• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım hakkında ne yapacağımı bilmiyorum ?

avrupayakasiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
613
47
98
26
Kızlar bana bir yol gösterir misinix? 2 kere uzun ilişkim oldu ikisindede canı yanan ben oldum şimdi ikiside çok mutlu ben aldığım kiloyla içtiğim antidepresanlarla baş başayım.derdimi anlatabileceğim dostum yok.çalışmak istiyorum kilomdan dolayı kimse almıyor.cidden çok çaresizim napmam lazım sevilmek için değer görmek için

Cozum sorunda sakli. O zaman once kendi sagligin icin kilo vermek icin cabala.

Insanlara degil kendine odaklan. Kendini gelistir vs. Kendin icin bir seyler yaptikca mitlu olacak. Bu da sana yansiyacak.

Baskalari beni sevsin diye dusunme. Sen kendini sev. Gerisi gelir

Bütün konularınız kilo üzerine insanlar zaten elinden geldiğince size fikir vermeye çalışıyor ama yetmiyor sanırım. Oturduğunuz yerden kilo veremezsiniz diyetisyene ve spora gidin. Çabalamazsanız git gide kilo almaya devam edersiniz.

Kızlar bana bir yol gösterir misinix? 2 kere uzun ilişkim oldu ikisindede canı yanan ben oldum şimdi ikiside çok mutlu ben aldığım kiloyla içtiğim antidepresanlarla baş başayım.derdimi anlatabileceğim dostum yok.çalışmak istiyorum kilomdan dolayı kimse almıyor.cidden çok çaresizim napmam lazım sevilmek için değer görmek için
Modellik yapmaya çalışmıyorsanız (ki onda bile büyük bedenler var) kilonuzdan dolayı işe alınmama ihtimaliniz yok. Psikolojiniz ayvayı yemiş sadece.

Her konuda kilo kilo kilo
Bipolarım diyorsunuz bide. 3 yıllığı anlıyorum da 7 aylık ilişkiyi nie uzun ilişki die konumlandırıp antidepresanlarla hayat yaşıyorsunuz bu kadar bağlı olmayın hayatınıza aldığınız kişiye .sizi kırmak istemem ama

Siz bi önce kendı sağlığınıza odaklanın sonra ilişki düşünürsünüz. hayat erkeklerden ibaret değil bunları düşünür stres yaparsanız kilo veremezsiniz zaten boğaz tutmak ve spor yapmak kadar önemli streste bu süreçte .Siz eski ilişkilerinizdeki adamların şimdi mutlu olduğundan nasıl eminsiniz yada zayıflar daha mutlu demiştiniz bi kere. yapmayın Allah aşkına kilodur alınır verilir, sizin piskoloji gitmiş herseyden önce kendınızı siz sevmıyorsunuz başkaları nasıl değer verecek kendıne saygısı olmayan birine ?

3 çocuğuyla aldatılıp boşanan zayıf kadınlar yok mu ?

Boyunuz kaç kaç kilosunuz kilo tek başına bence öz güven kaybına değmez bende bir zamanlar 118 kiloydum seni az çok anlıyorum ama kendimi hiç bi zaman soyutlamadım kilom yüzünden çok fazla alternatif var artık kilo vermek için

Yine mi aynı soru?
İnsanlar size yardımcı olmaya çalıştılar zaten önceki konularınızda.

Uzman desteği alıp işe kilo vermekle başlayin.
Hiç bir şey yapmamak pisikolojinizi mahfeder.

anladığım kadarıyla sizin harekete geçmek için motıvasyonunuz yok, yani sorun başında kaybediyorsunuz.

kendi kendınıze sınır olup durursunuz böyle, herkesın hayatında sorunlar var, bunlarla başa çıkabilmek için içsel motivasyonunuzu artırmanın yollarına bakın derim, bence psıkologla görüşün aileniz tedavi masrafını karsılayacaksa.

Yoksa youtube dan videolar izleyin kitap okuyun kendı kendınıze evden spora baslayın, bir baslasanız devamı gelir.

Kiloyla çalışmanın ne alakası var? Kendi kendine kösüp oturma, git bir psikolojik destek al kilo vermek evde durup durup otururken olmaz bir yola girmen gerekiyor git çabala biraz kilondan rahatsızsan. İlişkilerden neden bu kadar etkileniyorsun bunun için git bir psikiyatri desteği al tek başına yapamıyorsan , kendini toparla öyle evde yatarak çözüm olmaz her şeye.

Back
X