Hayatım tepetaklak oldu

Aynısı başıma gelmişti.mesajları sakla.tamam de geçiştir.haber vermeden git o şehire.bır arkadasını al dırek karakola gidin bavullarla.komısere durumu anlat.abı ıste böyle oldu vs dıye.telefon açıp çagırılar.bır gece nezarette kalır.bak bı daha arıyomu senı.oyle güzel yola getırıyolar kı.bu kız of dese senden bılırız dıyolar.ailene haber vermiyolar.emin ol.aksam gıdersen daha ıyı olur.karakolda sadece gece amiri oluyo.ınan bana ıse yarıyo

bak buda çok mantılı. önemli olan gözünün korkması.
eski çalıştığım yerin iş telefonuna bi çocuk cinsel organının fotosunu yollamıştı o kadar dedik bak bu şirket hattı savcılığa veririz başın ağrır diye dinlemedi. şimdi cezasını çekiyo annesi kızkardeşi bile geldi şirkete fena korkmuşlar geleceği yanacak diye ama iş işten geçti

Hayir ben anlamiyorum belli ki ruh hastasi siz buna ne yaptinizda boyle ugrasiyor .hic mi bu derece manyak oldugunu anlamadiniz ?birde allah askina ne yasiyorsaniz yasayin kendi tercihiniz ama nisanlinizla bile boyle resimler cekilmeyin ne gerek var ya al basina bela iste sustugun ivin ustune geliyo savciliga sikayet et ona da msj at babama herseyi anlattim savciliga goturdu senden siksyetci olduk devam ederse bem ona gosteririm dedi de baska birini babanmis gibi tlfla onla konustur yap yani birseyler

İlk aradığında bağırıp çağırdım. Benimle uğraşmamasını şikayet ediceğimi söyledim. Hiç bişeyden korkum yok dedi. Yapmaz diye düşündüm ama gecenin 3ünde 4ünde annemi defalarca aradı annem telefonunu kapattı. Ertesi gün mesaj attı benimle ilgili bildiği çok şey var ben şikayet edicem falan diyince daha çok hırslanıyo tamam yapıcam dediklerini dedim hala yazıyo allahım

Sende onun annesini babasını ara o zaman. Oğlunu kafayı yedi beni rahatsız ediyor. Annemi arıyor gecenin 3 ünde 4 ünde de. Bu arada annen baban akıllı telefon kullanıyorsa onun numarasini engelle onların telefonlarından.

Okula dönünce tehdit mesajları ile git savcılığa şikayet et. Alsınlar ifadesini terbiyesiz bak seni sahipsiz görüyor. Ne yapmış olursan ol bitmiş gitmiş is icin seni rahatsız edemez.

Yaptığın kötü şey nedir?

En kötü şeyi düşünelim annesinden babasından saklaması gereken. Bu salakla çıkarken gitti başkası ile yattı diyelim.
Ne olursa olsun işte çocuklarımızı hiç korkutmayacağızki böyle haddini bilmezler onlara dadandiginda bize gelmekten savcıya polise gitmekten cekinmeyecekler.

En kötü şeyi düşünelim annesinden babasından saklaması gereken. Bu salakla çıkarken gitti başkası ile yattı diyelim.
Ne olursa olsun işte çocuklarımızı hiç korkutmayacağızki böyle haddini bilmezler onlara dadandiginda bize gelmekten savcıya polise gitmekten cekinmeyecekler.
aynen katiliyorum size ama bunlarin yaninda kendilerini korumayida bedenlerinin kiymetini bilmeyi de ogretmek lazim belki o zaman daha az zararr gorurler

Iyidekonu sahibi ne olduda sorulari cevaplamıyorsun. Ayrıca eğer bu kadar korkuyorsaniz anne babanızdan böyle işlere kalkışmayın. Iste sonucu böyle cıkmaz sokak oluyor.

O rezil erkek arkadasinin ailesine babasina ulas..guzelce ve iyilikle olanlari anlat.tehditlerini ve yaptiklarinida.Babam duyarsa once onu oldurur de.

Bu adamdan neden bu kadar çok korkuyorsun? Kompleksli, ayrılmayı sindirememiş zavallının teki. Bir halt yapamaz, sen korktuğun için üzerine üzerine geliyor . Şikayetçi olmalısın mutlaka, boş tehditler için geleceğini yakma.

Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra benim yaptığım kötü bişeyi öğrendi. Hakaretler, küfürler tehditler yağdırıyo , annemi aradı açmamasını, psikolojisi bozuk eski sevgilimin aradığını söyledim. Canımı yakmak için herşeyi yapıyo. Hayatımı mahvetmek beni öldürmekten beter hale getirmek istiyo. Anneme mesaj atmış birlikte yaşadığımız şeyleri, sırlarımızı anlatmış inanmamasını, çocuğun canımı yakmak için uğraştığını akli demgesinin yerinde olmadığını söyledim ama oda çok kötü durumda. Babam bilse onada kendinede banada zarar verir bütün hayatım biter.
Şuan onunla aynı şehirde değilim yaz tatili için evime geldim, okullar açıldığında o şehre gidicektim. Bana buraya gelmiyceksin, bu şehre adımını atarsan babana ulaşır herşeyi anlatır fotoğrafları atarım dedi. Bana gün yüzü göstermiceğini, hayatımı mahvediceğini söylüyo. Ben oraya gidemem bidaha, başka üniye yatay geçiş yapmayı düşündüm ama başvuru tarihleri geçmiş ve zaten ortalamam tutmuyo. Geçen seneki ösym puanımla yapabilirdim belki ama başvurular çoktan bitmiş. Bunu ona söyledim, okumucaksın o zaman buraya gelmiyceksin o kadar tarzında konuştu. Okulu bırakamam bu sene tekrar hazırlansam babama ne diycem 3 aydır her şey yolunda okula geri dönücem diye biliyo. Durup dururken tekrar hazırlancağımı söylesem bişeyler sezer ve bi yılım boşa gitti diye öldürür beni babamda çok ters bi adam. Çocuk şuan bile yazıyo korkumdan cevap veriyorum hala tehdit ediyo napıcağımı bilmiyorum yemek yiyemiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum çok kötü bi durumdayım herşey bitti. Şuan bile yazıyo hayatımı mahvetmek için elinden geleni yapıcak ve yapabilceğim hiç bişey yok şuan lütfen bi yol gösterin
Savcılığa gitmelisiniz mutlaka

Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra benim yaptığım kötü bişeyi öğrendi. Hakaretler, küfürler tehditler yağdırıyo , annemi aradı açmamasını, psikolojisi bozuk eski sevgilimin aradığını söyledim. Canımı yakmak için herşeyi yapıyo. Hayatımı mahvetmek beni öldürmekten beter hale getirmek istiyo. Anneme mesaj atmış birlikte yaşadığımız şeyleri, sırlarımızı anlatmış inanmamasını, çocuğun canımı yakmak için uğraştığını akli demgesinin yerinde olmadığını söyledim ama oda çok kötü durumda. Babam bilse onada kendinede banada zarar verir bütün hayatım biter.
Şuan onunla aynı şehirde değilim yaz tatili için evime geldim, okullar açıldığında o şehre gidicektim. Bana buraya gelmiyceksin, bu şehre adımını atarsan babana ulaşır herşeyi anlatır fotoğrafları atarım dedi. Bana gün yüzü göstermiceğini, hayatımı mahvediceğini söylüyo. Ben oraya gidemem bidaha, başka üniye yatay geçiş yapmayı düşündüm ama başvuru tarihleri geçmiş ve zaten ortalamam tutmuyo. Geçen seneki ösym puanımla yapabilirdim belki ama başvurular çoktan bitmiş. Bunu ona söyledim, okumucaksın o zaman buraya gelmiyceksin o kadar tarzında konuştu. Okulu bırakamam bu sene tekrar hazırlansam babama ne diycem 3 aydır her şey yolunda okula geri dönücem diye biliyo. Durup dururken tekrar hazırlancağımı söylesem bişeyler sezer ve bi yılım boşa gitti diye öldürür beni babamda çok ters bi adam. Çocuk şuan bile yazıyo korkumdan cevap veriyorum hala tehdit ediyo napıcağımı bilmiyorum yemek yiyemiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum çok kötü bi durumdayım herşey bitti. Şuan bile yazıyo hayatımı mahvetmek için elinden geleni yapıcak ve yapabilceğim hiç bişey yok şuan lütfen bi yol gösterin

Bu kadar korkacak ne yapmış olabilirsin..En fazla onunla birlikte olmuşsundur ve elinde uygunsuz fotoğrafın vardır.
Aslında yeri değil ama ,bu gencecik yaşlarda nasıl hemen birine güvenip her konuda açabiliyorsunuz kendinizi.
Bir şeyler yaşadıysan,arkasında dur.Arkasında duramayacağın şeyleri de yapma.

Kimseden korkma,bu tehditlere boyun eğersen sonun daha kötü.Kim bu adam da seni o şehre bile sokmayacak!!
Allah aşkına sen kimle beraberdin,bir kendine gel.Savcılığa ver gerekirse..Baban da öğrenirse,iftira atıyor de..Fotografarda fotoshop dersin ..Tekrar söylüyorum bu adama boyun eğersen,başına daha kötü şeyler gelir.

Ailenden ,arkadaşlarından veya kuzeninden bir erkek arasın bunu.Sahipsiz olmadığını göstersin. Arkanda birileri olduğunu görürse bu kadar rahat ötemez.Bulmuş senin gibi kolay sinen birini,korkuttukça korkutuyor.

Bu işten de ders çıkar kendine,her önüne gelen adama bu kadar dökülme.

Yazik degil mi aileniz sizi okusun diye guvenerek başka sehre okumaya yolluyor, siz okumaktan baska her halta burnunuzu sokmussunuz. Yatakta opuserek resim cektirirken akliniz nerdeydi? Madem bu halinizi kabullenemeyecek bir babaniz var ne diye boyle seyler yapiyorsunuz? Birgun bunu size karsi kullanacagini dusunmediniz mi? Hic mi gazete okumuyorsunuz, haber bakmiyorsumuz, hic mi su forumu okumuyorsunuz ya. Kusura bakmayin belayi kendiniz cagirmissiniz. İnşallah kurtulursunuz o pislikten ve bu surecten aklinizi basiniza almis bir sekilde cikarsiniz. Nato kafa nato mermer olmayin.

:KK9::KK9::KK9:
Yazik degil mi aileniz sizi okusun diye guvenerek başka sehre okumaya yolluyor, siz okumaktan baska her halta burnunuzu sokmussunuz. Yatakta opuserek resim cektirirken akliniz nerdeydi? Madem bu halinizi kabullenemeyecek bir babaniz var ne diye boyle seyler yapiyorsunuz? Birgun bunu size karsi kullanacagini dusunmediniz mi? Hic mi gazete okumuyorsunuz, haber bakmiyorsumuz, hic mi su forumu okumuyorsunuz ya. Kusura bakmayin belayi kendiniz cagirmissiniz. İnşallah kurtulursunuz o pislikten ve bu surecten aklinizi basiniza almis bir sekilde cikarsiniz. Nato kafa nato mermer olmayin.
:KK9::KK9::KK9: Aynen öyle ağzına sağlık :KK9::KK20::KK20:

uyanık ol bu serseriye pabuç bırakma. Babana da söyle. Öldürecek falan değil seni. Kızısın sonuçta. Bir serseriye boyun eğmekten daha kötü ne olabikir hayatta. Korkma sakın . En az 2 yıl yer. Anneni araması tehditler hepsinden. Küçük olduğun için ve babandan korktuğun için bu pislikleri yapabiliyor. Babana söyle hemen sonucu ne olursa olsun.

Öncelikle bu sana büyük bi ders olsun. Bi daha birini iyice tanımadan böyle şeylere kalkışmazsın. Çok mu aradın bu salağı? Neyse olan olmuş. Sen başka uniye geçiş de yapsan bu adam peşini bırakmaz o yüzden bu ihtimali düşünme. Gidip okulunu oku sakın akılsızlık etme bak. Reşitsin, savcılığa git bu adam beni tehdit ediyor de. O aptal senin gözünü korkutmaya çalışıyor okul yok işi gücü yok canı sıkılıyor senle uğraşıyor. Babana da dersin uniden biri bela oldu tehdit ediyor saçma sapan şeyler söylüyor. Fotoğraf olayı için bir şey diyemeyeceğim. Baban görürse de öldürmez merak etme. Bir iki hır gür olur üçüncü güne normale döner her şey. Ama bu salak adam pabuç bırakma sakın, dimdik ayakta dur.

Dayin mayin amcan yada givenebilecegin bir erkek varsa baban gibo arat bakalim derdi neymis yada direk savciliga git dicem ama bir avukatin da aramasi is gorur ...annenle birlikte hareket et olan olmus artik caresine bakacaksin ...

Back
X