Hayatım zindan oldu

Bem size şöyle örenkle yardımcı olmaya çalışayım annem babam oldum olası hiç geçinemezlerdi hala da öyle aklım erdiğinde beri kızıyorum madem aanlaşamıyorlardı niye ayrılmadık diye hala kızarım sorunlu evde büyümektense keşke ayrı yaşasalardı annem fedakarlık yaptı diye onu da kayıramıyorım güçlü durup kendi ayakları üstünde dursaydı keşke diyorum

Sonra üyeler boşan dedi diye kızıyorsunuz.Tamam da şöyle bir tablo da boşan demekten başka bir öneri de bulunamıyorum ki ben napıyım yani?
Konu sahibi aileniz iyi niyetli insanlar bu çok net.
Boşanma büyük bir olay çok az aile boşan kızım der bizim gibi bir ülkede.
Ama bence içten içe onlarda sizin mutlu olmanızı istiyorlardır.
Evlenirken diretmişsiniz onları dinlememişsiniz peki neden şimdi dinliyorsunuz?
Tamam bi hatadır olmuş yaşayacağınız varmış demek ki hayat bu her şey olabilir.
Ama hatayı ısrarla sürdürmek neden ?

Bem size şöyle örenkle yardımcı olmaya çalışayım annem babam oldum olası hiç geçinemezlerdi hala da öyle aklım erdiğinde beri kızıyorum madem aanlaşamıyorlardı niye ayrılmadık diye hala kızarım sorunlu evde büyümektense keşke ayrı yaşasalardı annem fedakarlık yaptı diye onu da kayıramıyorım güçlü durup kendi ayakları üstünde dursaydı keşke diyorum
+1 Ben de hep diyorum annem evli ama mutsuz bir kadın olacağına keşke boşansaydı çalışsaydı kendi ayakları üstünde dursaydı da mutlu bi kadın olsaydı.

Bosanmaktan önce yapılacak çok şey var.Konuşmak durumu farkettirmek vs..
Bence ailen haklı boşanmak için yeterli sebeb yok.
Çocuk var arada.Bu sebebler den bosanilmaz.

Artık o kadar caresizim ki buraya üye olup benim durumumda olanlar ve sagduyulu insanlarla dertlesmek, fikir almak istedim.
5 yıllık evliyim. Esimle 11 yil konustuktan sonra evlendim. Ailem hiç istemedi ama ben çok ısrarcı olunca karşı da cikmadilar. Evin tek cocuguyum. Anne babam iyi eğitim görmüş kültürlü insanlar. Ama eşimin tarafında eşim dışında okumuş tek bir kişi yok. Kv ve kp çok gorgusuz, cahil insanlar. Annem aile çok önemli iyi düşün dediğinde aman ben anasi babasıyla mi evlenicem dedim. Bosanmamız için Kv çok uğraştı neler yaptı.( Kv kp 2.evliliği onlar boşanmayi çok kolay sıradan görür. )
Araba aldık ailem yarısını ödedi. Ev aldık 50 bine yakın para verdiler. Ben eşimin ailesinden maddi manevi hiçbir şey görmedim. Düğünde 3 bilezik taktilar onu da eşim alıp onlara takin diye vermiş. Bunu da yeni öğrendim. Ben maddiyata hiç önem vermedim hayatım boyunca sevgi öncelikli geldi. Ama arkama dönüp bakınca boşa geçmiş 16 sene var.
Annemler bulunduğum şehire taşındı 2 buçuk yasinda oğluma bakıyorlar. Her gün onlarda yiyip iciyoruz. Eşim bir ekmek dahi almaz annemlere yer içer kenara geçer. Annem hergün değişik bi yemek yapar. Üzerimize titrerler.
Eşim agresif kufurbaz bencil bi insan. Kendimi paraliyorum ev, is, çocuk ama eşim görmüyor. Sohbet etmez, yüzüme gülmez, asla derdimi dinlemez, cinsel hayatımız da yok. Her şeye karışır. Bi kadında o kadar dirdir olamaz mümkün değil. Sanki mahalle karısı gibi çene var. Hergün kendime lanet ediyorum bu adamın nesini sevdin diye. Çok boşanmanın eşiğine geldik ailem hiç destek olmadı. Gül gibi evladınız var, evlilik inişli çıkışlı, ickisi kumari yok falan filan....(onlar da nefret etti ama çocuk için susuyorlar.)
Lütfen bana bi akıl verin. Boguluyorum ben bu adamla. Sadece ben onun için para kaynagiyim başka hiçbir şey değil. Her gün ona uysam kavga kıyamet kopar ama ben de bıktım yoruldum sevgi bitti yerini nefret aldı.
Kızlar soruyorum size sadece iyi bi baba diye bi evlilik sürer mi? Çok uzun oldu kusura bakmayın, dertlesmek istedim.
Boşanınca siz ve yavrunuzun daha iyi olacağından eminseniz durmayın. :duduk:

yani söyle temiz ailelerin çocuklarıyla evlenip daha niye azar bu erkekler anlamam.ulan nankör karın calısıyor destek pırıl pırıl evlat vermiş sana aile tek cocugumuz diye cırpınıyor sen daha ne istiyon denk durmuyon.el ayagını ofalayıp köle olman saygı göstermen lazım.kusura bakmayın ama üzülüyorum böyle temiz ailelere böyle insanlar denk gelince .benim annem hep derdi insan esiyle evlenmiyor sadece ailesiylede evleniyor diye cokkkkkk dogru hep söylerdi.bir insanın önce ailesine bakıp eş sececeksin zaten sana az cok gösteriyor nsıl bir insan.o eşinizde bence azıtmıs nankörlükten.ye iç otur nasıl olsa tek cocugunu almıs ailenin bir tek göz nuru azıyor pis adam.
bence resti cekin kural koyun sunu sunu yapacaksın saygı sevgi bana ve aileme karsı sorumluluk diye ayrıl evden.baktın düzeldi.yalvardı git.yoksa su pis adama tırnagının ucunu verme daha fazla bu kadr son söz.
sen ailenin tek umudusun yavrularısın seni kollarlar merak etme gül gibi yasarsın.önüne yeni iyi bir insan cıkarsın rabbim mutlu ol insalhh

Siz boşansanızda o hala çocuğunuzun babası olacak. Siz ayrılacaksınız oğlunuz değil, iyi bir baba olmaya o zaman da devam eder. Kendinizi boşuna yormayın böyle bir insan için..

yani söyle temiz ailelerin çocuklarıyla evlenip daha niye azar bu erkekler anlamam.ulan nankör karın calısıyor destek pırıl pırıl evlat vermiş sana aile tek cocugumuz diye cırpınıyor sen daha ne istiyon denk durmuyon.el ayagını ofalayıp köle olman saygı göstermen lazım.kusura bakmayın ama üzülüyorum böyle temiz ailelere böyle insanlar denk gelince .benim annem hep derdi insan esiyle evlenmiyor sadece ailesiylede evleniyor diye cokkkkkk dogru hep söylerdi.bir insanın önce ailesine bakıp eş sececeksin zaten sana az cok gösteriyor nsıl bir insan.o eşinizde bence azıtmıs nankörlükten.ye iç otur nasıl olsa tek cocugunu almıs ailenin bir tek göz nuru azıyor pis adam.
bence resti cekin kural koyun sunu sunu yapacaksın saygı sevgi bana ve aileme karsı sorumluluk diye ayrıl evden.baktın düzeldi.yalvardı git.yoksa su pis adama tırnagının ucunu verme daha fazla bu kadr son söz.
sen ailenin tek umudusun yavrularısın seni kollarlar merak etme gül gibi yasarsın.önüne yeni iyi bir insan cıkarsın rabbim mutlu ol insalhh
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, temiz kalbinize göre versin.

İyi baba diye evlilik sürmez. İyi babaysa zaten boşanınca çocuğuna yine iyi baba olmaya devam edecektir.

İyi baba iyi koca demek değildir.

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, temiz kalbinize göre versin.
ne demek buradan tüm samimiyetimle yazıyorum inannın elimde sihirli cubuk olsa su insanın yerine size iyi bir es koysam saygılı sevgili temiz bir aile cocugu.Allah yolunuzu acık etsın kendinizi üzmeyin ailenizi üzmeyin yavrunuzu hiç .ve suna güven kendine güven işin varsa hiç korkma hep kendine güven herseyi halledersin evelalah.yavrunada kendinede bakarsın ailende senin hep arkanda olu merak etme.gönül isterki söyle temiz bir aileye parmakla göstrerilecek damat olaydı anne baba diye ailenizi sevip sayan.ama amalar var bu sizin sınavınız unutmayın.böyle olması gerekiyormus .hiç korkma sen akıllı bir kadın ve iyi bir ailenin çocugusun UNUTMA

İkinci evlilikleri olduğu için boşanmayı siradan görür, cahil vb cumlelerinden sonrasını okumaya tenezzül etmedim.
Şunu soyliyim senin kv eğer cahil olsaydı kendi bosanmaya cesaret edemezdi..
Bence insanları iyi tahlil etmelisin

Suclusunuz.. Aileniz herşeyinize koştugunda hayır demediğiniz için.
Suclusunuz... Ailenizde yemek-yiyip içtiğiniz için.

Bu evlilik bu hale tek taraflı gelmemiş. Eşinizde meyil varken siz daha da körüklemişiniz.

Şahsen ben hergün eşimin ailesinde yemek yemek istemem. Evimde daha rahat ederim.

Suclusunuz.. Aileniz herşeyinize koştugunda hayır demediğiniz için.
Suclusunuz... Ailenizde yemek-yiyip içtiğiniz için.

Bu evlilik bu hale tek taraflı gelmemiş. Eşinizde meyil varken siz daha da körüklemişiniz.

Şahsen ben hergün eşimin ailesinde yemek yemek istemem. Evimde daha rahat ederim.
YAHU SÖYLE VARYA insanları pat pat diye suclayanlarada anlam veremiyorum.bu bayan tek cocukları ailenin istemezse bile ailesinin tek umudu yaparlar.onun ailesi tarafından bir bak bakalım.ama bunu suistimal eden adam olacak eşi bence nankör azmıs.iyiyi bulmus bereketi bulmus temiz bir yasantı bulmus kasınıyor.bu insan bekarken bir hata yaptı malesefki her kızımız gibi o dönem ask diye aldanılıyor.evleniliyor.hatasınıda biliyor daha niye bu sert cemkirmeler.iyi niyetle güzel seyler sunalım.gönlünü hos edelimki güzel duygular hissedip arkadasımız mutlu olsun iyi düşünsün yapacagımız sey bu olmalı.

Bencede kendi alanınızı oluşturun belki bu durumdan pek memnun değil ama belli edemiyordur, sizin tarafınızdan bu şekilde ama eşinizin tarafından Nasıl görülüyor olay acaba? Erkek için zordur aslında kadının ailesinde olunması, sürekli yardım görülmesi falan belki bu durum onu eziyordur o da size bu şekilde yansıtıyordur, çift taraflı bakmak lazım olaya

İkinci evlilikleri olduğu için boşanmayı siradan görür, cahil vb cumlelerinden sonrasını okumaya tenezzül etmedim.
Şunu soyliyim senin kv eğer cahil olsaydı kendi bosanmaya cesaret edemezdi..
Bence insanları iyi tahlil etmelisin
Büyük lokma ye, büyük söz söyleme arkadaşım.

YAHU SÖYLE VARYA insanları pat pat diye suclayanlarada anlam veremiyorum.bu bayan tek cocukları ailenin istemezse bile ailesinin tek umudu yaparlar.onun ailesi tarafından bir bak bakalım.ama bunu suistimal eden adam olacak eşi bence nankör azmıs.iyiyi bulmus bereketi bulmus temiz bir yasantı bulmus kasınıyor.bu insan bekarken bir hata yaptı malesefki her kızımız gibi o dönem ask diye aldanılıyor.evleniliyor.hatasınıda biliyor daha niye bu sert cemkirmeler.iyi niyetle güzel seyler sunalım.gönlünü hos edelimki güzel duygular hissedip arkadasımız mutlu olsun iyi düşünsün yapacagımız sey bu olmalı.

İki kişilik evlilik bu. ailelerinde toplu katıldıgını düğün töreni değil.
Ailesi karıştıkca adamında işine gelio. PASİFlik diz boyu.
Erkek bizler gibi neden niye demez. İşine geldiği için susar kalırlar.
Bunu anlatmaktı amacım. Bundandır arkadaşı suclamam....

Back
X