Hayatım hiç hayal ettiğim gibi değil..

Ne bekliyorsun hayattan beyaz atlı prensinin gelmesini? Pembe panjurlu evinizin olmasını falan mı. ? Hayır gerçekten bekleyeceksen çok beklersin Can'ım maalesef öyle bir şey yok bu hayatta.
Aslında kötü biri değilim ama bu başkalarının insanin elinde olmayarak sahip oldugu seylere imrenmekten kendimi alamiyorum. Yani mesela asik olarak evlenmek gibi bu benim elimde degil cikmayinca cikmiyor insanin karsisina.
' Derttir insana yol gösteren' hepsi bir imtihan çok mükemmel bir ailede büyümedim kavga gürültü aldatılma hepsini gördüm.

Çok severek evlendik çok şükür güzel bir evliliğimiz var. Eşimin kazancı iyiydi ama Kaynımla iş yaptılar Kaynım 1 trilyon batırdı. Şu an kirada ve eski bir binada oturuyorum. Üstüne Bebeğim oldu doğdu 20 günlükken melek oldu. 2 ay sonra babam kanserden vefat etti.
Arkadaşını kıskanacağına otur onun için sevin. Dua et sanada imrenilecek bir eş nasip etsin Allah. Kalbini temizle ki Allah sana daha da güzellerini nasip etsin. Parasızlık bir imtihan ama merak etme hepsi geçer sağlığın olduktan sonra çok zenginsin. Kalbini kırmak değil amacım kusura bakma kırdıysam. Dediklerimi unutma

Cogu insan hayatinda kim bilir ne sikintilar, ne tatsizliklarla ugrasmistir. Anliyorum seni, genc bir kizsin erken yasta maddi imkansizliklarla bogusmak tabi ki yipratir insani ama, senin motivasyonun bence yanlis. Senin durumundaki bir insan okulumu bitireyim isimi bulayim parami kazanayim derdinde olur ama sen ask pesindesin. Ask da insana kendi gayretiyle gelmiyor malesef.
Sen kendi hayatini iyilestirmeye odaklan, sonra ask gelir seni bulur zaten.

Annem bosanacak ama benim okulu bitorip ise girmem lazim. Kardesimde bu sene mezun oldu o da çalışmaya baslarsa onu istemiyoruz artik.

iyi de neden

adamın faydası yok diyorsun

madem faydası yok senini okulun kardeşinin işi olması ile boşanmanın ilgisi ne

en azından bir boğaz eksilir

bu aşamada tek öneri eğitiminiz ile ilgili olmasa da az falan demeden her işte çalışmak

KPSS kursundaki bir arkadaşımın A 101 de çalışıyordu kurs parasını ödeyebilmek için

bence herkesten de çok ders de çalışıyordu hatta sevgili de buldu kendine

umarım en güzel yere de atanır

Kendimi geç kalmış gibi hissediyorum 2 sene önce mezun olmuş olmam gerekiyordu. Sizce de geç değil mi 24 oldum daha okulu bitiremedim.

Tek yapman gereken kendi hayatına bakman. Kendi hayatını başkalarıyla kıyaslama. Bu seni daima geriye iter.

Hayat inişli çıkışlıdır hep böyle ters gidecek diye birşey yok...Hele hayata geç kalmak diye birşey hiç yok ben 30 yaşındayım önümüzdeki sene üniversiteye başlayacağım ...Ama sende çabalayacaksın hiçkimse sana altın tepside bir hayat sunmaz..Allah yolunu açık etsin...

Babanı evden atın. Boşuna beslemeyin paranıza yazık.
Iste annem biz ise girmeden cesaret edemiyor. Ben daha okulumu bile bitiremedim. :( çünkü annem 50 yasinda kadin her yerde is bulamiyor su an çalıştığı yerde de sallantilar var 1 kere kapandi iflas etti sonra geri düzeldi falan şimdi de isler kötü. En azindan 1 ekmek alir diyor. Maasinin yarisini alabiliyor babam gerisi hacizli el koydular.

Cogu insan hayatinda kim bilir ne sikintilar, ne tatsizliklarla ugrasmistir. Anliyorum seni, genc bir kizsin erken yasta maddi imkansizliklarla bogusmak tabi ki yipratir insani ama, senin motivasyonun bence yanlis. Senin durumundaki bir insan okulumu bitireyim isimi bulayim parami kazanayim derdinde olur ama sen ask pesindesin. Ask da insana kendi gayretiyle gelmiyor malesef.
Sen kendi hayatini iyilestirmeye odaklan, sonra ask gelir seni bulur zaten.
Onlari kendi gayretimle yapabilecegim icin dile getirmedim. Ama ask kendi gayretimle olmuyor elimde degil arkadaşımı buluyor beni bulmuyor.

Sen aile ortaminda ki eksikligi , baskalarinin hayatlarıña göz dikerek gidermeye çalışıyorsun herhalde. Evlilik nasip kısmet daha okulun bitmemiş ,
yok o evlendi, neden ben degilde neden o diye kıskanıyorsun .

Back
X