hayatım güzelleşti kendimi seviyorum ve seviliyorum artık.

suclu hep senmiydinki bir gulmeyle deyisti diyosun duzlecek baska seyler olmdigi icinmi bunlar yetti mutlu olmaya, yani yanlis alnamayin biraz acagip geldi bana allah herkezin yuvasini iyi etsin tabiki karşılıkli olan tavirlarla mutlu olur insanlar mutlaka

Bende insanlar değişip daha pozitif açıdan bakmaya başladığında olayların gelişiminin etrafında ki kişilerin değişeceğine inanıyorum Pozitiflik negatif olaylardan muaf kılıyor tabi şüphelerden korkulardan arınınca :) çok hoş oldu tekrar hatırlattınız teşekkür ederim

malasef ama malesef şu an yaşadığımız toplum böyle. ve benim arkamda dayanağım yoksa erkekle inatlaştıkça elimde hiçbirşey kalmıyor. belki bütün erkeleker yada bayanalar böyle değil evet ama genelli böyle. kadınlarla erkek eşit olamıyor ne yazkki
işte bende bu yüzden oğullarımı öyle yetiştirmeyeceğim.

Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ben sorunlar yaşamış biri olarak kendimi sevmeye ve değişmeye başladım aynı zamanda eşiminde değiştiğini tecrübe ettim.Genellikle çok çabuk sinirlenir, surat asar ağlardım ama sonra boş vermeye başladım baktım ki ilgisiz kalınca eşim daha çok üstüme düşmeye başladı.Ben her gece şiir yazar yastığına bırakır,her gün msj gönderir sevdiğimi söylerdim ama eşimde tık yoktu ne msj ne konuşma sonra herşeyi yapmayı bıraktım.Bir kaç gün sonra baktım benim yaptıklarımın aynısını yapmaya başladı.Size acizane önerim çok fazla karşılıksız msj yazmayın bırakın o farketsin sizi ve siz yazmadığınızda o yazsın...

Değil mi ?
Bir de simaranlar oluyor böyle
Kadın sürekli o yazmadan yazınca kendini bir şey sanıp eşek gibi tepenler

Iste en azindan cocuklardan baslamak gerek. Kocaya gucun yetmiyor maddi gucun yoksa cocugunu yetistireceksin. Ben herkese soyluyorum, en dar kafalisindan en modernine kadar nutuk cekip duruyorum. Erkek he he diyorsa da bana, evdeki karisinin kiymetini bilir en azindan beni gorerek. Bir sekilde ilerleyecegiz.

çok teşekkür ederim bayanlar. ama erkekler şişirilmeye ihityaç duyuyorlar malesef öyle. ama çok mutlu. diyor bana hep böyle ol asla değişme diyor. ve beni sevdiğini söylüyor sonunda
Can'ım boşver egosu şişsin erkeklerin en sevdiği şey
Bende sürekli mesaj atarım ona ne kadar aşık olduğumu söylerim onu bana yazdığı için allaha şükrettiğimi yazarım o da çok Mutlu olur bende aynen devam et ruhun besini sevgi saygı huzur ve ibadet

işte eşiminde düzeleceği varmış demekki. aslında kötü biri değil onunda psikolojik sıkıntıları var ama kabul etmiyor. ben onu düzelteceğim. evet hergün yazıyorum ona bir zaman sonra onunda yazmasını bekleyeceğim. ama biraz benimkinda odunlukta var söylemeden edimiycem. öyle aşk dolu sözler pek bilmez. yada benim onu içinden çıkarmamgerek

Bu konuya bile gelmis "aman cok yuz verme" ciler.Yahu insanin esine sevdigini soylemesinden daha guzel ne olabilir ? Sevgiden korkmayin sevgiden kimseye zarar gelmez..Tatli dil yilani deliginden cikarirmis.Sevgi herkesi yola getirir en zalim insani bile..Cok iyi yapiyosun konu sahibi tebrik ediyorum.İnsan sevince sevilince huzur buluyo.

Ben bu konudan şunu anlarım eğer işim gücüm yoksa ,arkamda desteğim yoksa adama güleryüz göstermezsem beni her an kapının önüne koyar !!
Kapının önünü boylamamak için adama güleryüz göstereyim de beni defetmesin ..
O hanımefendinin söylediğinden de 2016 olmuş hala kocana iyi davran ,imtihahanımdır ,kocamdır ne de olsa ,sabredeyim belki başım göğe erer !! Bunu anlarım ...
Kadın diye kategorize edilmekten nefret ederim ..
Erkek diye bir adım öndeymiş gibi gösterilmesinden iki kere nefret ederim ..
Bu tarz insanlarla görüş farklılığım olduğu için beni ika edemezlerdi ..
Siz çok sorgulamadığınız için ikna olmuşsunuz ..
Ne mutlu ,inşallah hep böyle devam eder

Kıskançlıklarından yapıyorlar :)) Mutlulugunu paylaşan bi insana bile dur ya sen mutlu olmaa. Bak şu açıdan düşün mutsuz olmak için de sebeplerin var demek ne kadar doğru. Bencillik almış başını gidiyor forumda yazık..
Bir insan hayatındaki adama sevdiğini söyleyemeyecekse çekinmeden, korkmadan öyle bir evliliğe evlilik denilebilir mi. Güleryüz bulaşıcıdır hem, sıcacık bi gülümsemeye insan ne kadar direnebilir ki :) Sevdiklerimizin değerini kaybetmeden anlamalıyız konu sahibini çok takdir ettim

Eeee adamın tek derdi güleryüz müymüş ?
Madem güleryüz bu kadar kolaymış niye önce hanımefendinin yüzü gülmüyormuş ?
Adam niye bu kadar küçük şeyden mutlu olduğunu daha önce göstermemiş ??
Evet bu forumdakiler çok kıskanç
Birazcıkta zekiler ,ne yaparsın
İmtihanındır ,sabret,kocandır,kadınsın,alttan al ,üste çıkmalara pek gelemiyoruz biz
Pardon !!!

Peki Allah göstermesin yarın bir gün bir derdin bir sıkıntın olduğunda ne olacak. Mutsuzsun diye yine aynı mı? Evlilik sadece güleryüzden ibaretmi. İnsan karşındakinin mutsuzluğuna da katlanabilmeli. Kimse kimsenin imtihanı olmaz her insan kendi kaderine kendi eker çimini...

İlk konunuzu bilmiyordum ama sonucun tatlıya bağlanmasına sevindim, bencede herşeyi düzeltebilecek güce, erkeği yönlendirebilecek güce sahip olan varlık kadındır... :) Çok mutlu oldum sizin adınıza :)

Ben adam niye fedakarlık yapmamışta kadın yapmak zorundaymış onu çözemedim ..
Bu aklı verenlerde kadın ,yemin ediyorum utanıyorum ya böyle cahil insanların içinde yaşadığım için ..
Kadın alttan alcak ,niye yahu niye ???
Var mı mantıklı bir açıklaması olan ?
Bunlar hep o ampulun başının altından çıkıyor ..

Valla suç ampülde elektrikte trafoda değil. Suçlu arıyorsak belli yani ortada
Erkeklerle dikleşilmez erkeklerden üstün olunmaz kocana saygı göster falan
Ee adam niye göstermiyor o saygıyı kadın dünyanın yükünü çekmeye mecbur! ama adam bir mesaja cevap vermekten aciz adı oduncuk! oluyor.
Erkeklerde değilki kabahat kadınlarda
Kendilerini hep ezik hep muhtaç erkeğin tercih etmesi terketmemesi gereken varlık olarak lanse ediyorlar
Ne yapsalar az...

Cok sevindim sizin adiniza allah hep mutlu etsin.birinin ilk adimi atmasi gerekiyormus bu siz olmussunuz.sonuc guzelse ne guzel mutluluklar.....denemek lazim belkide.

Kadınlar çaresiz o yüzden.
Paraları yok, meslekleri ya yok ya iyi gelir getirmiyor, maddi dayanakları yok o yüzden adam ne yaparsa yapsın katlanmak zorundalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…