Kalbim onu özlüyor az önce daha bi anımız aklıma geldi anlık bi düşüş oluyor ama daha sonra toparlanıyorum. Ben hayatımdan kolay kolay birisini çıkaran bir insan değilimdir, ilk defa ben bitirdim ilişkiyi ve hiç bir şekilde barışalım gel demedim eskiden hep derdim. Ama sanırım yıpranmısım.. Yıprandım hissediyorum. Onun üzerine titrediğim kadar o benim üzerime titremiyordu. Ama bunu ona söyledim de titrediğini ve doyumsuz olduğumu sölüyordu. Bu bile çok kırıcı aslında. İnsan sadece sevgi şefkat bekliyor. Ama Burda ki bayanları okuduğumda hep kendime ders çıkarıyorum çünkü ileriyi düşünen bir insanım hep. Saygıya önem veren bir insanım. Sürekli kavgalar tartışmalar umursamaz haller olunca kavga anında her iyiliği yıkan kişi olunca ben bunu nankörlük olarak algılıyorum. Ben ona geri zekalı sus bile demezdim kırıcı olur saygısız olur diye düşünün..Eskiden böyle değildi ama böyle oldu. Ve iki hafta önce bitirdim. Bazen özlüyorum ama karakter olarak cakıştımızı görünce içime atıyorum elbette bitecek. Ayrıca en son noktama gelen lafı beni yanlış anlayip surat aşmıştı bende açıklamasını yaparken bana inanmadı ve bnm gözlerim doldu Nolur yapma böyle o anlamda demedim dedim su miniklere girme ya dedi. Ben aşkkm ne diosun sen deyip ağlamaya başladım usul usul bana dediği laf ben bunları yutmam.. Ve an 8 ay için emek verdiğim onun sıkıntısında koşa koşa gittiğim adamın vicdansızlıgı gördüm ve emindim artık bitirdim. İlk defa birinden ben gittim bu bnm için çok zor olurdu aldatılıp yine terk edememiştim önceki ilişkim de. Ama bu sefer kendime söz vermiştim yıprandığını hissettiğin an zorlamıcaksın diye.. Ayrıca aniden vermiş olduğum karar değildi ölçüp tarttım sürekli.. Peki siz kavga anında ne tarz bagırıosunuz yada laflar kuruosunuz birbirinize?