İnşallah dediğiniz gibidir.Hiçbir sıkıntı sonsuza dek sürmez.
Sabır.
Her çocuğun yapısı farklıdır.
Benim kızım da doğar doğmaz ağladı o gün bu gündür hala ağlar. 3 yaşına girecek nerdeyse ben hala bekliyorum acaba geçecek mi diye. Umudum da kalmadı artık açıkçası37 yaşında 3 çocuk annesiyim. En küçük çocuğum henüz 9 aylık. Doğduğu gün ağlamaya başladı ve o günden beridir hiç es vermeden ağlamaya devam ediyor. Önce gaz dedik sonra diş de eklendi ama bir gıdım bile düzelme olmadı.
Büyük kızım 11 yaşında ve bu süreci nispeten kolay atlattı ama ortanca kızım resmen bambaşka bir çocuk oldu. Sürekli öfkeli, ne söylesem bağırarak cevap veriyor. Okullar tatil olmadan en azından okulda oyun oynayıp enerjisini atıyordu ama okullar tatil olduğundan beri daha da kötü oldu durumu. Çünkü küçük bebeğimizle ilgilenmekten onun oyun ihtiyacını karşılayamıyoruz.
Ben artık normale dönmek istiyorum kızlar. Bu yavru hep böyle mi olacak?? Artık tahammül gücümün azaldığını hissediyorum,
Evde bakıcımız var ama asla onunla olmak oynamak istemiyor. Temizlik için de yardımcımız geliyor ama bu bebek için bu saydıklarımın hiçbiri yeterli değil. Eşim çok yoğun çalışmasına rağmen eve gelip duş alıyor ve hemen bebekle ilgilenmeye başlıyor ama en fazla 15 dk sonra yine ağlama sesi
Acaba doktorların anlayamadığı bir sorunu mu var? Üç ayrı doktor muayene etti, kan testlerinde sorun yok. Bunca ağlama sadece huysuzluktan mı acaba yoksa başka bir doktordan da görüş almalı mıyım?
Lütfen özellikle huysuz ya da çok ağlayan bebekleri olanlardan yorum istiyorum. Hep böyle mızmız mı kalacak yoksa günün birinde normal bir aile olabilecek miyiz?
Benim bir akrabamn çocğuda öyleydi hiç durmazdı ağlardı herşeye zayıf cılızdıda bebek en son süte ve süt ürünlerine alerjisi olduğu çıktı ortaya annesi emzirme dönemindeydi annesi süt ürünleri kullanmadı bebeği öyle emzirdi bebek düzeldi çok fazla ağlardı bebek37 yaşında 3 çocuk annesiyim. En küçük çocuğum henüz 9 aylık. Doğduğu gün ağlamaya başladı ve o günden beridir hiç es vermeden ağlamaya devam ediyor. Önce gaz dedik sonra diş de eklendi ama bir gıdım bile düzelme olmadı.
Büyük kızım 11 yaşında ve bu süreci nispeten kolay atlattı ama ortanca kızım resmen bambaşka bir çocuk oldu. Sürekli öfkeli, ne söylesem bağırarak cevap veriyor. Okullar tatil olmadan en azından okulda oyun oynayıp enerjisini atıyordu ama okullar tatil olduğundan beri daha da kötü oldu durumu. Çünkü küçük bebeğimizle ilgilenmekten onun oyun ihtiyacını karşılayamıyoruz.
Ben artık normale dönmek istiyorum kızlar. Bu yavru hep böyle mi olacak?? Artık tahammül gücümün azaldığını hissediyorum,
Evde bakıcımız var ama asla onunla olmak oynamak istemiyor. Temizlik için de yardımcımız geliyor ama bu bebek için bu saydıklarımın hiçbiri yeterli değil. Eşim çok yoğun çalışmasına rağmen eve gelip duş alıyor ve hemen bebekle ilgilenmeye başlıyor ama en fazla 15 dk sonra yine ağlama sesi
Acaba doktorların anlayamadığı bir sorunu mu var? Üç ayrı doktor muayene etti, kan testlerinde sorun yok. Bunca ağlama sadece huysuzluktan mı acaba yoksa başka bir doktordan da görüş almalı mıyım?
Lütfen özellikle huysuz ya da çok ağlayan bebekleri olanlardan yorum istiyorum. Hep böyle mızmız mı kalacak yoksa günün birinde normal bir aile olabilecek miyiz?
Yıkıldım şu anBenim kızım da doğar doğmaz ağladı o gün bu gündür hala ağlar. 3 yaşına girecek nerdeyse ben hala bekliyorum acaba geçecek mi diye. Umudum da kalmadı artık açıkçası
Ben de şüphelendim bu durumdan ama alerji testi temiz çıktı. Ama ilk 5 ay güzel kilo alan bebeğim sonraki aylar çok az kilo almaya başladı. Bu testlerin negatifi pek güvenilir değil bu nedenle güvenli bir zaman diliminde yeniden yaptırmayı düşünüyorum.Benim bir akrabamn çocğuda öyleydi hiç durmazdı ağlardı herşeye zayıf cılızdıda bebek en son süte ve süt ürünlerine alerjisi olduğu çıktı ortaya annesi emzirme dönemindeydi annesi süt ürünleri kullanmadı bebeği öyle emzirdi bebek düzeldi çok fazla ağlardı bebek
Özel hastane varsa özele götürün devlette uğraşmıyorlar bütün testleri yaptırsnlarBen de şüphelendim bu durumdan ama alerji testi temiz çıktı. Ama ilk 5 ay güzel kilo alan bebeğim sonraki aylar çok az kilo almaya başladı. Bu testlerin negatifi pek güvenilir değil bu nedenle güvenli bir zaman diliminde yeniden yaptırmayı düşünüyorum.
Tüm hamileliklerim zor geçti. Erken doğumun önlenmesi için ilaç kullanmam gerekiyor ve sürekli kasılma sayısını süresini vs hesap edip durdum. Ve Ağustos sıcağında klimanın 16 derecesi bile beni serinletmeye yetmedi. Bunlar hep sinyalmiş galibaAynı benim oğlum.İlk 21 gün tam hayallerimdeki gibi bir bebekti.21.gunun akşamı o masum yavru canavara dönüştüaman Allahım ne ağlamak.Hayir hiç bir sorun yok.Cani ağlamak istiyor adamın ve ağlıyor.Neyse şimdi 8 yaşında ama o gözyaşları her an akmaya hazır bekliyor.Gidip öpüyorum gözleri doluyor hassas yavrucak.Gecmez sanıyor insan ama geçiyor.Ama annenin sakinliği de bebeğe geçiyor.o ağlarken sakin kalın.Hamileliginiz nasıl geçti?
Hepsi özel hastanelerde yapıldı.Özel hastane varsa özele götürün devlette uğraşmıyorlar bütün testleri yaptırsnlar
Ben de şüphelendim bu durumdan ama alerji testi temiz çıktı. Ama ilk 5 ay güzel kilo alan bebeğim sonraki aylar çok az kilo almaya başladı. Bu testlerin negatifi pek güvenilir değil bu nedenle güvenli bir zaman diliminde yeniden yaptırmayı düşünüyorum.
Evet kesinlikle ilgisizlikten. Arada oynayalım mi anneciğim diye sorduğumda çocuk inanamayan gözlerle bakakalıyorDoktorlarinda gozunden kacan durumlar oluyo malesef.bence arastirmaya goturun birde derim.tabi nazar diye biseyde malesef var cunku yildizlari dusuk olur bebislerin etkilenebilirler.birde yardimcinizi takip edin derim ben biraz supheci annelerdenim sizin bilmediginiz bir sekilde allah korusun zarar vrriyor olabilir tabi bu bir varsayim.diger ortancada tahmin ettiginiz gibi bencede ilgisizlikten hircin olabilir.insallah duzelirler allah yardimciniz olsun
Ben de şüphelendiğim için sıkı takip ettim ama kakada kan olmadı hiç. Sadece ara ara ishal oluyordu ama onu da süt alerjisine bağlamadı doktorlar. Her halükarda testi yeniden yaptırmalıyım belki de.Yeğenimde süt alerjisi çıktı, kaç ay ağlamasının sebebi buymuş. Sonra süt ürünleri ve inek etini kestiler. Ama onda kakada kan da olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?