En son girdiğimde 70 aldım çalışmadan girdim ama önümüzdeki sene de gireceğim.güvenlik belgesi alıp kpss ile atanmaya çalışın 2 yıllık atanma ihtimali daha yüksek 4 yıllıklarda puanlar yüksek. polislik vs deneyin. katiplik deneyin. mezun olmayın kaç aldınız kpssden
bu sene kpss atamaları kaça düşmüş baktınız mı? en son bir arkadaşım onlisans puanıyla atandı. neden 4 yıllık için uğraşıyorsunuz. sakın ama sakın bitirmeyin.En son girdiğimde 70 aldım çalışmadan girdim ama önümüzdeki sene de gireceğim.
Özel sektör için istedim. Dil kursuna ve birçok kursa gittim ama özel sektör kurumsal olmadıkça eziyet resmen.bu sene kpss atamaları kaça düşmüş baktınız mı? en son bir arkadaşım onlisans puanıyla atandı. neden 4 yıllık için uğraşıyorsunuz. sakın ama sakın bitirmeyin.
bu sene önlisans kpss girin. uzatın okulu. hangi bölümü okuyorsunuzÖzel sektör için istedim. Dil kursuna ve birçok kursa gittim ama özel sektör kurumsal olmadıkça eziyet resmen.
Bitirmeden atanmayı istiyorum ben de ama 4. sınıfa da geldim. Şu noktada elim kolum bağlandı, tükenmiş hissetmeye başladım.
Uluslararası ticaret ve İşletmecilik okuyorum.bu sene önlisans kpss girin. uzatın okulu. hangi bölümü okuyorsunuz
özelde ne kadar maaş alacaksınız ki. 8 ay var şimdiden çalışmaya başlayın. bu sene mezun olmayın yaz okuluna bırakın önlisans lisans hangisinden yüksek alırsanız ona göre devam edinUluslararası ticaret ve İşletmecilik okuyorum.
Aslında ben de uzamasın diye uğraşıyordum ama kpssye mi odaklanmak daha iyi diyorsunuz.
Bir de bu kpss yaş sınırı olayını tam anlamadım.
Anksiyete ve panik bozukluk için kullandım epey süre, sonra bıraktım.yarın bir psikiyatri uzmanından randevu alın ,
size uygun bir ilaç reçete edilsin önce psikolojinizi bir toparlayin gerisini halledersiniz daha yaşınız genç.
ilaçlar kanda birikince bu kadar negatif hissetmeyeceksiniz daha nötr olacaksınız.
Çalışmaya başlayacağım, biraz psikolojik olarak basiretsiz hissediyorum. O yüzden yurt ya da ev masrafları göze alıp ayrılmayı düşündüm.özelde ne kadar maaş alacaksınız ki. 8 ay var şimdiden çalışmaya başlayın. bu sene mezun olmayın yaz okuluna bırakın önlisans lisans hangisinden yüksek alırsanız ona göre devam edin
Hep böyleymiş, hatta gücü yerindeyken daha berbat şeyler yapıyormuş. Dedem de ona benzer bir insanmış, yani daha neler neler.Babaniz hep mi boyleydi yoksa son zamanlarda bariz bir fark mi var? İleri yasta yuksek cinsel ilgi bir hastaligin habercisi olabiliyor bazen...
Aldım hem de 2018'den 2022'ye kadar ilaç kullandım anksiyete ve panik bozukluk için.Yaşınız çok genç… mental sağlığınız bozulmuş gibi görünüyoracilen yardım alın. Devlet hastanesine psikiyatri bölümüne vs gidebilirsiniz. Asla umutsuzluğa kapılmayın bu hayatta neler neler oluyor… kendinizi toplayın atlatacaksınız. 4 yıllığı bitirmeden önlisanstan atanmaya çalışın daha kolay.
Yanlis biliyorsam duzeltin ama polislik 29 yasina kadar olunabiliyor diye biliyorumgüvenlik belgesi alıp kpss ile atanmaya çalışın 2 yıllık atanma ihtimali daha yüksek 4 yıllıklarda puanlar yüksek. polislik vs deneyin. katiplik deneyin. mezun olmayın kaç aldınız kpssden
çok bilmiyorum bir sürü seçenek söyledim başka zaten. nedense benim aklımda 30 kalmışYanlis biliyorsam duzeltin ama polislik 29 yasina kadar olunabiliyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?