- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
bitek sizmi çok zekisiniz
malasef ama malesef şu an yaşadığımız toplum böyle. ve benim arkamda dayanağım yoksa erkekle inatlaştıkça elimde hiçbirşey kalmıyor. belki bütün erkeleker yada bayanalar böyle değil evet ama genelli böyle. kadınlarla erkek eşit olamıyor ne yazkkiEger susarsam, ataerkil bir toplum diye sinersem, ben de bu duzene uyarsam, benim gibi digerleri de susarsa birgun bu ulke kadinlarinin erkeklerle esit olma ihtimalini ellerinden almis oluruz. Belki bende baslamaz bu degisim ama bir tas koyarim bu bana yeter.
Değil mi ?Yani sizin moraliniz bozuk olsa, biraz stresli olsaniz, depresyonda olsaniz esiniz yine ayni mi olacak?
Insaniz ya biz. Kotu gunumde yanimda olmayan, destek olmayan eşe eş mi denir?
Tabiki mutlulugunuz daim olsun insallah ama her zaman kadinlar degil erkekler de fedakarlık yapmali..
Iste en azindan cocuklardan baslamak gerek. Kocaya gucun yetmiyor maddi gucun yoksa cocugunu yetistireceksin. Ben herkese soyluyorum, en dar kafalisindan en modernine kadar nutuk cekip duruyorum. Erkek he he diyorsa da bana, evdeki karisinin kiymetini bilir en azindan beni gorerek. Bir sekilde ilerleyecegiz.malasef ama malesef şu an yaşadığımız toplum böyle. ve benim arkamda dayanağım yoksa erkekle inatlaştıkça elimde hiçbirşey kalmıyor. belki bütün erkeleker yada bayanalar böyle değil evet ama genelli böyle. kadınlarla erkek eşit olamıyor ne yazkki
işte bende bu yüzden oğullarımı öyle yetiştirmeyeceğim.
Can'ım boşver egosu şişsin erkeklerin en sevdiği şeyçok teşekkür ederim bayanlar. ama erkekler şişirilmeye ihityaç duyuyorlar malesef öyle. ama çok mutlu. diyor bana hep böyle ol asla değişme diyor. ve beni sevdiğini söylüyor sonunda
malasef ama malesef şu an yaşadığımız toplum böyle. ve benim arkamda dayanağım yoksa erkekle inatlaştıkça elimde hiçbirşey kalmıyor. belki bütün erkeleker yada bayanalar böyle değil evet ama genelli böyle. kadınlarla erkek eşit olamıyor ne yazkki
işte bende bu yüzden oğullarımı öyle yetiştirmeyeceğim.
Kıskançlıklarından yapıyorlar :)) Mutlulugunu paylaşan bi insana bile dur ya sen mutlu olmaa. Bak şu açıdan düşün mutsuz olmak için de sebeplerin var demek ne kadar doğru. Bencillik almış başını gidiyor forumda yazık..Bu konuya bile gelmis "aman cok yuz verme" ciler.Yahu insanin esine sevdigini soylemesinden daha guzel ne olabilir ? Sevgiden korkmayin sevgiden kimseye zarar gelmez..Tatli dil yilani deliginden cikarirmis.Sevgi herkesi yola getirir en zalim insani bile..Cok iyi yapiyosun konu sahibi tebrik ediyorum.İnsan sevince sevilince huzur buluyo.
Kıskançlıklarından yapıyorlar :)) Mutlulugunu paylaşan bi insana bile dur ya sen mutlu olmaa. Bak şu açıdan düşün mutsuz olmak için de sebeplerin var demek ne kadar doğru. Bencillik almış başını gidiyor forumda yazık..
Bir insan hayatındaki adama sevdiğini söyleyemeyecekse çekinmeden, korkmadan öyle bir evliliğe evlilik denilebilir mi. Güleryüz bulaşıcıdır hem, sıcacık bi gülümsemeye insan ne kadar direnebilir ki :) Sevdiklerimizin değerini kaybetmeden anlamalıyız konu sahibini çok takdir ettim
İlk konunuzu bilmiyordum ama sonucun tatlıya bağlanmasına sevindim, bencede herşeyi düzeltebilecek güce, erkeği yönlendirebilecek güce sahip olan varlık kadındır... :) Çok mutlu oldum sizin adınıza :)merhaba hanımlar. ben daha önce buraya sevilmediğimle ilgili konu açmıştım. eşimle bir takım sıkıntılarım vardı. bu hafta başında yine şiddetlendi bende eşime kızıp dışarı çıktım hava almak için. çocuklarıda eşime bırakmıştım.
bir bayanla tanıştım Allah ondan razı olsun derdimi dinledi bana yol gösterdi adeta ışık tuttu. psikolog desteği almamı önerdi henüz gitmedim. sonraki gün saliha erdim hanimefendinin seminerine katıldım. kapıda karşılaştık kendisiyle benimle tokalaştı. çok samimi içtan sıcak bir bayan psikolag ayrıca yazarmış.sanki benim derdimi duymuştu beni anlattı. kitabınıda aldım. okuyorum. eşimle aram düzeldi. eşime güleryüz göstermeye başladım. onun hayatımızda yerininin anlamlı olduğunu söyledim. hayatım güzelleşti gerçekten.
ogün tanıştığım bayan bana ataerk bir toplumda yaşadığımızı benim yaşadıklarımın bir çok kadının yaşadığını anlattı. send değiş sen güzelleş herşey değişecek ve güzelleşecek dedi. asla isyan etme bu benim imtihanımmış de dedi. daha birçok şey konuştuk. Allah ondan binkez razı olsun. iki cihanda da yüzü gülsün.
eğer benim gibi eşiyle eften pühten sıkıntı yaşayanınız var ise size tavsiyem siz değişin erkekler de değişecek inanın buna. eşim işten gelince onu güleryüzle karşılıyorum oda seviniyor ve bu durum çocuklarımıza yansıyor. o bana yazzmasa da ben ona hergün bıkmadan mesaj yazıyorum. onu ne kadar sevdiğimi ve o olmasaydı hayatımızın ne kadar boş olacağını yazıyorum. eve geldiğinde bana sarılıyor. çok mutluyum. A llah kimsenin ağızının tadını bozmasın inşallah.
siz kensinizi sevin eşinizi sevin herşey çok güzel olacak.
Peki Allah göstermesin yarın bir gün bir derdin bir sıkıntın olduğunda ne olacak. Mutsuzsun diye yine aynı mı? Evlilik sadece güleryüzden ibaretmi. İnsan karşındakinin mutsuzluğuna da katlanabilmeli. Kimse kimsenin imtihanı olmaz her insan kendi kaderine kendi eker çimini...
Valla suç ampülde elektrikte trafoda değil. Suçlu arıyorsak belli yani ortadaBen adam niye fedakarlık yapmamışta kadın yapmak zorundaymış onu çözemedim ..
Bu aklı verenlerde kadın ,yemin ediyorum utanıyorum ya böyle cahil insanların içinde yaşadığım için ..
Kadın alttan alcak ,niye yahu niye ???
Var mı mantıklı bir açıklaması olan ?
Bunlar hep o ampulun başının altından çıkıyor ..
Ben adam niye fedakarlık yapmamışta kadın yapmak zorundaymış onu çözemedim ..
Bu aklı verenlerde kadın ,yemin ediyorum utanıyorum ya böyle cahil insanların içinde yaşadığım için ..
Kadın alttan alcak ,niye yahu niye ???
Var mı mantıklı bir açıklaması olan ?
Bunlar hep o ampulun başının altından çıkıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?