Hayatım...

evet bende eşime vakit ayırmak istiyorum bundan sonraoğlum dünyanın en güzel en değerli varlığı ve daha çok küçük olduğundan dolayı hep ona vakit ayırmak istedim :)

anne olunca dünyanın merkezide bebeği oluyor.aslında bütün annelerin önceliği bebekleri eşleri arkasından geliyor.mesela izin günlerinizde bebeğinizi bırakacağınız biri varsa ona bırakın eşinle beraber birşeyler yapın.biz eşimin izin günlerinde plan yapınca görümceme bırakıyorum kızımı kızımda halasını çok seviyor gözümde arkada kalmamış oluyor

evet 24 yaşındasın için kıpır kıpır

bu içinin kıpırtısını eşine hisettir..her yönden..

hiç sıkılma utanma sakın..cinsel kısımda..her türlü kendine müptela bırak

Son düzenleme:

annem var dünyanın en iyi bakıcısı ama gene de annelik

çok güzel romantik komadi filimleri var. en güzellerinden kirala... kocaman bir kaba mısırınızı patlatın... hem süslü süslü giyin. ohh süper.. heyecan yanı başınızda eskiyide unut gitsin. artık sizin güzel bir aileniz var. mutluluklar...

filim önerisi de "Mucizeyi Kadınlar Yaratır" hoş bir konusu var. çocukları olup başarılı olan bir kadını anlatıyor..

ilk işim bu filmi almak olacak..saol tatlım

herkese çook tşk ederim puzzle eğlenceli olabilir evet bakımsız biri değilim zaten çalıştığımdan dolayı henüz kendimi boşvermedimama genede yenilik şart doğru peki başka

hafta sonu ortak izinleriniz varsa rakı balık keyfi yapın siz balığı yapın o salatayı...siz şarap için o rakısını ve ilişkinizi bebişinizi konuşun eski günleri iade edin...sonra güzel bir film takın sabaha kadar oturun birlikte sonrası mağlum dışarı çıkmak bazen daha çok yoruyor insanı emin olunki miss gibi ewinizde ortak yapabilcek herşeyi yapın...

evet cnm izinliyiz 2 günde ikimizde.zaten evde birşeyler yapmak istyrm bende hem rahat hemde bebeğimde olsun içim rahat olsun diye.Cuma akşamı bişeyler yapmak istyrm ama bulamadım daha sürpriz olmasını istyrm

eğer eşinizden önce eve gelip güzel bi masa ve eşinizin sevdiği yemekleri sunacaksnz böyle bi sürpriz düşünmşsenz arkadaşların söyledğine ek olarak çok sexi bi gecelik alıp kapıyı bu şekilde açabilirsnz daha etkili olur..hem artık ailelerde yokmş rahatlığn tadını çıkartrsnz

kapıdan grdiği andan itbrn çok şaşıracağı bişeyler istyrm ama bulamadım henüz

kapıdan grdiği andan itbrn çok şaşıracağı bişeyler istyrm ama bulamadım henüz

Kapıdan içeri girdiğinde normal durun sıradan birgünmüş gibi, içeri salona yada mutfağa girdiğinde süprizlerle öyle karşılaşsın bence:)

Yemek masasını hazırladığınızda servis tabağına ketçap ile seni seviyorum yazıp üzerini kapakla kapatabilirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…