Hayatıma birini almadan olmayacak:(

Zaman her şeyin ilacıdır...

Neden tek başına atlatamıyorsunuz ?

Şu anda hayatınıza sokacağınız insan size zarardan başka bir şey vermez...

Kendinizi buna şartlandırır iseniz hep güçsüz hissedersiniz , zayıf , pasif olmamalısınız...

Ben inanıyorum isterseniz atlatırsınız...

neden bir erkeke sariliyorsun .kendi yaralarini kendin sar bence.bende bosaniyorum.eski kocamdan okadar cekdim ki,erkek bir sinek bile gormek istemiyorum.:rolleyes:

Zaman her şeyin ilacıdır...

Neden tek başına atlatamıyorsunuz ?

Şu anda hayatınıza sokacağınız insan size zarardan başka bir şey vermez...

Kendinizi buna şartlandırır iseniz hep güçsüz hissedersiniz , zayıf , pasif olmamalısınız...

Ben inanıyorum isterseniz atlatırsınız...
İnşallah atlatacagm arkadaşım. ...sizle paylaşmak iyi geliyor...

Ne deseniz haklısınız. .o buna değmiyor bn kabullenemiyorum. .bir de ılkti ya belki ondan..

bak canım hiç bişi vazgeçilmez diğildir herşeyden bigün vazgeçilir

unutulmaz diye bişi yok unuttulur hiç unutmayan var mı yok üzülme kafana da dolama böyle şeyleri hasta olursun allah korusun

Arkadaslar sanırım hayatıma birini almadan eşimi unutamayacağım. .sizce doğru mu düşünüyoru7m. .Henüz bosanmadm bu süreç çok stresli..yoruldum çok her yalnizligimda aklıma gelmesinden...konumu biliyorsunuz ayrılan taraf oydu. .çok adiceydi yaptığı. ........
bol bol gez alışveriş yap çalışmıyosan çalış sürekli bişeylerle uğraş. bir uğraş bul

neden bir erkeke sariliyorsun .kendi yaralarini kendin sar bence.bende bosaniyorum.eski kocamdan okadar cekdim ki,erkek bir sinek bile gormek istemiyorum.:rolleyes:
Canm benmm....inan ki bn de çok çektim. ..konumu okusan anlarsın beni..ama işte bnde ki bu hisse anlam veremiyorum. .bn bu insandan neden nefret edemiyorum. .terkeden oydu hem de çok adice. .ılkti diye sarildim her şeye ragmn birakmadim. .Bu hislerim hiç normal değil. .keşke senin gibi olsam:(

en kısa sürede kendinize gelip bu saçma düşüncelerden kurtulun.

biraz güçlü olun ya daha bi erkeği üzerinizden atamadan yenisini bulmak istemek falan...

Davanin bitmesini bekleme. Dava uzun surer. Temyize falan verirse bizimki gibi uc yil surebilir. O yuzden birak davayi avukatin halleder sen davaya takilma. Su an icin yasanmisliklar oldugundan duygu durumunda gel gitler yasaman normal.. aslinda istedigin sey esin degil. Sanirim sana yaptiklarini hazmedemiyorsun. Once kendinle baris. Kendine yonel. O hayatinda yokkenki eski kendini yeniden kesfet. Sonrasinda onu unutacaksin zaten. Su durumda hayatina yenibirini akman seni daha da kotu yapar. Ola ki yeni kisiyle de yurumezse ikinci yikimi zor kaldirirsin. Hem o kisiye de yazik olur. Zaten kagit uzerinde de olsa daha evli oldugun icin hayatina yeni birini aldiginda bu aleyhine kullanilabilir. Aslinda icindeki seni bulmak icin en iyi dirsat bu. Yalnizlik. Bazen o kadar da kotu degildir yalnizlik. Eger tek basina da hayata karsi yurumeyi ogrenirsen kendini cok guclu hissedersin. Acilarin normal. Travma yasiyorsun ama bu da bitecek. Bu sure zarfinda kendinle ilgilen. Kitap okuyabilirsin. Baska dunyalarda gezinmek acilarini unutturur.

Biten bir ilişkinin hemen ardından başlayan ilişkiye ilişki değil çelişki denir. Mutlu olamazsın tam anlamıyla unutmadan başkasınında günahına girme..

Canm benmm....inan ki bn de çok çektim. ..konumu okusan anlarsın beni..ama işte bnde ki bu hisse anlam veremiyorum. .bn bu insandan neden nefret edemiyorum. .terkeden oydu hem de çok adice. .ılkti diye sarildim her şeye ragmn birakmadim. .Bu hislerim hiç normal değil. .keşke senin gibi olsam:KK43:
ilk olarakbir piskolokla konus.sonra kendini bir isle oyala.eminim zamanla atlatirsin.

Davanin bitmesini bekleme. Dava uzun surer. Temyize falan verirse bizimki gibi uc yil surebilir. O yuzden birak davayi avukatin halleder sen davaya takilma. Su an icin yasanmisliklar oldugundan duygu durumunda gel gitler yasaman normal.. aslinda istedigin sey esin degil. Sanirim sana yaptiklarini hazmedemiyorsun. Once kendinle baris. Kendine yonel. O hayatinda yokkenki eski kendini yeniden kesfet. Sonrasinda onu unutacaksin zaten. Su durumda hayatina yenibirini akman seni daha da kotu yapar. Ola ki yeni kisiyle de yurumezse ikinci yikimi zor kaldirirsin. Hem o kisiye de yazik olur. Zaten kagit uzerinde de olsa daha evli oldugun icin hayatina yeni birini aldiginda bu aleyhine kullanilabilir. Aslinda icindeki seni bulmak icin en iyi dirsat bu. Yalnizlik. Bazen o kadar da kotu degildir yalnizlik. Eger tek basina da hayata karsi yurumeyi ogrenirsen kendini cok guclu hissedersin. Acilarin normal. Travma yasiyorsun ama bu da bitecek. Bu sure zarfinda kendinle ilgilen. Kitap okuyabilirsin. Baska dunyalarda gezinmek acilarini unutturur.
Çok güzel anlatmissin canım. .içimdekilere tercüman olmuşsun. .aynen öyle. .ama geçecek dediğin gibi..gel git yaşıyorum. .bazen iyi ki diyorum bazen de niye ben..bazen niye böyle oldu ..İlk elini tuttuğum insan diyorum..çok değişik duygular....çok farklı bir duygu..insanı etkileme açısından degisiyor tabi..Kimi daha az bir yikimla kalkıyor umursamiyor..Kimi de sürekli sorguluyor. .ben kendimi de salmış değilim. .bakımımi her şeyimi yapıyorum. .avatardaki resim bnm ...esimleyken çok yıpranmıştım...ayrıldıktan sonra yenilendim kendime geldim. .sadece duygu olarak gel git bu da her zamn değil. .arada bir oluyor işte. ...iyi ki varsınız. ..yani ben sizi tanımıyorum ama bana çok iyi geliyorsunuz. .♡♡♡

Bir de bana telefonda 3 yıl evlenmiycm demişti. .sanırım bu yüzden. .yazıklar olsun binlerce. .

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Bu çok tehlikeli bir düşünce biçimi. Hemen yanlış birini sokarsınız hayatınıza. Etrafınızdaki insanlar bunu sezerse rahatsız olur. Sevgili arıyor gibi. Unutun bunu akışına bırakın. Arkadaşımın eşi vefat etti ve o da bu psikolojide illa hayatında biri olsun istiyor. Arkadaşları olarak bizler bu üç yıl içinde giderek ondan uzaklaşıyoruz. Bizimle muhabbetleri eskisi gibi değil sürekli rejim, estetik internette tanıştığı birilerini anlatıyor. Çok kasıyor. Vaktim kalmadı diye düşünüyor. Bazen evli erkekleri bile düşündüğünü hissediyorum. Biz onun bu halinden hoşlanmıyoruz. Eskiden çok eğlenceliydi. Şimdi saplantılı oldu. Öyle olmayın.

biraz kendine zaman tanısan.. aşkın acısı bile layıkıyla yaşanmalı..
tamam sende üzülüyorsun ama bu kadar hayatı zindan etme artık kendine.. bütün hayatın bu adam mı senin çık biraz kafanı dağıt arkadaşlarınla eğlen, kitap oku vs... sürekli sürekli düşünme yeter artık..
Bir keresinde tartismamiza kuzenine tanık olmuştu. .hayatının merkezine koymussun bu insanı dedi. .benim ki bagimlilikti. .ama buna da şükür. .Bu halim çok çok iyi..öldürse de ayrilamazdm. .hastalık derecesinde bagimliydim ona..ama bu zamana kadar onsuz gelmem büyük bir ilerleme canm...

Back
X