Bir arkadaşımın ve benim bebeğim için gittiğimiz farklı doktorlardan aldığımız tepki.37 yaşında 3 çocuk annesiyim. En küçük çocuğum henüz 9 aylık. Doğduğu gün ağlamaya başladı ve o günden beridir hiç es vermeden ağlamaya devam ediyor. Önce gaz dedik sonra diş de eklendi ama bir gıdım bile düzelme olmadı.
Büyük kızım 11 yaşında ve bu süreci nispeten kolay atlattı ama ortanca kızım resmen bambaşka bir çocuk oldu. Sürekli öfkeli, ne söylesem bağırarak cevap veriyor. Okullar tatil olmadan en azından okulda oyun oynayıp enerjisini atıyordu ama okullar tatil olduğundan beri daha da kötü oldu durumu. Çünkü küçük bebeğimizle ilgilenmekten onun oyun ihtiyacını karşılayamıyoruz.
Ben artık normale dönmek istiyorum kızlar. Bu yavru hep böyle mi olacak?? Artık tahammül gücümün azaldığını hissediyorum,
Evde bakıcımız var ama asla onunla olmak oynamak istemiyor. Temizlik için de yardımcımız geliyor ama bu bebek için bu saydıklarımın hiçbiri yeterli değil. Eşim çok yoğun çalışmasına rağmen eve gelip duş alıyor ve hemen bebekle ilgilenmeye başlıyor ama en fazla 15 dk sonra yine ağlama sesi
Acaba doktorların anlayamadığı bir sorunu mu var? Üç ayrı doktor muayene etti, kan testlerinde sorun yok. Bunca ağlama sadece huysuzluktan mı acaba yoksa başka bir doktordan da görüş almalı mıyım?
Lütfen özellikle huysuz ya da çok ağlayan bebekleri olanlardan yorum istiyorum. Hep böyle mızmız mı kalacak yoksa günün birinde normal bir aile olabilecek miyiz?
" Bakın hanfendi biliyorum çözüm istiyorsunuz ama bazı bebekler böyledir fazla ağlarlar , buna sadece kolik diyemeyiz. Aglak fazla gürültücü "
Yaşayanlar geçtiğini söylüyor ben de bekliyorum biz 8 buçuk aylık olduk. Yeni oyuncaklara bile sinirleniyo ogliyo . Yeni olan hiç bir şeyi kolay kabullebmiyo. Bi doktorumuz hahssas bebek demişti. Böyle bebekler her şeye karşı hassas olurmuş ses ışık vs vs benim oğlumda doktorun saydıkları hep var. Odasına ışık girmesin diye çift kat güneş geçirmez perde aldık, yetmedi camları karton kolilerle kapattık. Odasının kapısının dışına bile perde taktık. Camlarına ses izolasyonu için malzeme aldık. Çok hzursuz çok hassas. Bir tek doğarken ağlamadı bebegime bişey oldu diye korkmuştum sonra bi başladı hala devam. Bir annenin başına gelebilecek en zorlu durum.