- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
İlk başta öyle konuştum ama anneme mesaj attıktan sonra o kadar korktumki yalvardım arama öldürürler beni diye. Arkadaşlarımda arayıp ikna etmeye çalıştılar ama olmadıSavcılığa ver tabii ki. Birde şu sevgililerinize lütfen ama lütfen zaaflarınızı belli etmeyin. Zamanında şunu deseydin; öyle bir şey yaparsan babam bana bir şey yapmaz ama seni gebertir bak bakalım böyle yapabiliyor muydu?
Ben olsam saniye durmam savcılığa veririm. Aklı başına gelsin. Milleti tehdit etmek neymiş görsün.Elinde ikimizin yatakta sarılarak çekildiği fotoğraflar var sanırım öpüsürken falanda var
Reşitseniz ve gizlilik hakkınızı kullanarak aileniz dahil bu konuyu kimsenin bilmemesini beyan edersiniz dilekçeniz de savcılık ailenize haber vermez zaten.Savcılığa vermeyi süründürmeyi çok istiyorum ama ailemin herşeyden haberi olucak bu benim için ölüm demek
İşte tam da bu yüzden şikayet şart olmuşİlk aradığında bağırıp çağırdım. Benimle uğraşmamasını şikayet ediceğimi söyledim. Hiç bişeyden korkum yok dedi. Yapmaz diye düşündüm ama gecenin 3ünde 4ünde annemi defalarca aradı annem telefonunu kapattı. Ertesi gün mesaj attı benimle ilgili bildiği çok şey var ben şikayet edicem falan diyince daha çok hırslanıyo tamam yapıcam dediklerini dedim hala yazıyo allahım
Annem babam gibi sakin değilki. Anneme mesajların yalan olduğunu söyledim ama babam anında inanır olayın peşini bırakmaz asla. Elinde kanıtta var biter herşey
İşte ama sen geri adım atmışsın hatta ben olsam annem babama da söyledi babam arkamda şikayetçi olmaya gidiyoruz derdim. Sen adama kozu vermişsin o da kullanıyor. Benim kastettiğim şuydu; erkek arkadaşınken ailenin senin kılına zarar gelirse ortalığı yıkacağına ve ne olursa olsun senin yanında olacağına onu inandırsaydın.İlk başta öyle konuştum ama anneme mesaj attıktan sonra o kadar korktumki yalvardım arama öldürürler beni diye. Arkadaşlarımda arayıp ikna etmeye çalıştılar ama olmadı
Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra benim yaptığım kötü bişeyi öğrendi. Hakaretler, küfürler tehditler yağdırıyo , annemi aradı açmamasını, psikolojisi bozuk eski sevgilimin aradığını söyledim. Canımı yakmak için herşeyi yapıyo. Hayatımı mahvetmek beni öldürmekten beter hale getirmek istiyo. Anneme mesaj atmış birlikte yaşadığımız şeyleri, sırlarımızı anlatmış inanmamasını, çocuğun canımı yakmak için uğraştığını akli demgesinin yerinde olmadığını söyledim ama oda çok kötü durumda. Babam bilse onada kendinede banada zarar verir bütün hayatım biter.
Şuan onunla aynı şehirde değilim yaz tatili için evime geldim, okullar açıldığında o şehre gidicektim. Bana buraya gelmiyceksin, bu şehre adımını atarsan babana ulaşır herşeyi anlatır fotoğrafları atarım dedi. Bana gün yüzü göstermiceğini, hayatımı mahvediceğini söylüyo. Ben oraya gidemem bidaha, başka üniye yatay geçiş yapmayı düşündüm ama başvuru tarihleri geçmiş ve zaten ortalamam tutmuyo. Geçen seneki ösym puanımla yapabilirdim belki ama başvurular çoktan bitmiş. Bunu ona söyledim, okumucaksın o zaman buraya gelmiyceksin o kadar tarzında konuştu. Okulu bırakamam bu sene tekrar hazırlansam babama ne diycem 3 aydır her şey yolunda okula geri dönücem diye biliyo. Durup dururken tekrar hazırlancağımı söylesem bişeyler sezer ve bi yılım boşa gitti diye öldürür beni babamda çok ters bi adam. Çocuk şuan bile yazıyo korkumdan cevap veriyorum hala tehdit ediyo napıcağımı bilmiyorum yemek yiyemiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum çok kötü bi durumdayım herşey bitti. Şuan bile yazıyo hayatımı mahvetmek için elinden geleni yapıcak ve yapabilceğim hiç bişey yok şuan lütfen bi yol gösterin
hemen polise git bence polis arasın bi rica et abi böyle böyle biri var basımda de savcılıga sikayet edersem ailem duyar de siz bi konusun de polis gibi belki o zaman korkarEski sevgilimle ayrıldıktan sonra benim yaptığım kötü bişeyi öğrendi. Hakaretler, küfürler tehditler yağdırıyo , annemi aradı açmamasını, psikolojisi bozuk eski sevgilimin aradığını söyledim. Canımı yakmak için herşeyi yapıyo. Hayatımı mahvetmek beni öldürmekten beter hale getirmek istiyo. Anneme mesaj atmış birlikte yaşadığımız şeyleri, sırlarımızı anlatmış inanmamasını, çocuğun canımı yakmak için uğraştığını akli demgesinin yerinde olmadığını söyledim ama oda çok kötü durumda. Babam bilse onada kendinede banada zarar verir bütün hayatım biter.
Şuan onunla aynı şehirde değilim yaz tatili için evime geldim, okullar açıldığında o şehre gidicektim. Bana buraya gelmiyceksin, bu şehre adımını atarsan babana ulaşır herşeyi anlatır fotoğrafları atarım dedi. Bana gün yüzü göstermiceğini, hayatımı mahvediceğini söylüyo. Ben oraya gidemem bidaha, başka üniye yatay geçiş yapmayı düşündüm ama başvuru tarihleri geçmiş ve zaten ortalamam tutmuyo. Geçen seneki ösym puanımla yapabilirdim belki ama başvurular çoktan bitmiş. Bunu ona söyledim, okumucaksın o zaman buraya gelmiyceksin o kadar tarzında konuştu. Okulu bırakamam bu sene tekrar hazırlansam babama ne diycem 3 aydır her şey yolunda okula geri dönücem diye biliyo. Durup dururken tekrar hazırlancağımı söylesem bişeyler sezer ve bi yılım boşa gitti diye öldürür beni babamda çok ters bi adam. Çocuk şuan bile yazıyo korkumdan cevap veriyorum hala tehdit ediyo napıcağımı bilmiyorum yemek yiyemiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum çok kötü bi durumdayım herşey bitti. Şuan bile yazıyo hayatımı mahvetmek için elinden geleni yapıcak ve yapabilceğim hiç bişey yok şuan lütfen bi yol gösterin
Bu zamanda bu muameleyi görüyorsun ünv öğrencisisin ama reşit olamamışsın.fotoları çekerken biliyordun di.mi islerin bi gün bozulacağını hic düşünmedin di.mi simdi o kadar anlatılıyor tehditlere boyun egmeyin diye o seni o.kadar iyi tanıyor.ki boyle saçma sapan şeylerle seni tehdit ediyor sen de onun istediğini yapıyorsun .baban öğrenmesin diye onun her istedigiNi yapmak ....isler daha çok büyümeden yılanın başını ez.sonra çok üzüleceğine simdi cesaret et .çocuklarımız olunca nasıl koruyacagiz valla çok tedirginim.
Aynı fikirdeyim. Kızın babası çocuğa höt dese bakalım çocuğun gıkı çıkıyor mu? Arkası bir taraflarına vura vura kaçar. Çoccuklar sahipsiz olmadığını hissettiği anda her şey çözülür.çocuklarımızı korkutmayacağız.
her zaman bize geri dönebileceklerini, onlara destek olacağımızı, reddetmeyeceğimizi bilmelerini sağlayacağız
bu kızın babası zamanında bu kadar sıkıştırmasaydı şu an gider açık yüreklilikle söylerdi böyle böyle bir şey oldu baba diyerek.
benim annem her zaman bir şey olduğunda ilk bana geleceksin derdi
ki öyle de yaptım
çünkü beni reddetmeyeceğini biliyorum
Aynı fikirdeyim. Kızın babası çocuğa höt dese bakalım çocuğun gıkı çıkıyor mu? Arkası bir taraflarına vura vura kaçar. Çoccuklar sahipsiz olmadığını hissettiği anda her şey çözülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?