- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
- Konu Sahibi catherinee
Ne bekliyorsun hayattan beyaz atlı prensinin gelmesini? Pembe panjurlu evinizin olmasını falan mı. ? Hayır gerçekten bekleyeceksen çok beklersin Can'ım maalesef öyle bir şey yok bu hayatta.
Aslında kötü biri değilim ama bu başkalarının insanin elinde olmayarak sahip oldugu seylere imrenmekten kendimi alamiyorum. Yani mesela asik olarak evlenmek gibi bu benim elimde degil cikmayinca cikmiyor insanin karsisina.
' Derttir insana yol gösteren' hepsi bir imtihan çok mükemmel bir ailede büyümedim kavga gürültü aldatılma hepsini gördüm.
Çok severek evlendik çok şükür güzel bir evliliğimiz var. Eşimin kazancı iyiydi ama Kaynımla iş yaptılar Kaynım 1 trilyon batırdı. Şu an kirada ve eski bir binada oturuyorum. Üstüne Bebeğim oldu doğdu 20 günlükken melek oldu. 2 ay sonra babam kanserden vefat etti.
Arkadaşını kıskanacağına otur onun için sevin. Dua et sanada imrenilecek bir eş nasip etsin Allah. Kalbini temizle ki Allah sana daha da güzellerini nasip etsin. Parasızlık bir imtihan ama merak etme hepsi geçer sağlığın olduktan sonra çok zenginsin. Kalbini kırmak değil amacım kusura bakma kırdıysam. Dediklerimi unutma