Hayatım ne zaman normale dönecek?

Bırak ağlasın ilgilenme biraz. Kücücük Cocuk sizi parmağında oynatıyor resmen
İnanın ilgilenmesem ağlamaktan katılıyor o derece yani. Hatta kucakta bile sürekli ağlıyor.

Maalesef çok düzensiz besleniyorum vakitsizlikten. Hatta süt alerjisi vardır diye daha yeni yeni süt ürünleri tüketmeye başladım ama durumunda hiçbir değişme olmadı.

Çok şükür sağlıklı evlatlarıniz var.Olaylara negatif değil pozitif tarafından bakıp sahip olduklarıniza şükür edin.Biliyorum zor ama bu bakış açısı hayatı size kolaylaştırır.Zamana ihtiyaç var..

Bu ikinci bakıcımız. İlki yazın tatil yapmak istediğini söyledi ama bence bu kadar zor bir bebekle uğraşmak zor geldi. Şu anki bakıcımızla da daha hiç yalnız bırakmadım.

Yıkıldım şu an
Ben yıkıldım da siz yıkılmayın, belki bi geçiş dönemidir toparlar. Çok özendim sessiz sakin çocuğu olanlara, benimki sakin olmadığından başka çocuk da düşünemiyorum zor yani bazı çocuklar, insanın ömrünü tüketiyorlar resmen

İnanın şükrediyorum her dakika. İnşallah bir sağlık sıkıntısı olmasın da huyu böyle deyip çekerim diyorum. Benim durumumda olup yardımcı alamayan kadınlar, temizlik yapıp yemek yetiştirmeye çalışanlar vardır belki. Nankör davranmak da istemiyorum.

Nankörlük değil yorgunsunuz anlıyorum sizi.Ama ağlıyor işte bu veletler yapacak bişey yok böyle kalmayacak derdini anlatmaya başlayınca daha az ağlayacak:)

Kalça ultrasonu çekildi mi bebeğinize ?
Evet sorun yok demişti doktor. Ben de iki gün önce eşime yeniden mi yaptırsak dedim hatta. Çünkü bebeğimiz çok rahat ve hızlı emekliyor ama 5 dakika desteksiz oturduktan sonra yana devriliyor. Sanki emekleyen çocuğun çok rahat desteksiz oturması lazım gibi geldi bana. Tabi sürekli kucakta taşıdığımız için yeterince pratik yapamamasından da kaynaklanıyor olabilir.

Benimde 2. ablam sürekli ağlarmış. Annem anlatır durur hayattan bezdim diye. Benimde sesim çıkmazmış ondan sonra ilaç gelmişim.
Huy meselesi.

Çok şükür. ama yinede bir defa daha çektirin bence.çocuğunuzu sırt üstü yatırım kasık çizgilerine bakın simetrik mi? Aynı şekilde yüzüstü yatırıp poposunun çizgilerine bakın simetrik mi? ( kasık çizgisi gibi olan yer ) birde yine sırtüstü yatırıp bacaklarını bileklerden geri doğru ittirin yani dizleri yukarı gelecek gibi.dizleri eşit hizada mı bunlara bakın.bunlar basit kalça muayenesi.doktorda bunları yapacak ve ultrason çekecek.inşallah tez zamanda ağlamalar düzelir.sevgiler.

Kalça çıkığı bakıldı mı arkafaşım? Yıllar evvel alt komşumun bebeği bütün binayı yıkarcasına ağlıyordu. Aylar sonra anlaşıldı.

Lütfen bu anların tadını çıkartın. Güzel anılar biriktirin. Çocuğunuzu kimse ile kıyaslamayın, kıyaslatmayın. Emin olun geçici bir süreç sabr. Sağlıklı, mutlu kalın

Erkek bebek mi? Eğer erkekse testislerini kontrol ettirin bazı bebeklerde su toplanması oluyor ve maalesef çok ağlıyorlar bu yüzden. Benim çocuğumda 9 aydan sonra diş çıkarırken gece gündüz ağlamaya başladı. Şuan 14 aylık daha iyi en azından oyuncakların herşeyin farkında oyalanabiliyor yani. Ama küçükken pusetine koyup dolaşırdık çok severdi o günde güzel uyurdu.

Relaxation Music Mother Baby

bu tür müzikler arat internette. kaliteli bir ses sistemiyle çal.

ya da Kur'an dinletmeyi dene farklı okuyuculardan... büyük ihtimalle faydası olur.

Işte o beniminan anlattığın durumu 9 ay çektik duş bile alamazdım yaşadığım şehirde özelde, devlette, muayenesi olan tüm doktorlara görürdüm gaz dediler başka bir şey demediler.En son biogaia diye bir damla biraz iyi gelmişti ama bir nebze.Simdi büyüdü. O kadar uslu, tatlı, söz dinleyen, bana düşkün bir çocuk oldu ki anlatamam.Sanki birisi gece yarısı evime girdi o huysuz sürekli ağlayan çocuğu götürdü yerine bunu koydu.Demem o ki hepsi geçiyor sabırlı olmaya çalışın iki evladiniza da.Biliyorum karşıdan atıp tutmak kolay ama insan pişman oluyor ilerde.Hepsini toplayın bağa, bahçeye gidin ağladı diye dönmeyin alışsınlar hepsi.Inan gamsız annelerin çocukları psikolojik olarak daha sağlam oluyor

Bebeğiniz erkekse sünnet oldu mu? Kardeşim dediğiniz gibiymiş, 13 ay boyunca hiç susmadan ağlamış. Düşünün, iki demir beşik kırılmış sallamaktan sonunda bir doktor sünnet önermiş, sünnetten sonra sesi kesilmiş ha yine çok yaramazmış ama ağlama ve mızmızlık gitmiş. Onunla ilgili bir sorun varmış. Sizin de öyle bir sorununuz olabilir mi acaba?

Benim yegenim boyleydi. Her gun saatlerce aglardi. 7 aylik dogmustu, sebebi mi bilmiyorum ama artik kafayi yiyorduk. Abim ise giderken bize getiriyordu, esi biraz dinlensin diye. Tum gece aglayan cocuk sabah da devam ediyordu. Gitmedikleri doktor kalmadi. Hicbir sey ise yaramadi. 1 yasina girdiginde bicak gibi kesildi aglamalari. Insallah sizinki de yakinda biter.

Sizde şükür abla varmış benimki 5 yaşında oğlum kızda 7 aylık olacak gğnlerim çok kötü geçiyo sürekli ağlıyo doğduğunda bi başladı susturana aşkolsun belimde yeri hazır akşama kadar yan oturuyo oğlumla ilgilenemiyorum tam uyutuyorum dinlenicem dediğim an anne oyun oynayalım mı diyo geçmeyecek ben umudu kestim siz yine ev işiyle uğraşmıyosunuz bende oda var iptalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…