Hayatım

sektirsin gitsin..:KK62:

baya baya kaç kurtar kendini çıldırdın mı 20 yaşındasın böyle bir insan için emek mi harcanır :KK34:

derdin bekaretse diktirelim dedi.

birkaç kez vurdu.

. Telefonumu alıp kurcalıyor, kendi telefonunu asla vermiyor.

Değişik konularda sürekli yalan söylüyor.

zorla çekiyor kimle kesişiyorsun diyor

Sürekli kavga ediyoruz ottan sebeplerle

aynen çift terapisi çözer sizin işi.

Istersen aynı gün tanistigin adamla beraber olursun istersen yıllar süren ilişkinde hiçbir şey yaşamazsın bu tamamen senin kararın kimseye laf düşmez.
Ama sana şiddet uygulayan saygı duymayan hakaret eden biriyle aynı yolda yürümek ne derece doğru?
Kestirip atmak istemiyorum diyorsun ama bu adam düzelmez terapi merapi yaramaz ailesi de sorunlu güven problemi yaşayacak ömür boyu.
Gerçekten sırf beraber oldun diye uğraşmaya vaktini ayırmaya değer mi ?
Seviyorum diyorsun ama daha tanışalı çok az zaman olmuş bu karakterde birini sevmek imkansız gibi geldi bana.
Güçlü ol devam edeceksen bile sana hakaret etmesine asagilamasina hele hele vurmasına sakin izin verme.

Mevzuya girmeden önce biliyorum ki çoğunuz hakaret edecek ve "O zaman bu haltı yemeseydin" diyeceksiniz. Ben gerçekten anlayan ve karalamak için değil yardımcı olmak için yorum yapanlara ithafen yazıyorum. Hep böyle başlıkları okurdum, bir gün bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Bir seneden fazlaca süreli bir ilişkim oldu aynı evde bile kalmadık, kesinlikle beraber olmadık. Bu ilişkimde bile olmayan şey 15 günlük ilişkimde oldu ve beraber olduk. Doğal olarak bekaret imi de kaybettim. Beni üzen kızlık gitti şimdi ne yapacağım düşüncesi değil. Bunu hep evlenince yaşamak isterdim sadece bekaret kısmı değil ileri düzeydeki cinsel şeyleri de. Ama böyle oldu. Üstünden beş altı gün geçti. Erkek arkadaşım beni bırakmaz yanımda olur demiyorum, insanlar için kesin hükümler vermeyi uzun zaman önce bıraktım. Erkek arkadaşım çok sinirli, psikolojik sorunları var. Abileri eşlerini, babası annesini aldatıyor ve bunu hiç yadırgamıyor. Bu olay olunca ben ağlamaya başladım kendimi kötü hissetmeye başladım. Karşıma geçti ve şu an yanındayım bana bir yanlış yapmadığın sürece de yanında olacağım neden ağlıyorsun bir gün ayrılırsak o zaman ağla derdin bekaretse diktirelim dedi. Derdim bekaret değil, bana öyle davranıyor ki sinirlendiğinde canımı yakıyor, birkaç kez vurdu. Ondan önce o kadar vurdumduymaz o kadar normal düşünen bir insandım ki. Böyle şeyleri çok yadırgardım nasıl canını yakan bir insanla beraber olur insan derdim. Onu seviyorum. Telefonumu alıp kurcalıyor, kendi telefonunu asla vermiyor. Değişik konularda sürekli yalan söylüyor. Ailesine benden bahsettiğini söyledi. Dün sadece deneme amaçlı "seni annemle tanıştırayım mı" dedim. Sert bir şekilde hayır, evlilik için daha çok uzun yıllar var biliyorsun değil mi dedi. Geçenlerde "hamile kalsam ne olur" diye sordum ertesi gün nikahı basarız dedi. Bir anı bir anını tutmuyor yolda yürüyoruz çok hızlı yürüdüğü için bir adım arkasında kalıyorum yanıma gel diyor tam geleceğim tutuyor zorla çekiyor kimle kesişiyorsun diyor. Yemin ederim ki o hayatıma girdiği günden beri birine o gözle bile bakmadım her şeyime dikkat ettim benden üç yaş büyük. Ben de 20 yaşındayım. Öğrenciyim, çalıştığım cafenin bitişiğinde gözlük dükkanı var bir de otuz metre kadar ötede var. Maddi durumu iyi, para ve şımartılarak büyümek ona her şeyi istediği zaman elde edebilme huyu vermiş. Sürekli kavga ediyoruz ottan sebeplerle. Ne yapayım bilmiyorum. Her şey bekaret değil, beni kimse kabul etmese bile sürekli üzen sürekli yıpratan bir insanla beraber olmak yerine ölene kadar yalnızlığı tercih ederim. Ama hemen kestirip atmak istemiyorum. Çift terapistine mi gitsek, psikolojik destek almasını mı sağlasam? Bu ilişki olmasa bile ilerde evlenecek illa ki hayatına biri girecek, bir kıza daha böyle davranmasını istemiyorum. Kendine bunu yapmasını istemiyorum, bu kadar sorunlu bir insan olmasını istemiyorum. Hayatı düzelsin, insanlarla iletişimi düzelsin istiyorum.
Canım güzel kardeşim İnan çok üzüldüm 12 yaşında kızım var içim cız etti.20 yaş daha genceciksin.Hayatının en güzel yıllarındasın.Neden kendine bukadar ucuz davranılmasına müsade ediyosun.Bak seni inciten fiziki veya psikolojik şiddete maruz bırakan biri seni seviyor olamaz bunu aklının en güzel yerine yaz.Seven,değer veren insan incitmekten korkar.Seni kendinden soğutmaktan korkar belliki erkek arkadaşın değer vermiyor.Allah aşkına almayın böyle herifleri hayatınıza.Müsade etmeyin şiddete,hakarete.Anne babalar binbir zahmetle yetiştirip büyütüyor böyle karaktersizlere yem olun diyemi.Seni sevip,değer veren biri mutlaka olacaktır çok gençsin.Lütfen daha fazla kullandırma ruhunu ve bedenini.

Canım güzel kardeşim İnan çok üzüldüm 12 yaşında kızım var içim cız etti.20 yaş daha genceciksin.Hayatının en güzel yıllarındasın.Neden kendine bukadar ucuz davranılmasına müsade ediyosun.Bak seni inciten fiziki veya psikolojik şiddete maruz bırakan biri seni seviyor olamaz bunu aklının en güzel yerine yaz.Seven,değer veren insan incitmekten korkar.Seni kendinden soğutmaktan korkar belliki erkek arkadaşın değer vermiyor.Allah aşkına almayın böyle herifleri hayatınıza.Müsade etmeyin şiddete,hakarete.Anne babalar binbir zahmetle yetiştirip büyütüyor böyle karaktersizlere yem olun diyemi.Seni sevip,değer veren biri mutlaka olacaktır çok gençsin.Lütfen daha fazla kullandırma ruhunu ve bedenini.
Teşekkür ederim şu an halletmeye daha doğrusu bitirmeye gidiyorum. Umarım kızınız bunu yaşamaz bunu çok isterim

Teşekkür ederim şu an halletmeye daha doğrusu bitirmeye gidiyorum. Umarım kızınız bunu yaşamaz bunu çok isterim
Umarım hiç bir anne kuzusu yaşamasın.Her insan özeldir,güzeldir,sevilmeyi,önemsenmeyi hak eder.Tıpkı senin gibi.Hiç kimsenin seni incitmesine müsade etme İnan onun gibi okadar çok ki.Yaptırma kendine bunu lütfen

20 yasinda gencecik birisin simdiden buraya bu adam yuzunden konu acmissin yazik degil mi sana birak gitsin.ailecek sorunlular demekki.simdiden siddet gormeye baslamissin eminim aldatiyordurda o seni telefonunu vermedigine gore.boyke iliski yurumez canim benim

H
20 yasinda gencecik birisin simdiden buraya bu adam yuzunden konu acmissin yazik degil mi sana birak gitsin.ailecek sorunlular demekki.simdiden siddet gormeye baslamissin eminim aldatiyordurda o seni telefonunu vermedigine gore.boyke iliski yurumez canim benim
Hepiniz o kadar haklısınız ki

Yalnızlık o kadar korkulacak bir şey değil arkadaşım.İlla bir erkekle devam etmek zorunda değilsin şu an yoluna

Zaten okuyorsun ve çalışıyorsun.Kendi ayaklarının üstünde duruyorsun.Ayrıl şu şahsiyetten bak nasıl kendine güveneceksin.Oturup bi sakince düşün bugüne o kişi sayesinde mi geldin? 15 gündür tanıdığın biri altı üstü, çıkar hayatından bitsin. İnan sandığından daha kolay olacak.

Yüzyüze gelmek zorunda bile değilsin.Yaz bir mesaj olsun bitsin:KK66:

O adamdan korkuyorsun anlaşılan o da cinsel ilişki yaşayıp ondan uzaklaşmamı iyice ertelemek İstemiş bir de ağlamışsın artık bende kesinlikle ayrılamaz tripine de girmiştir ah kuzum 20yaş nedir ya 20yaş her şey için çok erken ve hiç bir şey için geç değil üzülme ve o çocuktan güvenli bir şekilde ayrıl sana daha çok zararlar verebilir kızlık zarını da dert etme bazıları Kızlık zarı olmadan doğuyor benimki esnekti hamile kaldık kız oğlan kız halimle Doğumda aldılar seninde böyle olsaydı esnek olsaydı sanırım o oğlan seni öldürürdü uzak dur kendini koru

Adamın hamuru bu. Böyle yetişmiş. Her ahlaksızlığı yapabilme kapasitesi olduğu için sende yaparsın sanıyor. İstediğin kadar çift terapisine git, değişmez.

Dinlersen tavsiyemi söyleyeyim; ayrıl. Bekareti falan düşünme. Onunla olsanda zaten adamın çözümü diktirmek. Çocuk olsa da aldırmak, emin ol. Aldırmadınız evlendiniz diyelim. Aldatma, şiddet, küfür, sorumsuzluk. Neresinden tutarsan tut elinde kalır.

Bu çocukla asla bi geleceğin olamaz. Şimdini düşün, ayrıl. Sonrayı sonra düşünürsün.

Özetle Allahtan belanı bulmuşsun.
Ne çift terapisi kardeş sanki eşin ya da çocuklarının babası.
Belalı saçma sapan bir tiple devam etmeye hevesin neden??

Ilk banımı sizin su katılmamış öküz sevgiliniz yüzunden yemek istemediğimden dakikalarca bekledim sakinleşmek için.
Bir kere şu adamı kendinize reva görmekten vazgeçin. Ne demek o zaman yemeseydin bu haltı diyeceksiniz? Bize mi kaldı işin o kısmı?
Reşitsiniz, yaşadıklarınızın bilincindesiniz. Fakat neden böyle bir adamı düzeltme peşindesiniz?
Bir de derdin bekaretse gel diktirelim demiş. Bunun nasıl bir hakaret olduğunun farkında mısın?
Bırak bu adamın geleceğini düşünmeyi. Sakin kafayla oturup kendi geleceğinle ilgilen bence.

Son düzenleme:
Adamın hamuru bu. Böyle yetişmiş. Her ahlaksızlığı yapabilme kapasitesi olduğu için sende yaparsın sanıyor. İstediğin kadar çift terapisine git, değişmez.

Dinlersen tavsiyemi söyleyeyim; ayrıl. Bekareti falan düşünme. Onunla olsanda zaten adamın çözümü diktirmek. Çocuk olsa da aldırmak, emin ol. Aldırmadınız evlendiniz diyelim. Aldatma, şiddet, küfür, sorumsuzluk. Neresinden tutarsan tut elinde kalır.

Bu çocukla asla bi geleceğin olamaz. Şimdini düşün, ayrıl. Sonrayı sonra düşünürsün.
Teşekkür ederim, gerçekten

Back
X