İnanın ilgilenmesem ağlamaktan katılıyor o derece yani. Hatta kucakta bile sürekli ağlıyor.Bırak ağlasın ilgilenme biraz. Kücücük Cocuk sizi parmağında oynatıyor resmen
Maalesef çok düzensiz besleniyorum vakitsizlikten. Hatta süt alerjisi vardır diye daha yeni yeni süt ürünleri tüketmeye başladım ama durumunda hiçbir değişme olmadı.Alerji bi bebek olduğu yüzde yüz olan (anne suT ve suf ürünleri tükettiği an ağlama huzursuzluk kakada kan var) bir bebegin testler hep negatif zaten 2 yaşından önce o testler doğru sonuç vermez dedi en son başka bi doktor
Bana da direk bi şeye alerjisi mi var acaba diye geldi
Günlük her gün yediğiniz bi şey var mı ne biliyim kuruyemiş olur yumurta olur
Çok şükür sağlıklı evlatlarıniz var.Olaylara negatif değil pozitif tarafından bakıp sahip olduklarıniza şükür edin.Biliyorum zor ama bu bakış açısı hayatı size kolaylaştırır.Zamana ihtiyaç var..Tüm hamileliklerim zor geçti. Erken doğumun önlenmesi için ilaç kullanmam gerekiyor ve sürekli kasılma sayısını süresini vs hesap edip durdum. Ve Ağustos sıcağında klimanın 16 derecesi bile beni serinletmeye yetmedi. Bunlar hep sinyalmiş galiba
Bu ikinci bakıcımız. İlki yazın tatil yapmak istediğini söyledi ama bence bu kadar zor bir bebekle uğraşmak zor geldi. Şu anki bakıcımızla da daha hiç yalnız bırakmadım.Doktorlarinda gozunden kacan durumlar oluyo malesef.bence arastirmaya goturun birde derim.tabi nazar diye biseyde malesef var cunku yildizlari dusuk olur bebislerin etkilenebilirler.birde yardimcinizi takip edin derim ben biraz supheci annelerdenim sizin bilmediginiz bir sekilde allah korusun zarar vrriyor olabilir tabi bu bir varsayim.diger ortancada tahmin ettiginiz gibi bencede ilgisizlikten hircin olabilir.insallah duzelirler allah yardimciniz olsun
Ben yıkıldım da siz yıkılmayın, belki bi geçiş dönemidir toparlar. Çok özendim sessiz sakin çocuğu olanlara, benimki sakin olmadığından başka çocuk da düşünemiyorumYıkıldım şu an
Doktora götürdüyseniz sorunda yoksa nazardan ağlar çocuk..İnanın ilgilenmesem ağlamaktan katılıyor o derece yani. Hatta kucakta bile sürekli ağlıyor.
İnanın şükrediyorum her dakika. İnşallah bir sağlık sıkıntısı olmasın da huyu böyle deyip çekerim diyorum. Benim durumumda olup yardımcı alamayan kadınlar, temizlik yapıp yemek yetiştirmeye çalışanlar vardır belki. Nankör davranmak da istemiyorum.Çok şükür sağlıklı evlatlarıniz var.Olaylara negatif değil pozitif tarafından bakıp sahip olduklarıniza şükür edin.Biliyorum zor ama bu bakış açısı hayatı size kolaylaştırır.Zamana ihtiyaç var..
Nankörlük değil yorgunsunuz anlıyorum sizi.Ama ağlıyor işte bu veletler yapacak bişey yokİnanın şükrediyorum her dakika. İnşallah bir sağlık sıkıntısı olmasın da huyu böyle deyip çekerim diyorum. Benim durumumda olup yardımcı alamayan kadınlar, temizlik yapıp yemek yetiştirmeye çalışanlar vardır belki. Nankör davranmak da istemiyorum.
Evet sorun yok demişti doktor. Ben de iki gün önce eşime yeniden mi yaptırsak dedim hatta. Çünkü bebeğimiz çok rahat ve hızlı emekliyor ama 5 dakika desteksiz oturduktan sonra yana devriliyor. Sanki emekleyen çocuğun çok rahat desteksiz oturması lazım gibi geldi bana. Tabi sürekli kucakta taşıdığımız için yeterince pratik yapamamasından da kaynaklanıyor olabilir.Kalça ultrasonu çekildi mi bebeğinize ?
Çok şükür. ama yinede bir defa daha çektirin bence.çocuğunuzu sırt üstü yatırım kasık çizgilerine bakın simetrik mi? Aynı şekilde yüzüstü yatırıp poposunun çizgilerine bakın simetrik mi? ( kasık çizgisi gibi olan yer ) birde yine sırtüstü yatırıp bacaklarını bileklerden geri doğru ittirin yani dizleri yukarı gelecek gibi.dizleri eşit hizada mı bunlara bakın.bunlar basit kalça muayenesi.doktorda bunları yapacak ve ultrason çekecek.inşallah tez zamanda ağlamalar düzelir.sevgiler.Evet sorun yok demişti doktor. Ben de iki gün önce eşime yeniden mi yaptırsak dedim hatta. Çünkü bebeğimiz çok rahat ve hızlı emekliyor ama 5 dakika desteksiz oturduktan sonra yana devriliyor. Sanki emekleyen çocuğun çok rahat desteksiz oturması lazım gibi geldi bana. Tabi sürekli kucakta taşıdığımız için yeterince pratik yapamamasından da kaynaklanıyor olabilir.
Kalça çıkığı bakıldı mı arkafaşım? Yıllar evvel alt komşumun bebeği bütün binayı yıkarcasına ağlıyordu. Aylar sonra anlaşıldı.İnşallah dediğiniz gibidir.
Bugün 5 aydan beridir ilk kez yakın bir şehirde yaşayan ailemi ziyaret ettik. Sadece birkaç saatliğine. Tabi bizim ufaklık yine tam havasındaydı. 9 aydır ne çektiğimi bilen annem babam bile 5 aylık yeğenimin ne kadar uslu akıllı olduğunu, ne kadar rahat gazını çıkardığını anlatıp durdular. Ben çıldırmaya az kaldı diyorum onlar uslu bebek örnekleri veriyorlar. İyice çıldırıp eve döndüm. (Yanlış anlaşılmasın yeğenim çok tatlı maşallah. Allahım nazarlardan saklasın ama ailemin bana karşı düşüncesizliği bitirdi beni)
Lütfen bu anların tadını çıkartın. Güzel anılar biriktirin. Çocuğunuzu kimse ile kıyaslamayın, kıyaslatmayın. Emin olun geçici bir süreç sabr. Sağlıklı, mutlu kalınİnşallah dediğiniz gibidir.
Bugün 5 aydan beridir ilk kez yakın bir şehirde yaşayan ailemi ziyaret ettik. Sadece birkaç saatliğine. Tabi bizim ufaklık yine tam havasındaydı. 9 aydır ne çektiğimi bilen annem babam bile 5 aylık yeğenimin ne kadar uslu akıllı olduğunu, ne kadar rahat gazını çıkardığını anlatıp durdular. Ben çıldırmaya az kaldı diyorum onlar uslu bebek örnekleri veriyorlar. İyice çıldırıp eve döndüm. (Yanlış anlaşılmasın yeğenim çok tatlı maşallah. Allahım nazarlardan saklasın ama ailemin bana karşı düşüncesizliği bitirdi beni)
37 yaşında 3 çocuk annesiyim. En küçük çocuğum henüz 9 aylık. Doğduğu gün ağlamaya başladı ve o günden beridir hiç es vermeden ağlamaya devam ediyor. Önce gaz dedik sonra diş de eklendi ama bir gıdım bile düzelme olmadı.
Büyük kızım 11 yaşında ve bu süreci nispeten kolay atlattı ama ortanca kızım resmen bambaşka bir çocuk oldu. Sürekli öfkeli, ne söylesem bağırarak cevap veriyor. Okullar tatil olmadan en azından okulda oyun oynayıp enerjisini atıyordu ama okullar tatil olduğundan beri daha da kötü oldu durumu. Çünkü küçük bebeğimizle ilgilenmekten onun oyun ihtiyacını karşılayamıyoruz.
Ben artık normale dönmek istiyorum kızlar. Bu yavru hep böyle mi olacak?? Artık tahammül gücümün azaldığını hissediyorum,
Evde bakıcımız var ama asla onunla olmak oynamak istemiyor. Temizlik için de yardımcımız geliyor ama bu bebek için bu saydıklarımın hiçbiri yeterli değil. Eşim çok yoğun çalışmasına rağmen eve gelip duş alıyor ve hemen bebekle ilgilenmeye başlıyor ama en fazla 15 dk sonra yine ağlama sesi
Acaba doktorların anlayamadığı bir sorunu mu var? Üç ayrı doktor muayene etti, kan testlerinde sorun yok. Bunca ağlama sadece huysuzluktan mı acaba yoksa başka bir doktordan da görüş almalı mıyım?
Lütfen özellikle huysuz ya da çok ağlayan bebekleri olanlardan yorum istiyorum. Hep böyle mızmız mı kalacak yoksa günün birinde normal bir aile olabilecek miyiz?
Işte o benim37 yaşında 3 çocuk annesiyim. En küçük çocuğum henüz 9 aylık. Doğduğu gün ağlamaya başladı ve o günden beridir hiç es vermeden ağlamaya devam ediyor. Önce gaz dedik sonra diş de eklendi ama bir gıdım bile düzelme olmadı.
Büyük kızım 11 yaşında ve bu süreci nispeten kolay atlattı ama ortanca kızım resmen bambaşka bir çocuk oldu. Sürekli öfkeli, ne söylesem bağırarak cevap veriyor. Okullar tatil olmadan en azından okulda oyun oynayıp enerjisini atıyordu ama okullar tatil olduğundan beri daha da kötü oldu durumu. Çünkü küçük bebeğimizle ilgilenmekten onun oyun ihtiyacını karşılayamıyoruz.
Ben artık normale dönmek istiyorum kızlar. Bu yavru hep böyle mi olacak?? Artık tahammül gücümün azaldığını hissediyorum,
Evde bakıcımız var ama asla onunla olmak oynamak istemiyor. Temizlik için de yardımcımız geliyor ama bu bebek için bu saydıklarımın hiçbiri yeterli değil. Eşim çok yoğun çalışmasına rağmen eve gelip duş alıyor ve hemen bebekle ilgilenmeye başlıyor ama en fazla 15 dk sonra yine ağlama sesi
Acaba doktorların anlayamadığı bir sorunu mu var? Üç ayrı doktor muayene etti, kan testlerinde sorun yok. Bunca ağlama sadece huysuzluktan mı acaba yoksa başka bir doktordan da görüş almalı mıyım?
Lütfen özellikle huysuz ya da çok ağlayan bebekleri olanlardan yorum istiyorum. Hep böyle mızmız mı kalacak yoksa günün birinde normal bir aile olabilecek miyiz?
37 yaşında 3 çocuk annesiyim. En küçük çocuğum henüz 9 aylık. Doğduğu gün ağlamaya başladı ve o günden beridir hiç es vermeden ağlamaya devam ediyor. Önce gaz dedik sonra diş de eklendi ama bir gıdım bile düzelme olmadı.
Benim yegenim boyleydi. Her gun saatlerce aglardi. 7 aylik dogmustu, sebebi mi bilmiyorum ama artik kafayi yiyorduk. Abim ise giderken bize getiriyordu, esi biraz dinlensin diye. Tum gece aglayan cocuk sabah da devam ediyordu. Gitmedikleri doktor kalmadi. Hicbir sey ise yaramadi. 1 yasina girdiginde bicak gibi kesildi aglamalari. Insallah sizinki de yakinda biter.37 yaşında 3 çocuk annesiyim. En küçük çocuğum henüz 9 aylık. Doğduğu gün ağlamaya başladı ve o günden beridir hiç es vermeden ağlamaya devam ediyor. Önce gaz dedik sonra diş de eklendi ama bir gıdım bile düzelme olmadı.
Sizde şükür abla varmış benimki 5 yaşında oğlum kızda 7 aylık olacak gğnlerim çok kötü geçiyo sürekli ağlıyo doğduğunda bi başladı susturana aşkolsun belimde yeri hazır akşama kadar yan oturuyo oğlumla ilgilenemiyorum tam uyutuyorum dinlenicem dediğim an anne oyun oynayalım mı diyo geçmeyecek ben umudu kestim siz yine ev işiyle uğraşmıyosunuz bende oda var iptalimEvet kesinlikle ilgisizlikten. Arada oynayalım mi anneciğim diye sorduğumda çocuk inanamayan gözlerle bakakalıyorYarım saat oynadığımız günlerde bile hemen davranışlarında olumlu değişmeler oluyor. Tamam anne demeye başlıyor ama maalesef devamını getiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?