün onu alsaydın benim günahıma girmeseydin diyorum.
konunun buralara kadar gelmesinin sebebi faceye benimle ve oğlumuzla bir mutlu aile resmi koymaması hatta öyle bir resim çekinmemesi. o sevdiği kişide evli.ve faceden ona evliliğinin mutsuz bir evlilik gibi sanki ben onun başına bela olmuşum ben gidip onu istemişim gibi göstermek istemesi. çok üzülüyorum çok kırgınım hayata. ailemden sevgi görmemiş biri olarak bunu haketmediğimi düşünüyorum. hiç kimse bunu haketmez tabiki. biliyorum zorla güzellik olmaz ama ben eşime kendimi sevdire bilir miyim. bunu başara bilir miyim. yoksa herşeyi oluruna bırakıp eşimden hiçbir şey beklememlimiyim
.

Üstteki cümleler sizin cümleleriniz konu sahibi ..
Eski aşkını unutamayan sizin kocanız ..
Çocuklarıyla sizinle bir fotoğraf çekmekten çekinen istemeyen sizin kocanız ..
Size hakaret eden ,sevmeyen yine sizin kocanız !!
Sizce bu adamın derdi sadece güleryüz müymüş ???
Ben mi koca boşatmaya meraklıyım ??
Yoksa sizin gerçekten bir kocanız var mı ?
Başka yorum bile yapmam
ha ayrıca boşansam bana sen mi bakacaksın gibi bir soru sormuşsunuz ??
Size ben neden bakıyorum ,başkası neden bakmak zorunda kalıyor ??
Siz kendinize pekala bakabilirsiniz !!
Her hareket ,sevmeyen bir adamdan sevgi dilenmek ,saygı dilenmekten daha gururlu olur ..
Kadına da gururlu olmak yakışır ..

İyi günler ..

ahh ya ogünleri aştık geriye dönüp üzülüp vahlamak yanlızca cahillerin işidir. ve biliyormusun bizim bir aile fotorafımız var artık facede orda burda heryerde :))) bekara koca boşamak kolay.boşa dememiş atalarımız cahilin gözü pek olurmuş sizin gibi... sen hangi ülkede yaşıyorsun ve ne içtin banada söyle. bu ülke de bir kadın nasıl yaşar. saçma sapan laflarla gelme hadi yoluna.

kimin ne yaşadığını kimse bilemez. herkesin zor günleri olur ve kendi içinde yaşar bir takım şeyleri. bazende öyle bunalır ki en yakınıyla, bazende hiç tanımadığıyla paylaşır bunu. Allahım bugün sana yine şükürler olsun her gününe her saniyene.
Rabbim ogün iyiki karşıma böyle karamsar kadını kışkırtp iyiliği öveceğine kötüyü öven acısı olana bir hançerde o vuracak sonrada arkasından kıskıs gülen birini çıkarmadın... meğerse ben ne kadar seviliyormuşum bee. mutluyum Allah bozmaz kulu karışmazsa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…