- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.936
- 598
Nasıl bir boşluktasın bilmiyorum ama lütfen hemen ayrıl bu adamdan.Maalesef
O adamdan korkuyorsun anlaşılan o da cinsel ilişki yaşayıp ondan uzaklaşmamı iyice ertelemek İstemiş bir de ağlamışsın artık bende kesinlikle ayrılamaz tripine de girmiştir ah kuzum 20yaş nedir ya 20yaş her şey için çok erken ve hiç bir şey için geç değil üzülme ve o çocuktan güvenli bir şekilde ayrıl sana daha çok zararlar verebilir kızlık zarını da dert etme bazıları Kızlık zarı olmadan doğuyor benimki esnekti hamile kaldık kız oğlan kız halimle Doğumda aldılar seninde böyle olsaydı esnek olsaydı sanırım o oğlan seni öldürürdü uzak dur kendini koru
Boş bir yorum.paralı diye mi birakmiyorsun acaba baska sebep goremedim ben
Anladığım için yazıyorum, kendin için terapi al çünkü bu düşünce seni yorar yıpratır yazık edersin kendine... Bak ben evliyim ve yeni doğmuş bir bebeğim var. Senin düşüncelerini yaşıyorum ama benim durumum senden çok farklı. Bırak sevgilini iyi bir insan olmaya zorlamayı. O bir iki arkadaşlıktan sonra kendinde hata olduğunu anlar çaresine bakar. Sen şu an kendini düşün ve kurtul seni üzen bu insandan...Yemin ediyorum tam anlamıyla anlaşılmışım
Aynı hatayı bende zamanında yaptım,hatta hamile kaldım bebeğimi bile kaybettim,sen ona bağlanmadan ayrıl gitsin. Dayağın arkası gelmez mi sanıyorsu aklını kullan hayatını mahfetme ben felaketten döndüm şuan şükürler olsun diyorum iyiki kurtulmuşum. Biraz acır çok acır ağlarsın ama geçer,geçicek merak etme.Not: çirkin yorumlar hariç hepinize çok çok teşekkür ederim. Kimse büyük konuşmamalı, ben yapmam dememeli. Ben de derdim çünkü. Çok güzel insanlar var burada birkaçına güzel yorumları sayesinde denk geldim. Allah razı olsun. Bitirerek hayatımın hatasından kurtuldum. Allah sizi de kız çocuklarınızı da korusun.
Mevzuya girmeden önce biliyorum ki çoğunuz hakaret edecek ve "O zaman bu haltı yemeseydin" diyeceksiniz. Ben gerçekten anlayan ve karalamak için değil yardımcı olmak için yorum yapanlara ithafen yazıyorum. Hep böyle başlıkları okurdum, bir gün bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Bir seneden fazlaca süreli bir ilişkim oldu aynı evde bile kalmadık, kesinlikle beraber olmadık. Bu ilişkimde bile olmayan şey 15 günlük ilişkimde oldu ve beraber olduk. Doğal olarak bekaret imi de kaybettim. Beni üzen kızlık gitti şimdi ne yapacağım düşüncesi değil. Bunu hep evlenince yaşamak isterdim sadece bekaret kısmı değil ileri düzeydeki cinsel şeyleri de. Ama böyle oldu. Üstünden beş altı gün geçti. Erkek arkadaşım beni bırakmaz yanımda olur demiyorum, insanlar için kesin hükümler vermeyi uzun zaman önce bıraktım. Erkek arkadaşım çok sinirli, psikolojik sorunları var. Abileri eşlerini, babası annesini aldatıyor ve bunu hiç yadırgamıyor. Bu olay olunca ben ağlamaya başladım kendimi kötü hissetmeye başladım. Karşıma geçti ve şu an yanındayım bana bir yanlış yapmadığın sürece de yanında olacağım neden ağlıyorsun bir gün ayrılırsak o zaman ağla derdin bekaretse diktirelim dedi. Derdim bekaret değil, bana öyle davranıyor ki sinirlendiğinde canımı yakıyor, birkaç kez vurdu. Ondan önce o kadar vurdumduymaz o kadar normal düşünen bir insandım ki. Böyle şeyleri çok yadırgardım nasıl canını yakan bir insanla beraber olur insan derdim. Onu seviyorum. Telefonumu alıp kurcalıyor, kendi telefonunu asla vermiyor. Değişik konularda sürekli yalan söylüyor. Ailesine benden bahsettiğini söyledi. Dün sadece deneme amaçlı "seni annemle tanıştırayım mı" dedim. Sert bir şekilde hayır, evlilik için daha çok uzun yıllar var biliyorsun değil mi dedi. Geçenlerde "hamile kalsam ne olur" diye sordum ertesi gün nikahı basarız dedi. Bir anı bir anını tutmuyor yolda yürüyoruz çok hızlı yürüdüğü için bir adım arkasında kalıyorum yanıma gel diyor tam geleceğim tutuyor zorla çekiyor kimle kesişiyorsun diyor. Yemin ederim ki o hayatıma girdiği günden beri birine o gözle bile bakmadım her şeyime dikkat ettim benden üç yaş büyük. Ben de 20 yaşındayım. Öğrenciyim, çalıştığım cafenin bitişiğinde gözlük dükkanı var bir de otuz metre kadar ötede var. Maddi durumu iyi, para ve şımartılarak büyümek ona her şeyi istediği zaman elde edebilme huyu vermiş. Sürekli kavga ediyoruz ottan sebeplerle. Ne yapayım bilmiyorum. Her şey bekaret değil, beni kimse kabul etmese bile sürekli üzen sürekli yıpratan bir insanla beraber olmak yerine ölene kadar yalnızlığı tercih ederim. Ama hemen kestirip atmak istemiyorum. Çift terapistine mi gitsek, psikolojik destek almasını mı sağlasam? Bu ilişki olmasa bile ilerde evlenecek illa ki hayatına biri girecek, bir kıza daha böyle davranmasını istemiyorum. Kendine bunu yapmasını istemiyorum, bu kadar sorunlu bir insan olmasını istemiyorum. Hayatı düzelsin, insanlarla iletişimi düzelsin istiyorum.
Not: çirkin yorumlar hariç hepinize çok çok teşekkür ederim. Kimse büyük konuşmamalı, ben yapmam dememeli. Ben de derdim çünkü. Çok güzel insanlar var burada birkaçına güzel yorumları sayesinde denk geldim. Allah razı olsun. Bitirerek hayatımın hatasından kurtuldum. Allah sizi de kız çocuklarınızı da korusun.
Mevzuya girmeden önce biliyorum ki çoğunuz hakaret edecek ve "O zaman bu haltı yemeseydin" diyeceksiniz. Ben gerçekten anlayan ve karalamak için değil yardımcı olmak için yorum yapanlara ithafen yazıyorum. Hep böyle başlıkları okurdum, bir gün bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Bir seneden fazlaca süreli bir ilişkim oldu aynı evde bile kalmadık, kesinlikle beraber olmadık. Bu ilişkimde bile olmayan şey 15 günlük ilişkimde oldu ve beraber olduk. Doğal olarak bekaret imi de kaybettim. Beni üzen kızlık gitti şimdi ne yapacağım düşüncesi değil. Bunu hep evlenince yaşamak isterdim sadece bekaret kısmı değil ileri düzeydeki cinsel şeyleri de. Ama böyle oldu. Üstünden beş altı gün geçti. Erkek arkadaşım beni bırakmaz yanımda olur demiyorum, insanlar için kesin hükümler vermeyi uzun zaman önce bıraktım. Erkek arkadaşım çok sinirli, psikolojik sorunları var. Abileri eşlerini, babası annesini aldatıyor ve bunu hiç yadırgamıyor. Bu olay olunca ben ağlamaya başladım kendimi kötü hissetmeye başladım. Karşıma geçti ve şu an yanındayım bana bir yanlış yapmadığın sürece de yanında olacağım neden ağlıyorsun bir gün ayrılırsak o zaman ağla derdin bekaretse diktirelim dedi. Derdim bekaret değil, bana öyle davranıyor ki sinirlendiğinde canımı yakıyor, birkaç kez vurdu. Ondan önce o kadar vurdumduymaz o kadar normal düşünen bir insandım ki. Böyle şeyleri çok yadırgardım nasıl canını yakan bir insanla beraber olur insan derdim. Onu seviyorum. Telefonumu alıp kurcalıyor, kendi telefonunu asla vermiyor. Değişik konularda sürekli yalan söylüyor. Ailesine benden bahsettiğini söyledi. Dün sadece deneme amaçlı "seni annemle tanıştırayım mı" dedim. Sert bir şekilde hayır, evlilik için daha çok uzun yıllar var biliyorsun değil mi dedi. Geçenlerde "hamile kalsam ne olur" diye sordum ertesi gün nikahı basarız dedi. Bir anı bir anını tutmuyor yolda yürüyoruz çok hızlı yürüdüğü için bir adım arkasında kalıyorum yanıma gel diyor tam geleceğim tutuyor zorla çekiyor kimle kesişiyorsun diyor. Yemin ederim ki o hayatıma girdiği günden beri birine o gözle bile bakmadım her şeyime dikkat ettim benden üç yaş büyük. Ben de 20 yaşındayım. Öğrenciyim, çalıştığım cafenin bitişiğinde gözlük dükkanı var bir de otuz metre kadar ötede var. Maddi durumu iyi, para ve şımartılarak büyümek ona her şeyi istediği zaman elde edebilme huyu vermiş. Sürekli kavga ediyoruz ottan sebeplerle. Ne yapayım bilmiyorum. Her şey bekaret değil, beni kimse kabul etmese bile sürekli üzen sürekli yıpratan bir insanla beraber olmak yerine ölene kadar yalnızlığı tercih ederim. Ama hemen kestirip atmak istemiyorum. Çift terapistine mi gitsek, psikolojik destek almasını mı sağlasam? Bu ilişki olmasa bile ilerde evlenecek illa ki hayatına biri girecek, bir kıza daha böyle davranmasını istemiyorum. Kendine bunu yapmasını istemiyorum, bu kadar sorunlu bir insan olmasını istemiyorum. Hayatı düzelsin, insanlarla iletişimi düzelsin istiyorum.
Bunu sadece sen istiyorsun anlaşılan adamın bir şey istediği yok adamı çift terapisine götürüp ne diyeceksin ki ben bu adamı böyle tanıdım kabul ettim şimdi zoruma gitmeye başladı mı ? Adam şiddet yanlısı ve halinden memnun adamın önce bir şeyleri kendi istemesi lazım yaşın 20 gençsin güzelsin bu zamanlrını neden bu manyağa harcıyorsun? Yaşıtların kurs kurs etkinlik etkinlik festival festival gezsin senin kendine yaptığına bak bence sen kendin için terapi alNot: çirkin yorumlar hariç hepinize çok çok teşekkür ederim. Kimse büyük konuşmamalı, ben yapmam dememeli. Ben de derdim çünkü. Çok güzel insanlar var burada birkaçına güzel yorumları sayesinde denk geldim. Allah razı olsun. Bitirerek hayatımın hatasından kurtuldum. Allah sizi de kız çocuklarınızı da korusun.
Ezilip büzülmeden, evliliği düşünmesi için çocuk olmasını beklemesinin ayrı yanlış olduğunu, onunla yaşadığın şeylerin yanındayım demekle teselli edilmediğini, derdinin etinin dikimiyle değil sevgi ve saygıyla çözümü olduğunu ,hata yaptığını düşündüğünü, hareketlerinden hoşlanmadığını, ailesindeki aldatan insanlara verdiği tepkiden onun da aldatma eğilimli olduğunu düşündüğünü anlat. Tepkilerine göre de bitir. Aslında hemen bitir diyeceğim de... Acabaların kalmasın. Ve bil ki öyle insanları düzeltemezsin o seni bozar. Kendini savunmak için bir senelik ilişkimde bile bir şey olmadı demişsin ama normali bu zaten. 15 gün çok az bir süre. Olsun , bir hata yaptıysan da devam ettirme. Onunla bir ömür geçer mi bunu düşün. Adın evlendi olsa ne olur ? Aylarca çekersin,ağlarsın ,dayak yersin ve bir de evlenip boşanmış olursun.
HaklısınızAnladim seni.. ozel olsun istemissin.. ki bana gore bu dunyanin en dogal seylerinden biri. Olay zar degil yasanilan ozel duygular. Olan olmus artik bu saatten sonra yapacagin tekbirsey var.. o adamdan uzaklasmak.. ya yavas yavas ya bir kerede.. cunku yipratir seni.. 10 yil sonra bu adamla goruomusun kendini?
Kendimi savunmak için değil ki. Cidden yaşamadım daha önce kimseyle. Bunu birkaç kez yapmış olsam ve onu kandırmaya çalışsam o da yemese anlayacağım. Ama ilkti onu kandırmıyorum ya da burada başkalarını kandırmıyorum. Bana inanılmasını istiyorum sadece...Ezilip büzülmeden, evliliği düşünmesi için çocuk olmasını beklemesinin ayrı yanlış olduğunu, onunla yaşadığın şeylerin yanındayım demekle teselli edilmediğini, derdinin etinin dikimiyle değil sevgi ve saygıyla çözümü olduğunu ,hata yaptığını düşündüğünü, hareketlerinden hoşlanmadığını, ailesindeki aldatan insanlara verdiği tepkiden onun da aldatma eğilimli olduğunu düşündüğünü anlat. Tepkilerine göre de bitir. Aslında hemen bitir diyeceğim de... Acabaların kalmasın. Ve bil ki öyle insanları düzeltemezsin o seni bozar. Kendini savunmak için bir senelik ilişkimde bile bir şey olmadı demişsin ama normali bu zaten. 15 gün çok az bir süre. Olsun , bir hata yaptıysan da devam ettirme. Onunla bir ömür geçer mi bunu düşün. Adın evlendi olsa ne olur ? Aylarca çekersin,ağlarsın ,dayak yersin ve bir de evlenip boşanmış olursun.
Sen değerlisin unutma, yanlış biri ile bir şeyler yaşadığın için suçlama kendini. Herkes yapabilir bu hatayı. Bir hata yaptın tamam lütfen yenilerini yapıp bu pislikle evlenme. Bak benim de başımdan bir narsist,psikopat geçti. Çok pişmanım...Teşekkür ederim
Gerçekten çok iyi birisiniz. Allah sizi güzel insanlarla karşılaştırsınSen değerlisin unutma, yanlış biri ile bir şeyler yaşadığın için suçlama kendini. Herkes yapabilir bu hatayı. Bir hata yaptın tamam lütfen yenilerini yapıp bu pislikle evlenme. Bak benim de başımdan bir narsist,psikopat geçti. Çok pişmanım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?