- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
konumu bir daha okur musun soru çok daha başka cevapiçinçok tşkİşten çıkmayın kesinlikle iyice içinize kapanırsınız. Çalışmak size sosyal açıdan faydalı, bırakırsanız ev ev ev iyice insan içine çıkamaz hale gelirsiniz.
Niye nefret edesiniz ki, iktisatta iş bulmak bu zamanda kolay mı??? işiniz var ne güzel şükredeceğiniz yere işkencehane gibi yazmışsınız.
benden farklıydı nebiliyim giyim kuşam, makyaj bakım bir de biraz üst seviye insnalar olur ya onlar gibiydi ben garibanımKafanız çok karışık bence. Sosyal fobiden girmiş işinizle ilgili memnuniyetsizliğinizden geçmişsiniz. Hem niye kendinizi kreş müdüründen aşağıda görüyorsunuz ve davranıyorsunuz. Hele ki çocuğunuz yanınızdayken.
Ortada soru yok ki. Durumunuzu anlatmışsınız sadece. Kafanızı toparlamaya ihtiyacınız var gibi.konumu bir daha okur musun soru çok daha başka cevapiçinçok tşk
anlamadım?Orada çalışmanın sizi mutsuz eden başka bir yönü var mı ?
konumu bir daha okur musun soru çok daha başka cevapiçinçok tşk
ama bana daha önce dedi ki eşim çalışıp çalışıp senimi beslicem vsBen buraya takıldım yazayım dedim :)
Eşiniz haklı çoğu konuda gibi gibi geldi bana :) Çalışma konusunda da sizi köleleştirmek paranızı yemek vb amacı olduğunu sanmıyorum. Aksine sizi destekliyor , teşvik ediyor. Bakın müdire kadın konusunda ne güzel demiş: ezilecek, çekinecek bir yanın yok, aşağı kalır yanın yok sen göğsünü gere gere çıkıp iktisatçıyım diceksin, demiş size. Çoğu erkek kadın işte yemek yapsın çocuk baksın yeter diye düşünüyor ama eşinizin mesleğinize de kariyerinize de saygısı var, takdir ediyor. Ben kocanızı cidden takdir ettim Türk erkeği kafasında hiç değil. Gayet destekleyici bir insan.
11 yaşından beriHastalığınız ne zamandan beri devam ediyor evlenmeden önce de var mıydı ya da işe başlamadan önce öğrenciyken falan ?
benden farklıydı nebiliyim giyim kuşam, makyaj bakım bir de biraz üst seviye insnalar olur ya onlar gibiydi ben garibanım
Diyorum ki çalıştığınız yeri mi sevmiyorsunuz hiç bir yerde mi çalışmak istemiyorsanız bundan sonra?anlamadım?
E peki ama gayet de lise yi üniversiteyi bitirmişsiniz işe girmişsiniz.11 yaşından beri
Diyorum ki çalıştığınız yeri mi sevmiyorsunuz hiç bir yerde mi çalışmak istemiyorsanız bundan sonra?
Ayrıca suan çalışan bir bayan olarak maalesef kendinizi ezik hissediyorsunuz işi bıraktığınız da bunun daha da artacağını düşünüyorum.
lise, ünv de hep tekoturdum, kimseylekonuşmazdım, beden dersleri kabustu, herkes ikili sıra idi ben tek koşuyordum, sınıft ayrık otu gibi tektim işte, diğer çocuklar dalga geçerdi vs sabrettimE peki ama gayet de lise yi üniversiteyi bitirmişsiniz işe girmişsiniz.
Evlenmişsiniz hatta ve hatta anne olmuşsunuz.
Yani anne olmaya da cesaret edebildiğinize göre durumunuz o kadar da kötü gelmedi bana.
Biraz aşağılık kompleksi yapmışsınız bu müdire konusunda.
çalışmakistiyorum ama çalışamıyorum tümsosyal ortamlarda gergin ve hu<ursu<umDiyorum ki çalıştığınız yeri mi sevmiyorsunuz hiç bir yerde mi çalışmak istemiyorsanız bundan sonra?
Ayrıca suan çalışan bir bayan olarak maalesef kendinizi ezik hissediyorsunuz işi bıraktığınız da bunun daha da artacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?