Hayatım

Vay kizim ya sana canim acidi. Kac kurtar kendini. Bekareti felan gectim: Bu aile icinde yok olup gidersin. Rabbim korusun. Kac!

Konuda yazan her şey 15 gün içinde mi gerçekleşti??? Yok artık
15 gün içinde birlikte oldunuz ve şiddet gördün ve evlilik muhabbetleri açılıyor
Sen bir durul, bir sakinleş, şu gereksizi de hayatından bir at. Ne düzgün adamlar var buna mı kaldın allah aşkına

Nasıl bir boşluktasın bilmiyorum ama lütfen hemen ayrıl bu adamdan.
Kızlık zarını diktirmeyi teklif etmiş.şiddetin kralı değil mi bu?

15 günü hiç yaşanmamış say ve hemen şu dakika kurtar kendini.

Ondan önce biriyle böyle bir şey yaşadım sandı. Çünkü o geceden bir gün önce adet olmuştum. Ama yemin ederim ki böyle bir şey olmadı daha önce, ondan önce. Benim de zoruma giden bu. Hayatımın iyi de olsa kötü de olsa yanlış da olsa doğru da olsa en önemli en özel anını hiç değmeyecek biriyle yaşadım. Ve bunun çok özel olduğuna inan mıyor. O kadar

Yemin ediyorum tam anlamıyla anlaşılmışım
Anladığım için yazıyorum, kendin için terapi al çünkü bu düşünce seni yorar yıpratır yazık edersin kendine... Bak ben evliyim ve yeni doğmuş bir bebeğim var. Senin düşüncelerini yaşıyorum ama benim durumum senden çok farklı. Bırak sevgilini iyi bir insan olmaya zorlamayı. O bir iki arkadaşlıktan sonra kendinde hata olduğunu anlar çaresine bakar. Sen şu an kendini düşün ve kurtul seni üzen bu insandan...

15 güne bu kadar olayı nasıl sığdırdınız? Sinirimden yarısını okuyamadım. Bekaret falan hiçbir şey canınızdan kıymetli değil koşarak uzaklaşın bu yaratıktan.

Aynı hatayı bende zamanında yaptım,hatta hamile kaldım bebeğimi bile kaybettim,sen ona bağlanmadan ayrıl gitsin. Dayağın arkası gelmez mi sanıyorsu aklını kullan hayatını mahfetme ben felaketten döndüm şuan şükürler olsun diyorum iyiki kurtulmuşum. Biraz acır çok acır ağlarsın ama geçer,geçicek merak etme.

Adam felegin cemberini bikac kez turlamış .
Diktirelim,ertesi gün nikahı bu kadar bilmiş görmüs birine niye güveniyorsun .

Nerden buluyorsunuz böyle adamları yahu. Yol yakınken ayrıl bence.

Anladim seni.. ozel olsun istemissin.. ki bana gore bu dunyanin en dogal seylerinden biri. Olay zar degil yasanilan ozel duygular. Olan olmus artik bu saatten sonra yapacagin tekbirsey var.. o adamdan uzaklasmak.. ya yavas yavas ya bir kerede.. cunku yipratir seni.. 10 yil sonra bu adamla goruomusun kendini?

15 gunluk bir iliskide sana dokunmuş ve bu tatz psikopatca bir adamla elbet bir gun yollarinin ayrilacagi kesin. Keske bu hatayi yapmasaymışsın. Heleki istersen diktirriz demesi cok uzucu ve kirici. Sana deger verdigini dusunmuyorum. Bana kalirsa olan olmus malesef geri.donusu yok. Bir gun seni gercekten seven birisi.seni bu durumda zaten kabul eder. Ama sakin sirf birlikte oldun diye bu adamla gelecek.kurma. hayal bile etme.....

Bunu sadece sen istiyorsun anlaşılan adamın bir şey istediği yok adamı çift terapisine götürüp ne diyeceksin ki ben bu adamı böyle tanıdım kabul ettim şimdi zoruma gitmeye başladı mı ? Adam şiddet yanlısı ve halinden memnun adamın önce bir şeyleri kendi istemesi lazım yaşın 20 gençsin güzelsin bu zamanlrını neden bu manyağa harcıyorsun? Yaşıtların kurs kurs etkinlik etkinlik festival festival gezsin senin kendine yaptığına bak bence sen kendin için terapi al

Ezilip büzülmeden, evliliği düşünmesi için çocuk olmasını beklemesinin ayrı yanlış olduğunu, onunla yaşadığın şeylerin yanındayım demekle teselli edilmediğini, derdinin etinin dikimiyle değil sevgi ve saygıyla çözümü olduğunu ,hata yaptığını düşündüğünü, hareketlerinden hoşlanmadığını, ailesindeki aldatan insanlara verdiği tepkiden onun da aldatma eğilimli olduğunu düşündüğünü anlat. Tepkilerine göre de bitir. Aslında hemen bitir diyeceğim de... Acabaların kalmasın. Ve bil ki öyle insanları düzeltemezsin o seni bozar. Kendini savunmak için bir senelik ilişkimde bile bir şey olmadı demişsin ama normali bu zaten. 15 gün çok az bir süre. Olsun , bir hata yaptıysan da devam ettirme. Onunla bir ömür geçer mi bunu düşün. Adın evlendi olsa ne olur ? Aylarca çekersin,ağlarsın ,dayak yersin ve bir de evlenip boşanmış olursun.

Teşekkür ederim

Haklısınız

Kendimi savunmak için değil ki. Cidden yaşamadım daha önce kimseyle. Bunu birkaç kez yapmış olsam ve onu kandırmaya çalışsam o da yemese anlayacağım. Ama ilkti onu kandırmıyorum ya da burada başkalarını kandırmıyorum. Bana inanılmasını istiyorum sadece...

Teşekkür ederim
Sen değerlisin unutma, yanlış biri ile bir şeyler yaşadığın için suçlama kendini. Herkes yapabilir bu hatayı. Bir hata yaptın tamam lütfen yenilerini yapıp bu pislikle evlenme. Bak benim de başımdan bir narsist,psikopat geçti. Çok pişmanım...

Gerçekten çok iyi birisiniz. Allah sizi güzel insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…