- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
tabiki söylediklerinizde haklılık payı var. ancak ben şimdi sıkıntılı günler için ona mutluluk depolıyorum. böyle düşünüyorum. ve şuna dikkat ettim ben ne kadar sevcen ve saygılıysam oda aynısını bana yapıyor.Sizin adınıza sevindim gerçekten. İnşallah daim olur.
---------------------------------------------------------------------------
Fakat ben şu cümlenizi doğru bulmuyorum.
'siz kensinizi sevin eşinizi sevin herşey çok güzel olacak.'
Sadece sevmekle bitmiyor, sadece sevmekle de yürümüyor evlilik denen olay.
İleride, yarın öbürgün moraliniz bozuk olacak, birşeye streslenmiş olacaksınız. Peki ozaman eşinize güleryüz gösteremezseniz ne olacak?
O stresli yorgun moralinizin bozuk olduğu günlerde eşinize mesaj atamazsanız, ona nekadr değerli olduğunu söyleyemezsiniz ne olacak?
Ben evlilikte sorunları, iyiyi yada kötüyü sadece tek tarafın omuzlarına yüklenmesinden yana değilim.
Ortada yapılacak bir fedakarlık varsa iki tarfta yapacak bunu.
Bence her ne konuda olursa olsun fazla gösterilen iyilikten, kesiinlikte bir maraz doğacağına inanıyorum.
Tabiki eşinizi siz daha iyi tanısırsınız.tabiki söylediklerinizde haklılık payı var. ancak ben şimdi sıkıntılı günler için ona mutluluk depolıyorum. böyle düşünüyorum. ve şuna dikkat ettim ben ne kadar sevcen ve saygılıysam oda aynısını bana yapıyor.
ikimizde hatalıydık ama ikimizde sen hatalısın sen kötüsün diyorduk. hele eşim asla kabul etmiyordu hatalı oluşunu. o değişmezse ben değişeyim o zaman oda değişecek dedim. ve gerçekten herşey yolunda gidiyor.
mesajı da bir noktadan sonra bırakacağım ve onun beni merak edip yazmasını düşünüyorum. aslında eşim özünde iyi birisidir. ve o özündeki iyi birisini ben çıkaracağım.
ahh ya ogünleri aştık geriye dönüp üzülüp vahlamak yanlızca cahillerin işidir. ve biliyormusun bizim bir aile fotorafımız var artık facede orda burda heryerde :))) bekara koca boşamak kolay.boşa dememiş atalarımız cahilin gözü pek olurmuş sizin gibi... sen hangi ülkede yaşıyorsun ve ne içtin banada söyle. bu ülke de bir kadın nasıl yaşar. saçma sapan laflarla gelme hadi yoluna.
20 yaşlarındaydım. sevgiye aç büyümüştüm. biriyle tanıştım onu çok sevdim o da beni. en önemlisi oda beni seviyordu. ama birşeyler yolunda gitmedi. ailem bir takım bahanelerle beni vermedi o na. ayrıldık. unuttuk birbirimizi... daha sonra aileminde istediği biriyle görücü usulü evlendim. ben aslında eşimden hoşlanmış onu sevmiştim. onunda beni sevdiğini sanıryordım. ama sevmediğine çok çok eminim.
o da zamanında birini sevmiş. sanırım o kız eşimi pek sevmediğinden başka erkeklerlede konuşmuş. eşim bunu öğrenince ayrılmışlar. ama nedense aklından atamıyor sanırım. bana hiç değer vermiyor. yeri geliyor kırıyor hakaret ediyor. ama işi düşünce hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. 2 . çocuğuma hamileyim ve aşırı duygusalım. çok uğraş veriyorum yuvam için. ben seviyorum eşimi ve onunda beni sevmesini az da olsa ilgilenmesini en azından güleryüz göstermesini istiyorum. vede beni başkalarına karşı küçültmemesini istiyorum. kızdım eşime benim ne günahım vardı madem başkasındaydı gönlün onu alsaydın benim günahıma girmeseydin diyorum.
konunun buralara kadar gelmesinin sebebi faceye benimle ve oğlumuzla bir mutlu aile resmi koymaması hatta öyle bir resim çekinmemesi. o sevdiği kişide evli.ve faceden ona evliliğinin mutsuz bir evlilik gibi sanki ben onun başına bela olmuşum ben gidip onu istemişim gibi göstermek istemesi. çok üzülüyorum çok kırgınım hayata. ailemden sevgi görmemiş biri olarak bunu haketmediğimi düşünüyorum. hiç kimse bunu haketmez tabiki. biliyorum zorla güzellik olmaz ama ben eşime kendimi sevdire bilir miyim. bunu başara bilir miyim. yoksa herşeyi oluruna bırakıp eşimden hiçbir şey beklememlimiyim.
Üstteki cümleler sizin cümleleriniz konu sahibi ..
Eski aşkını unutamayan sizin kocanız ..
Çocuklarıyla sizinle bir fotoğraf çekmekten çekinen istemeyen sizin kocanız ..
Size hakaret eden ,sevmeyen yine sizin kocanız !!
Sizce bu adamın derdi sadece güleryüz müymüş ???
Ben mi koca boşatmaya meraklıyım ??
Yoksa sizin gerçekten bir kocanız var mı ?
Başka yorum bile yapmam
ha ayrıca boşansam bana sen mi bakacaksın gibi bir soru sormuşsunuz ??
Size ben neden bakıyorum ,başkası neden bakmak zorunda kalıyor ??
Siz kendinize pekala bakabilirsiniz !!
Her hareket ,sevmeyen bir adamdan sevgi dilenmek ,saygı dilenmekten daha gururlu olur ..
Kadına da gururlu olmak yakışır ..
İyi günler ..
ahh ya ogünleri aştık geriye dönüp üzülüp vahlamak yanlızca cahillerin işidir. ve biliyormusun bizim bir aile fotorafımız var artık facede orda burda heryerde :))) bekara koca boşamak kolay.boşa dememiş atalarımız cahilin gözü pek olurmuş sizin gibi... sen hangi ülkede yaşıyorsun ve ne içtin banada söyle. bu ülke de bir kadın nasıl yaşar. saçma sapan laflarla gelme hadi yoluna.
cahil lafı neden bu kadar ağır geldi ki size. ağır bir laf olsa rahmetli Neşet erteş cahildim dünyanın rengine kandım demezdi herhalde.Sonunda lütfedip bir fotoğraf çekildi yani sizinle çok güzel bir haber ,gözünüz aydın
30 yaşındayım bu zamana kadar hiç cahil yaftası yemedim ..
Gerek eğitimimden ,gerek karakterimden ..
Evliydim ayrıldım ..
Çünkü kendimi boşa avutamayacak kadar çalışıyordu kafam ..
Ben boşadım ,cahil cesareti değil ama
Çin de yaşıyorum ,konunun nerede yaşadığımla ne bağlantısı var ..
Kadının adı yok safsataları 80 lerde kaldı ..
Size cahil demedim ki ben o nerden çıktı
Siz sadece zorla sevilmek isteyen ,biraz da mantıksız biri olabilirsiniz en fazla ..
Cahil ağır kaçar lütfen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?