Hayatım...

güzel fikirrrr

evet bence de ama ben çok fazla şey yapmak istyrm çok şaşırsn

Bir günde bütün süprizleri tüketirseniz diğer günler ne yapacaksınız?:)

Bence hepsini aynı gün yapmayın. Günlere haftalara bölün, eşiniz acaba bugün ne yaptıki diye heyecanla gelsin eve;:)

Son düzenleme:
haklısınız sanırım ...:)
Başlangıç için şöyle düşünyrm kapıya geldğnde açmcm kendi anahtarı var grsn ve eğer mümkn olursa oğlumu uyutmya çalşcğm yada anneme bırakcm tüm ışıkları kapatp klasik br mzk açcm ona bir kaç hediye alıp brni yastğnn altına brni de kendsne ben vercm sonr sevdği yemekler ardndn hediyesi ve sevdğimiz bir film (berbaer ilk izlediğimz filmi düşndm ama pembe panter?pek uygun olmaz):)

kızlar öncelikle günaydın...
yapmayı düşündğm herşeyi brz ertelemem gerekyo sanrm çünkü;
dün akşam her gün k gbi işten çıktım anneme gdp oğlumu aldım sonra doğru eve tabi... Kapıyı açtm içeri grdk oğluma tvyi açtım üstmü dğiştrmeye gttim ve işte o an... sevgilim btnm benm için inanılmaz bir sürpriz hazrlmştı yatağımın üstü tamamen güllerle kaplıydı odanın tüm duvarlarında kağıttn yapılmş kalpler üzerne yazılmş ufak notlar aynalarımın üzerine rujlarım kullanılarak yazılmş ''seni çok seviyorum''gbi hoş ve hoş sözler...
Bunların içinde beni en çok duygulandırnda bana 3 yıl önce kaybettğni söyledği o mektubu görmem oldonunla ilk ayrıldığımda yazmıştım gözyaşlarım vardı üzernde kaybettm dedğinde yıklmştm ve her ufak tartşmamzdada söylerdm ona bana değer versydn onu saklardn dye aslında saklyrmşta ve evlendğmz gn verecekmş ama sonr vazgeçmş görnce gözyaşlarmı tutamadm aşkımı çok sevyrm bunlar olurken eşm vede yoktu kızlar o mektubu da komdnin üzerine koymuştu bu arada notuyla beraber)
Bu aralar eşmle çok sorunlar yaşadık inanır msnz boşanmayı ble düşndk hatta ben ailemle ble konuyu konşmştm ama o bunu hiç düşnmedi ben bunu ona söyledğimde ykldı hep çabaladı evllğmizi ayakta tutblmek için herşeydenvazgeçt benm için evlenmedn önce hiç bir sorumluluğu üstlenmeyen çalşmaktan aciz kocm benm için bizim için deli gbi çalşp son kuruşna kadar bana verr.Dün akşam anladım ki ben çok şanslym her evde sorunlar oluyo aslnd nedn abartyrz blmyrm eğer eşnzi sevyorsnz onun için bşyler yapmanın zamanı...

Ben seni sevyrm kocacm iyi ki evlenmşm sennle herşeye değermş ...Rabbim bzi sınadı dye düşnyrm artık çnkü biz brbrmze öyle çok aşıktık ki eşimin benm için yaptıkları yanmdn bisn ayrılmaması derslerde bile göznü almdn beni seyretmesi çevremzde ki herkesn bzi kıskanmasına sebp oluyordu bunu çoğu insndn duyuyrdm ve evlendktn snr bzi yıprtn bazı sorunları (ailelerle aynı evde oturma )aştık çok şükr ve eski halimize dönmek dileğyle...Rabbim hepmze gzl gnler yaşatmyı nasp etsn...

ayyy çok hoş olmuş ya. bence eşinizde bazı şeylerin değişmesi için çabalıyor.hatta eşinizin yaptığı o süprizi bi milat olarak görüp başlangıç yapın.
amerikalılara özgü bi söz var. happy wife, happy life (mutlu kadın, mutlu aile)
eşiniz sizi sizi mutlu ediyorsa sizde onu mutlu edin, ve mutlu , sağlıklı nesiller yetiştirin,cocugunuzla ve eşinizle sağlıcakla kalın...

Ne güzel yaa, Allah bir ömür boyu mutlu etsin. :) Eşinizde demekki düşünüyormuş süpriz yapmayı, ee artık sıra sizde:) Ama bence de ertelemekte fayda var sanki o yapmışta cevaben yapmış gibi olmasın beklemediği anda yapın, işyerine kargo ile bişeyler yollayın ölede güzel oluyor:)

çook tşk ederim zaten ben düşnydm yapmayı o önce davrndı içine doğmş gbi bende bu akşam yapmyı düşnydm bişeyler :)

evet o da düşnmş bana bide kestane diyo sen hiç düşnmezsn böyle şeyler falan hiç yapmadm şuana kadar ilk kez yapacktm ama işte:)bende yarn akşam yapcktm falan dedim ama inanmadı hep öyle oluyo zaten dedi 24 aralık tanışma yıldönmmz geçen sene ben unutmştm bebişim yeni doğmştu çnkü vaktm ble yoktu bende o gnü beklyrm artık:)

oyy oyy oyyy

ne hoş şeyler olmuş böyle.....

canım ne şanslısın..ne güzel şeyler yapmış eşin...

birbirinizin kıymetini bilin...

mühim olan yaşanılan kötü günlerden olumlu pay çıkarmak..

her evde tatsızlık oluyor...

mühim olan sevgi...

ay o güller benim yatağımada serpilse yaaaaaaaa

çok sevindim senin adına

ttalım olur hiç merk etme ben kocmdn herşeyi beklerdm ama o güller bana da garp geldi inanamdm gördğmde eşm bana sadece doğm yaptğmda çiçk almş olan bri herşeyi yapr ama bir çiçek almazdı:) ikimizde farkndyz artık bunun biz çok kötü günler geçrdk ama hepsni atlattık neredeyse artık mutlu olmayı hak ettm dye düşnyrm ...Dilerim ki en kısa zaman da sen hepmzdn daha çok mutlu ol... bütün kadınlar aslında bir melektir...

ahh canım ahh

dışı seni içi beni yakar..

bende çok zor günler yaşadım....ne badireler atlattık...

işin şakası güller tabi...

ama jest güzel şey....

eşin belliki kıymetini anlamış,seni kaybedecek diye korkmuş...

nasıl başardın bunu..:44:

ay cok guzel olmus ya .... ava gıderken avlanmak gıbı olmus senınkı konuyu takıp edıyodum ama yazamamıstım sımdı kısmet oldu ...bende yenı evlendım 19 gun oldu gecenlerde bende kocama guzel bı masa hazırladım guzel gıyındım mumlarla kalp yaptım ...guzel oldu ama benımkı pek anlamaz bole seylerden daha bısey yapmadı bakalım ...

cnm eşimle biz çok zor günler atlattık kaynanamın evinde kalırken uzun süre çalışmadı ben bu süre içersnde hep yanındydm ailesi ona destek olmadı babası yurtdışnd halbuki tek desteği bendm her fırstta ona onu ne kadar çok sevdğimi hatrlttm tartşmalarmzn sonund hep ben yanına gttm bi süre sonr baktm ki o da dayanamıyo ufack br tartşmamzda yeter yıprndğmz ben seni sevyrm diye gelp sarldğnı hatrlyrm ama atlattk bir süredr de istanbulda yaşyrz ikmzde çalşyrz anca bir ev kurbldk beraber çalşdk didndk ailem çok destek oldu sahp çktı bze ben 5 kuruş harcamzdm annemden alırdm yol harçlğmı BİLE Kİ ÇOKTA İYİ KAZNYRM buna rağmen eşime gdp hedyler alydm mesailermle anlcğn çok fedkrlklr oldu biz brbrmzn omzunda ağldk cnm oğlum doğdğnda hastndn çıkmya para ble yoktu cebmzde düşn artık

sabret brz hemen olck dye bişey yok hem bence her insn anlar ama uğraşmak istemez eğer yapmazsa sen bir sürpriz daha hazrla en azndn dersn sıra sende dye şaka yaprmş gbi anlar o zaman inş

anladım canım...
eşin onun yanında olman ve hep ona destekçi tavrından belliki ders çıkarmış..

ne güzel...

sen o gülleri çoktan haketmişsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…