Nerden başlamalıyım bilmiyorum evliyim ve bir oğlum var çok zor şartlar altında evlenip bugünlere geldik. Kayınvalidemin evinde annemde kaldım şuana kadar hep eşimle beraber kendi evimiz hiç olmadı.hayatımızı evliliğimizi hiç tadamadık buda bizi çok yıprattı dolayısıyla.Oysa ki çok büyülü çok güzel bir aşktı bizimkisi.Şimdi ise yıpranmış bir ben ve meşgul bir adam…Sürekli çalışan bir anne ve babası olan oğlum.Asıl sorun şu:Kendimi işe yaramaz bir insan olarak görüyorum verimsiz bir anne eşimden çok maaş alıyorum iyi bir işim var işe girdikten bir ay sonra ev tuttum ailemin yardımıyla da evin içini full sıfırdan aldım yeni bir başlangıç yeni bir hayat için oğlumun hayatı için..Şimdi ise eşimle eskisi gibi olmak istiyorum ne yapmalıyım birbirimize hiç zaman ayıramadık hiç sevgimizi aşkımızı doyasıya yaşayamadık yardım edin neler yapabilirim bundan sonrası çok önemli
seni çok iyi anlıyorum bende ilk önce kendi evimdeydim ama kayınvalidem rahat vermediği için şehir değiştirdim ve şuan kendi ailemin yanında kalıyorum ve gün gectikce bizde eskisi gibi olamıyoruz çünkü yanlız kalamıyoruz. sana çok iş düşüyor buarada eşinle yeni baştan başlıcaksınız resmen ama eve çıkmanıza sevindim. başbaşa bolbol vakit gecirin cocuğunda tabii eşinin sevdiği şeyleri yapmaya özen göster birde eşine çalıştığın için senden daha önde olduğunu hissettir. (çünkü bende çalıştığım için bu biraz bizde sorun oluyor.) yavaş yavaş düzelicektir ama sabırlı ol.
kızlar öncelikle günaydın...
yapmayı düşündğm herşeyi brz ertelemem gerekyo sanrm çünkü;
dün akşam her gün k gbi işten çıktım anneme gdp oğlumu aldım sonra doğru eve tabi... Kapıyı açtm içeri grdk oğluma tvyi açtım üstmü dğiştrmeye gttim ve işte o an... sevgilim btnm benm için inanılmaz bir sürpriz hazrlmştı yatağımın üstü tamamen güllerle kaplıydı odanın tüm duvarlarında kağıttn yapılmş kalpler üzerne yazılmş ufak notlar aynalarımın üzerine rujlarım kullanılarak yazılmş ''seni çok seviyorum''gbi hoş ve hoş sözler...
Bunların içinde beni en çok duygulandırnda bana 3 yıl önce kaybettğni söyledği o mektubu görmem oldonunla ilk ayrıldığımda yazmıştım gözyaşlarım vardı üzernde kaybettm dedğinde yıklmştm ve her ufak tartşmamzdada söylerdm ona bana değer versydn onu saklardn dye aslında saklyrmşta ve evlendğmz gn verecekmş ama sonr vazgeçmş görnce gözyaşlarmı tutamadm aşkımı çok sevyrm bunlar olurken eşm vede yoktu kızlar o mektubu da komdnin üzerine koymuştu bu arada notuyla beraber)
Bu aralar eşmle çok sorunlar yaşadık inanır msnz boşanmayı ble düşndk hatta ben ailemle ble konuyu konşmştm ama o bunu hiç düşnmedi ben bunu ona söyledğimde ykldı hep çabaladı evllğmizi ayakta tutblmek için herşeydenvazgeçt benm için evlenmedn önce hiç bir sorumluluğu üstlenmeyen çalşmaktan aciz kocm benm için bizim için deli gbi çalşp son kuruşna kadar bana verr.Dün akşam anladım ki ben çok şanslym her evde sorunlar oluyo aslnd nedn abartyrz blmyrm eğer eşnzi sevyorsnz onun için bşyler yapmanın zamanı...
Ben seni sevyrm kocacm iyi ki evlenmşm sennle herşeye değermş ...Rabbim bzi sınadı dye düşnyrm artık çnkü biz brbrmze öyle çok aşıktık ki eşimin benm için yaptıkları yanmdn bisn ayrılmaması derslerde bile göznü almdn beni seyretmesi çevremzde ki herkesn bzi kıskanmasına sebp oluyordu bunu çoğu insndn duyuyrdm ve evlendktn snr bzi yıprtn bazı sorunları (ailelerle aynı evde oturma )aştık çok şükr ve eski halimize dönmek dileğyle...Rabbim hepmze gzl gnler yaşatmyı nasp etsn...
amin hepimiz hep mutlu olalım..senin adına çok sevindim.. allah bana da nasip etmesi dileğile.
evli insanların yalnız kalmaya ihtycı vardr her zaman ..bunu kaynanalar nedn anlamaz bilmem bi gidimde biraz başbaşa kalsn dememştr artık yüzünü dahi görmek istemyrm bu yüzden bundn sonra yavaş yavaş toprlncz inş sizde br an önce evnze çıkrsnz
anladım canım...
eşin onun yanında olman ve hep ona destekçi tavrından belliki ders çıkarmış..
ne güzel...
sen o gülleri çoktan haketmişsin..
cnm sende eşine hiç sürprizler falan yapıyomusun bu arada? :) eğer ki yapmyorsn en kısa zamand yapmanı beklyrm bazı konularını okudum üzüldmşuan iyi değil mi aranz
ben ona ne süprizler yapıyorum....
şu ara çok iyiyiz.....
bir dönem aşırı öfke ve sinirinden çok huzursuz olmuştuk...
geçti çok şükür...
ne sürprizler yapıyosun bakım:)))
olacaktr tatlım hep olumsuzlukları yazmşsn o zaman şmdi de mutluluğnu paylaş artık:)
inşallah canım ya ben kendi ailemleyim kayın validemlerle konuşmuyorum ve konuşmamda boşanma evresine kadar getirdi bizi çok kötü günler yaşattı ve hala yaşıyoruz.
umarım herşey düzelir en kısa zamanda kendi evnzde mutlu mesut olursnz.eşin peki bu durumdn rahtsz olmuyo mu kayınvalidenin yaptıklarndn
tabikide oluyor şuan benim ailemin yanında yaşamaktanda mutlu değil. kendi annesi için konuşmuyoruz bile biliyor haksız olduğunu ama adını bile anmıyor kendisi içinde mutlaka üzülüyordur buna eminim .
hihihihhhhii
cazibemi kullanıyorum işte[/QUOT
senin cazibeni sevsinler:)
bi an önce ev tutmaya bakın tatlım aynı şeyleri yaşadığım için ikiniz içinde nasıl zor olduğunu en iyi ben bilirim ben bebeğim olduğu için biraz sabrttim iyi bir ev tutblmek için ama inan oğlm olmsydı bir perde takar otrrdm evmde kendi evm olurdu bak ben bu kadar sorunlar yaşadım ev kurdum şimdi kaynvldm gelp bende kalacakmş kocmn hatrına bişeyde demedm ama emnm kalbmn kırıklıkları o geldğnde tek tek dökülecek çnkü artık güçlüym ve ailem var arkmda
nasıl gelicek sana anlamıyorum okadar şey yapıyorlar sonra ise hiç birşey olmamış gibi geliyorlar. ben eşime şimdiden söyledim kesinlikle kabul etmiyorum dedim ama aklıma geliyor çocuk olduğunda isterse eşimde benim hatrım için derse nederim bilmiyorum..
shelinnnnnnnn;
naber canım
nasıl gidiyor
heyecan var mı heyecan????
iyi tatlım iyi gidiyor sen nasılsın senn nasıl gidiyo bakalım?
olmamıııı
akşam bir ara kabus geri döner gbi oldu ama...
eşim sinirlendi bende bir an alttan alamadım...
sonra toparladık
bugüne güzel başladık.....
inş böyle devam eder cnm..eşin çok mu snrli ya öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?