Hayatım...

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
Bu konuyla ilgili sorunum kalmadığından dolayı siliyorum..

Yorumlarıyla bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
merhaba shelin,

her erkek futbolu sever bence bir maça git bilet al beraber maça gidin ortak birşeyler yapmaya çalışın.Mesela kocanla çıkın dışarı kafanızı dağıtın gidin birkaç gün kafelerde takılın...Yada ne bileyim işinizden izin alın gidin başka bir şehire ve kafanızı dağıtın

Hep ailelerle yaşadıysanız sanırım evde çok rahat giyinip oturamamışsınızdır, öncelikle ev kıyafetlerinizi tekrar bir gözden geçirin, eşiniz daha önce sizinle beraberken nelerden hoşlanırdı, nostalji yapmaya çalışın.

selam shelin, sizin evlilik hayatınız asıl şimdi başlıyor renklendirmekte senin elinde. ne güzel yeni ev yeni eşyalar sende kendini yenile, eşin ve kendin için özel şeyler yap güzel sofralar kur, keyifli kahvaltılar hazırla. birlikte filmler izleyin ama her zaman şık ve bakımlı olmaya çalış bıkkın bir kadın imajı çizme. puzzle alın mesela şu 1500 parçalılardan. beraber puzzle yapmak çok keyifli oluyor. ev hayatını renklendirmen kolay ama senin elinde. eğer uğraşırsan eşinde sana uyacaktır zamanla

herkese çook tşk ederim puzzle eğlenceli olabilir evet bakımsız biri değilim zaten çalıştığımdan dolayı henüz kendimi boşvermedimama genede yenilik şart doğru peki başka

EŞİNİZİN KENDİNİ DEĞERLİ HİSSETMESİ İÇİN GÜZEL PLANLAR YAPMA ZAMANI

sıradanlıktan kurtulup birbirinize küçük jestler yapmalısınız
örneğin siz sofranızı renklendirin
giyim kuşamanıza artı özen gösterin
egzotik kokular sürün
eşinize farklı yaklaşımlarda bulunun(cinsel anlamda)

yani bir takım farklılıklar olmalı ki heyecan gelsin..

evet güzel haberlerini bekliyoruz...

bebeğim var sadece hafta sonları oğluma vakit ayırabiliyorum zaten ona ŞEHİR DIŞI MALESEF OLMAYBLR FUTBOLUDA SEVMEZ PEK

bence yapabileceğin en doğru şey eskiyi düşünmemek. sürekli şöyle oldu,çok yıprandık,nerler yaşadık,kadere bak tarzında bakarsan hayata zaten tüm enerjini ve neşeni tüketirsin.zor günlerin oldu ama şimdi işler yolunda.eskiden sorunların vardı bunlara üzülüyordun.şimdi ise iyi bir hayatın var ama bu seferde eski dertlerine üzülüyorsun.ee hiç mutlu olamayacak mısın?
iyi bir işin,tatlı bir bebeğin,eşin,içinde istediğin gibi davranabileceğin bir evin,mis gibi yeni eşyaların kısacası herşeyin var.daha da mutlu olmazsan Allahın gücüne gider.

artık herşeyi yapabilirsin.kış ama al bebeğini eşini bazen bebeğini birine bırak.yemeğe çıkın,sinemaya gidin,kafede oturun,bara gidip müzik dinleyip eğlenin.evde seksi şeyler giyin,birşeyler içip eşinle dans et ,sohbet et ,oynaş.

ona da söyle "artık başbaşa kaldık,bunun tadını çıkaralım,o günlerin acısını çıkaralım" de,cilveli ol.

ohooo yapacak o kadar çok şey var ki...

örnekler versene tatlım biraz:)

evet haklısın canım eskiyi hatırlamak hep yıprattı beni bebeğime kıyıp işten geldiğimde yada bir hafta sonu bir gün anneme bırakıpta bir yere gitmedim eşimle 5 dk bile bir yere gitsem vicdan azabı çekip geri dönüyorum

örnekler versene tatlım biraz:)

mesela eşiniz gelmeden önce parfüm sürün hoş kokulu

şöyle yanından geçerken burham burham koksun

mesela eşiniz koltukta otururken tv izlerken yanına yaklaşın ............. anladın sen onu

muhakkak göğüs dekolteniz olsun

bunlar benim taktiklerim...

havalı havalı davranın..kendinden emin...

çok sık sevdiği yemekleri yapın...

bol bol çikolatalı tatlılar yapın..serotonin salgılar..

en çokda kadınlık cazibeni kullan
sıradan olmasın kesinlikle...

Son düzenleme:
flört dönemlerindeyken ne yapıyorsanız onu yapın, işe yarar eminim

aklına gelebilecek herşeyi kısa şehir dışı seyahatlerine gider,balık tutar,sinemaya gider,alışveriş yapar, bazen bar cafelerde takılırdık.ama hiç ayrılmazdık üniversiteyide berbaer okuduk her sn yanımdaydı.

sizin evlilik hayatınız evinizi ayırınca başladı unutmayın.önce geçmişin yıprantılarını unutun.benim ve eşimin en çok sevdiğimiz ortak noktamız el ele yürüyüş ve yürüyüşün sonunda yemeğe gitmek.evde beraber film izlemeyide çok seviyoruz bu evdeki olayların çoğunda kızımda var oda ayrı

ama hata ediyorsun.uzmanlar da "anneler kendilerine vakit ayırmalı,bazen çocuksuz da iyi hissettirecek bir şeyler yapmalı" diyorlar.sonuçta senin psikolojin bozulursa bundan en çok etkilenecek olan yine bebeğin.ayrıca bebeğini de alıp avm ye falan gidip hem yemek yiyip hem onu oynatabilirsin,bu da çok keyifli oluyor.sanırım biraz da çalışan annelerin duyduğu vicdan azabını duyuyorsun.bu konuda yalnız değilsin bununla ilgili makaleler okuyabilirsin netten.

evet bende eşime vakit ayırmak istiyorum bundan sonraoğlum dünyanın en güzel en değerli varlığı ve daha çok küçük olduğundan dolayı hep ona vakit ayırmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…