Teşekkür ediyorum dün geceden beri bunu düşünüyorum ve çok etkileyici olduğunu düşünüyorumCok guzel fikir ve iyi felsefe.Sizi algisliyorumZira her insan bunu yapamiyor.Yeni hayatinizda size mutluluglar diliyorum
Evet birden tamamen olmaz ama azcıkta olsa uygulamak inan bizi şimdiki kadar yıpratmaz. Biz bayanlar kendimize değer vermedikçe erkekler iyice eziyoraslinda olmasi gerekde bu degilmi
eger bu cümleyi tamamen olmasa bile yüzde oranini hayatina uygulamaya calissaydi kadinlarimiz, bdv hemen hemen ayni dert den muzdarip olan hanimlarla dolup tasmazdi hergün...
mutlu bir hayat diliyorum bundan sonrasi icin (hepimize)
Bende siz gibiyim emin olabilirsiniz öyleydim ilk ilişkim de öyleydim ikinci ilişkimde öyleydim ama bu son olan üçüncü ilişkimde öyle olamadım. Sabrettim dayandım ağladım ama ikinci ilişkimden beri kendime söz vermiştim. Eğer yıprandımi hissettiğim an o ilişkiyi bitireceğim diye. Ve öylede yaptım. Çok seviyorum seviyordum ama vefa olmayınca ortada hiç birsey olmuyor lütfen kendinizi toplayın bu canı Allah bize bu yolda yıpratalım diye vermemiş.Güzel felsefeymiş. Bundan biraz da bana lazım. Daha az önce bana her türlü hakareti kötü muameleyi yapan insan için akıttıgım göz yaşlarımı sildim. Ben hep güzel günlerimizi hatırlıyorum . bu bana daha çok acı veriyor. Beynimle kendime işkence yapıyorum resmen
Bende siz gibiyim emin olabilirsiniz öyleydim ilk ilişkim de öyleydim ikinci ilişkimde öyleydim ama bu son olan üçüncü ilişkimde öyle olamadım. Sabrettim dayandım ağladım ama ikinci ilişkimden beri kendime söz vermiştim. Eğer yıprandımi hissettiğim an o ilişkiyi bitireceğim diye. Ve öylede yaptım. Çok seviyorum seviyordum ama vefa olmayınca ortada hiç birsey olmuyor lütfen kendinizi toplayın bu canı Allah bize bu yolda yıpratalım diye vermemiş.
Kalbim onu özlüyor az önce daha bi anımız aklıma geldi anlık bi düşüş oluyor ama daha sonra toparlanıyorum. Ben hayatımdan kolay kolay birisini çıkaran bir insan değilimdir, ilk defa ben bitirdim ilişkiyi ve hiç bir şekilde barışalım gel demedim eskiden hep derdim. Ama sanırım yıpranmısım.. Yıprandım hissediyorum. Onun üzerine titrediğim kadar o benim üzerime titremiyordu. Ama bunu ona söyledim de titrediğini ve doyumsuz olduğumu sölüyordu. Bu bile çok kırıcı aslında. İnsan sadece sevgi şefkat bekliyor. Ama Burda ki bayanları okuduğumda hep kendime ders çıkarıyorum çünkü ileriyi düşünen bir insanım hep. Saygıya önem veren bir insanım. Sürekli kavgalar tartışmalar umursamaz haller olunca kavga anında her iyiliği yıkan kişi olunca ben bunu nankörlük olarak algılıyorum. Ben ona geri zekalı sus bile demezdim kırıcı olur saygısız olur diye düşünün..Eskiden böyle değildi ama böyle oldu. Ve iki hafta önce bitirdim. Bazen özlüyorum ama karakter olarak cakıştımızı görünce içime atıyorum elbette bitecek. Ayrıca en son noktama gelen lafı beni yanlış anlayip surat aşmıştı bende açıklamasını yaparken bana inanmadı ve bnm gözlerim doldu Nolur yapma böyle o anlamda demedim dedim su miniklere girme ya dedi. Ben aşkkm ne diosun sen deyip ağlamaya başladım usul usul bana dediği laf ben bunları yutmam.. Ve an 8 ay için emek verdiğim onun sıkıntısında koşa koşa gittiğim adamın vicdansızlıgı gördüm ve emindim artık bitirdim. İlk defa birinden ben gittim bu bnm için çok zor olurdu aldatılıp yine terk edememiştim önceki ilişkim de. Ama bu sefer kendime söz vermiştim yıprandığını hissettiğin an zorlamıcaksın diye.. Ayrıca aniden vermiş olduğum karar değildi ölçüp tarttım sürekli.. Peki siz kavga anında ne tarz bagırıosunuz yada laflar kuruosunuz birbirinize?Ben de çok hatalı cümleler kurdum ona . onun pişmanlığını da yaşıyorum aslında ;( dönmesini istiyor musun peki sen? Ben istiyorum
Ben de bitirmem kolay kolay. Benim de vefasızlıga tahammülüm yok. Birlikte gülerken ona şebeklikler yaparken iyiydim de en ufak bir hatamda mı kötü oldum.Kalbim onu özlüyor az önce daha bi anımız aklıma geldi anlık bi düşüş oluyor ama daha sonra toparlanıyorum. Ben hayatımdan kolay kolay birisini çıkaran bir insan değilimdir, ilk defa ben bitirdim ilişkiyi ve hiç bir şekilde barışalım gel demedim eskiden hep derdim. Ama sanırım yıpranmısım.. Yıprandım hissediyorum. Onun üzerine titrediğim kadar o benim üzerime titremiyordu. Ama bunu ona söyledim de titrediğini ve doyumsuz olduğumu sölüyordu. Bu bile çok kırıcı aslında. İnsan sadece sevgi şefkat bekliyor. Ama Burda ki bayanları okuduğumda hep kendime ders çıkarıyorum çünkü ileriyi düşünen bir insanım hep. Saygıya önem veren bir insanım. Sürekli kavgalar tartışmalar umursamaz haller olunca kavga anında her iyiliği yıkan kişi olunca ben bunu nankörlük olarak algılıyorum. Ben ona geri zekalı sus bile demezdim kırıcı olur saygısız olur diye düşünün..Eskiden böyle değildi ama böyle oldu. Ve iki hafta önce bitirdim. Bazen özlüyorum ama karakter olarak cakıştımızı görünce içime atıyorum elbette bitecek. Ayrıca en son noktama gelen lafı beni yanlış anlayip surat aşmıştı bende açıklamasını yaparken bana inanmadı ve bnm gözlerim doldu Nolur yapma böyle o anlamda demedim dedim su miniklere girme ya dedi. Ben aşkkm ne diosun sen deyip ağlamaya başladım usul usul bana dediği laf ben bunları yutmam.. Ve an 8 ay için emek verdiğim onun sıkıntısında koşa koşa gittiğim adamın vicdansızlıgı gördüm ve emindim artık bitirdim. İlk defa birinden ben gittim bu bnm için çok zor olurdu aldatılıp yine terk edememiştim önceki ilişkim de. Ama bu sefer kendime söz vermiştim yıprandığını hissettiğin an zorlamıcaksın diye.. Ayrıca aniden vermiş olduğum karar değildi ölçüp tarttım sürekli.. Peki siz kavga anında ne tarz bagırıosunuz yada laflar kuruosunuz birbirinize?
Ee tamam işte bakın aynı şeyleri yaşıyoruz. Eğer haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız daha da beklemeyin yolunu kendi yolunuzu çizinBen de bitirmem kolay kolay. Benim de vefasızlıga tahammülüm yok. Birlikte gülerken ona şebeklikler yaparken iyiydim de en ufak bir hatamda mı kötü oldum.
Ee tamam işte bakın aynı şeyleri yaşıyoruz. Eğer haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız daha da beklemeyin yolunu kendi yolunuzu çizin
Siz üzerine anladığım kadarıyla çok düşmüşsünüz. Bu kadar kimseye kaptırmayın kendinizi, 2 ay geçmiş az zamanda değil kendinizi düşünün canınız ne kadar acımış ne kadar acı çekiyorsunuz ona gitmek istiyorsunuz. Ama onda bir gram geri dönüş yok. Az biraz kendinize deyin ki o bensiz nasıl yapıyorsa bende onsuz yapmalıyım güçlü olmalıyım diye. Farkındaysanız sürekli bekleme halindesiniz bnm iki hafta oldu ayrılalı ve bazen çok özlüyorum mesaj atmak istiyorum ama olmucanı gelecekte yapmacagımızı biliyorum. Hep kalbimin dedikleri.. kalbim derdim aylarca ağladım. Olan bana oldu kuşkulu şüpheli panik atak birisi oldum. Kişiliğim bozuldu resmen. Bu sefer kalbim de acıyor ama mantığım olmucanı söylüyor. Lütfen sakin kafayla oturun ve dürüstçe olumlu ve olumsuz yanlarını yazın istediğiniz kişinin. Hangisi ağır geliyorsa ona yönelin. Birde böyle onu beklediğinizi ona göstermeyin her zaman cepte görünürsünüz. Güçsüz görünürsünüz.Haklısınız. Aslında ondan kurtulduğuma seviniyorum aslında . ama yeşil çekik gözleri aklıma geliyor. Kim bakıcak diyorum sonra o gözlere benimdi onlar diyorum. Bir an aklımdan çıkmıyor. Sabah gözümü açmamla birlikte aklıma düşüyor. 2ay oldu gelmez herhalde artık.
Biz onunla konuşurken demiştim ki eğer bir gün ayrılırsak mezuniyet törenime gel orda barışırız dedim. Bu pazar törenim var . içimden bir ses gelmez diyor. Keşke gelse
Siz üzerine anladığım kadarıyla çok düşmüşsünüz. Bu kadar kimseye kaptırmayın kendinizi, 2 ay geçmiş az zamanda değil kendinizi düşünün canınız ne kadar acımış ne kadar acı çekiyorsunuz ona gitmek istiyorsunuz. Ama onda bir gram geri dönüş yok. Az biraz kendinize deyin ki o bensiz nasıl yapıyorsa bende onsuz yapmalıyım güçlü olmalıyım diye. Farkındaysanız sürekli bekleme halindesiniz bnm iki hafta oldu ayrılalı ve bazen çok özlüyorum mesaj atmak istiyorum ama olmucanı gelecekte yapmacagımızı biliyorum. Hep kalbimin dedikleri.. kalbim derdim aylarca ağladım. Olan bana oldu kuşkulu şüpheli panik atak birisi oldum. Kişiliğim bozuldu resmen. Bu sefer kalbim de acıyor ama mantığım olmucanı söylüyor. Lütfen sakin kafayla oturun ve dürüstçe olumlu ve olumsuz yanlarını yazın istediğiniz kişinin. Hangisi ağır geliyorsa ona yönelin. Birde böyle onu beklediğinizi ona göstermeyin her zaman cepte görünürsünüz. Güçsüz görünürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?